12

Анонимен

преди 14 години

Ще пробие тя...Само самочувствието и е на звезда, нищо друго

11

от публиката

преди 14 години

Това селянче Невенка толкова се е взело на сериозно,че не мже да се види отстрани колко е смешно!Лигла!

10

yashinaki

преди 14 години

СМЕШНА работа. Вирджиния Рекордс са поредните обирджии. Участниците в Мюзий Айдъл им правят цялото шоу, и накрая вместо някакви парични награди, за да могат талантите да се развиват, им дават някакви смешни догори, за по-нататъшна експлоатация. Дано се отърве от тях и успее да пробие самостоятелно!!!

9

Анонимен

преди 14 години

Каквато ни държавата, такива и "айдълите"...Псевдо...

8

Продуценту

преди 14 години

Подписала е договор - ще го спазва ! Да не говорим, че и с договор и без, все тая - каката няма бъдеще !Да си хваща някой богат чичко, докато още е с нормални килограми, че това ще и остане :)

7

cdh

преди 14 години

sex sex mn sex i sa pi6e malei

6

Димитър

преди 14 години

И явно в Мюзик Айдъл подписват предварително договорите от самото начало, тъй като ако откаже наградата за този поробващ договор със сигурност някоя от успешните лейбъли веднага биха прилапали победителя с много по-добри условия.

5

Димитър

преди 14 години

Абе щом има договор би трябвало да каже и цената за която би го развалила. А това, че са влагали пари за нейния имидж и известност все едно говори за продукти от хранителният магазин. Е примери колкото щеш в България. Най-известният е ДесиСлава. Е пайнер да имат петенций за албумите и след като не е тяхен изпълнител, защото те са я наложили като име първоначално ?

4

TVARDIA

преди 14 години

golqma novina za tazi mega zvezda izvestna na vsqkade po sveta:P sme6nici

3

Анонимен

преди 14 години

то май и тука като манекенките - ИСКАШ ЛИ ДА СИ ВИСОКО, ТРЯБВА ДА ПЛАТИШ/ПУСНЕШ/ЗАРОБИШ С ДОГОВОР !!!И после еди си кой спечелил - едно е да спечелиш, друго да ти дадат!!!Иначе Невена е готина - успех й желая. А тези скандали относно права ала бала само са й за РЕКЛАМА.

2

Армутлиев

преди 14 години

Ало, Армутлиева, има ли кой да ти вярва още ? Събираш 5 000 000 лева годишно от права в Профон, а към изпълнителите отиват не повече от 1/5. Къде са останалите 4 000 000 ?! А ? Естествено , че всеки ще бяга от теб като от чума.

1

mm

преди 14 години

няма безплатен обяд, като искаш да си "Айдъл", да ти изградят имидж и кариера, ще подпишеш заробващ договор и това е, иначе идва следващия