267

The Knight

преди 14 години

Не си прав колега!Все пак не е убил никого!Аз също не обичам ФК"Ливърпул"и англичаните по принцип,защото съм фен на италианските отбори и по специално на "Ювентус",но това не ми пречи да ги уважавам.Големи биткаджии са англичанчетата,винаги ни е било кеф - на нашата компания да се бием жестоко срещу тях, -и на Слънчев бряг през лятото,и на Пампорово през зимата и по футболни мачове/-бяхме на стадиона и на двата финала -и в Истамбул,и в Атина!Освен физически -и на виртуални битки също!

266

The Knight

преди 14 години

Защо някои се възмущават,че пуснали на свобода Майкъл Шийлдс?Какво толкова е направил?Напили се,сбили се,умрели няма,нашия бил с няколко шева,ама е оздравял,нали!И е жив!Все пак англичанчето лежа четири години в затвора!Стига му толкова.Защо се мери с двоен аршин?Също така пияния руснак Стависки уби друго момче,а пък тая Мануела няма да се оправи.И какво му дадоха?Условна присъда!Защо за"стария руски брат"да е едно,а за "новия английски брат"да е друго.Не сте прави тия дето се възмущавате!

265

Анонимен

преди 14 години

Голямо лаене, голямо нещо. Лежал малкия 4 години по затвори при положение, че дори не е сигурно дали е бил той. А и дори да е. Слава богу момчето е живо. Мартин Борилски, знаете ли кой е. Зверски наръган с ненамсиколко удара с нож и разчленен. Безспорни доказателства за убийците, ама са синчета и са на свобода. А оня с Поршето дето размаза белгийката, както казва колегата по-долу? Великия български гъзар? Там защо не лаете Най-лесно е английския пикльо да съдиш. *** народ, ама с претенции сме

264

Caleb

преди 14 години

Шийлдс е невинен, толкова ли е трудно да го разберете... варвари. Ето това сте вие. Алчни и кръвожадни!

263

Анонимен

преди 14 години

Ами сега да се предаде на британския посланик искане за екстрадиция на този, дето си бил признал. Нали въз основа на това признание освоббодиха мизерника. Хайде сега Джак Стро да предаде другия хубавец на България

262

Лайкучка

преди 14 години

Не коментирам горното, но един пиян нашенец уби на пътя човек, завинаги осакати младо момиче и получи 2 години условна присъда. Хулиганчето е вилняло, но човека все пак е жив и ми се струва, че 10 години са много.

261

Anti liverpool

преди 14 години

Да изгние в затвора тва гадно *** ако беше напправил това в Англия щяха да го закатанчат за поне 20 години ама нали не е там.... да изгният и всичките миризливи фенове на най омразният отбор на света Ливърпул

260

ЛЛ

преди 14 години

Как ли ушев дето изби сума ти народ по арестите не го напердаши тжа *** , ще ме гледа с тоя нагъл поглед ... ще го стопя от бой , ще го откажа от всичко , а за правосъдие няма идея да се говори , нашето го знаем , а да не очаквахте правосъдие от хора поробили половин свят , третирайки другите хора като *** , хора които имат безояието да наричат нас расисти и какви ли не , хора издигнали паметници на убийци и мародери , майната им на англичаните , бийте ги !

259

занимавка

преди 14 години

Това е напълно нормална постъпка от стара на англичаните! Когато нашите медици си дойдоха бяха помилвани направо на летището, а бяха обвинени в далеч по-страшно престъпление!

258

qusi

преди 14 години

Е как стана така, че изведнъж се появява таинствен свидетел който някога бил казал, че той го е направил а до колкото си спомням по това дело имаше над 16 свидетеля видели точно тоя ливърпулски *** да извършва деянието...

257

rado

преди 14 години

Egati i tova ako e spavedliwost... MNogo tupo

256

ot UK

преди 14 години

Reitinga na pravitelstvoto e mnogo nisyk! Upravlqva6tite zagubiha mestnite izbori katastrofalno. Razbira se 4e 6te izpolzvat vseki vyzmojen slu4ai za PR . Tova deistvie vyob6te ne biva da ni u4udva. Spored oba4e tozi potencialen UBIEC 6te naprvi druga bela i togava 6te stane lo6o

255

Анонимен

преди 14 години

Навсякъде из Европа се знае нашето правораздаване на какво ниво е. Българския съд е с нисък авторитет, да не кажа че изобщо липсва. Как очаквате да приемат решение взето в България. Те ни имат за страшно глупави и изостанали...

254

Анонимен

преди 14 години

da umre dano ingilizkoto ku4e biasno!

253

чистач

преди 14 години

Хайде сега да видим, как ББ ще се опъне на кралицата? Ще бомбардира Лондон ли?

252

георги петков

преди 14 години

От това което стана в Англия става ясно, че нашата правораздавателна система се оказа *** и безсилна пред евросъюза и англичаните, предадоха престъпника за да бъде оправдан и освободен, така е било и така ще бъде докато те ни смятат за балкански диваци докато не си заемем мястото като достойна държава с реално правораздавателна и безкомпромисна система !България трябва да протестира това английско решение за да докажем че сме дсотойни българи с правова държава !

251

меги

преди 14 години

АМИ ХОРАТА СИ ДЪРЖАТ НА НАЦИЯТА ТОВА Е , ВИЖТЕ ТУК КОЛКО СМЕ ЗЛОБНИ, КАКВО ОЧАКВАТЕ ТОГАВА?? ЪЛГАРИНА Е ДОРИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ С АНГЛИЧАНИТЕ Е ДРУГО ЗАТОВА И ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ. НАС ЗЛОБАТА ЩЕ НИ ДОВЪРШИ. ЩЕ ИЗТРИЯТ ОТ КАРТАТА БЪЛГАРИЯ.

250

българин

преди 14 години

Опозорен,болен сбърканяк,дали в тъпата ти кратуна ще влезе нещо-президентът няма никакви,ама никакви правомощия да разрешава нещо на английският съд!Кретеноид,английските швестеруги искаха първо да го помилва,след като им отказа искаха ВКС да преразгледа делото ама без нови доказателства,техният свидетел нито е разпитван нито го пуснаха да стане подсъдим след като си бил признал!Идиотче знаели кой го е ударил но не го съдят а пускат *** Шийлд!Схващаш ли демократясал мутант..

249

Анонимен

преди 14 години

Ето я нашата праворадавателна с-***/ това е от днес/: 2 години затвор постанови Варненският окръжен съд за бившия русенски общински съветник Виктор Епщайн, който уби по непредпазливост при катастрофа двама души и тежко рани други трима.....1 година затвор при строг първоначален режим на изтърпяване на наказанието и глоба от 100 лева постанови Русенският окръжен съд за 42-годишната Мария К. за опит да пазарува с фалшиви 20 лева....ЕЕЕ???? За какви 18 г затвор говорим за опит за убийстео???

248

leleeeeeeleeeeeeeeee

преди 14 години

това е грешка на природата- поправете я.. !!мястото му е за рециклиране :-)