23

Анонимен

преди 14 години

Помоща в областа на енергетиката - да се дават големи поръчки на западни фирми, за да няма корупция - Сименс оборудва 3 и 4 блок в Козлодуи с контролна техника и после ги закриха - сега не ми се мисли какво ще стане с "Горна Арда" щом го прави EVN

22

Анонимен

преди 14 години

имам САМО един въпрос -ЗАЩО ПАРЛАМЕНТА НЕ РАБОТИ И ДОКОГА...!!!Впрочем ,те ще си вземат заплатите ...

21

Анонимен

преди 14 години

Виждам, че се споменава думата комунис, някой знаели какво означава.

20

Анонимен

преди 14 години

Очевидно и ти си ниско грамотен! Кога се пише "който" и кога "които"? Хайде сега да видим ниско грамотните за кого са гласували?

19

Анонимен

преди 14 години

Вие смехурковци да не би да очаквате ,че ЕНП ,в която членува ГЕРБ ще хвали предното правителство.Нали затова ни спряха парите предизборно и благодарение на мухобойко който сега трябва да докаже как крадливите българи за 1 месец са станали почтени.Другите държави също крадът и то много повече-Франция ще връща 500 мил поотклонени от тяхните фермери

18

кеке25

преди 14 години

Гошкоо ти от високообразования електорат на комунистите ли си?***?Старческите деменции?Моруците на село с трето "отделение"?Турските им другари с каскетите и бархетните ризи гласуващи под строй?От кои си?

17

до №13

преди 14 години

не съм сигурен,че ако имаше 16 блока ,аз щях да спечеля,но съм сигурен ,че минусът се разпределя и върху мен.

16

кеке25

преди 14 години

"Според председателя на Европейската народна партия Вилфред Мартенс, възстановяването на взаимното доверие между България и европейските институции ще е трудно, но постижимо с решителни действия от страна на кабинета"..................................................................................................................Това си е директно признание,че станишковците не са се ползвали с никакво доверие и всички приказки с които ни успиваха тук са били пържен въздух.

15

гошо

преди 14 години

Браво!!! Крайно време и в БГ ниско грамотните хора който гласуваха за Бойко да разберат че приказки не значи действие. Бойко до момента само приказва и се оправдава и нищо не върши. Мисли си че ще се помолим тук , ще кажем приказка там и нещата ще станат... да ама не... казаха му го...

14

az

преди 14 години

евала, Брюксел! а сега да видим тия "решителни действия" на Мухобойко кога ще се случат - на куково лято или когато цъфнат налъмите...

13

Recoil

преди 14 години

А случайно откъде си сигурен, че и 16 блока да имаше в Козлодуй, ти щеше да печелиш? За справка - колко печелят софианци от Софийска вода ;)

12

mecho

преди 14 години

che koi bi iskal meden mesec s BB :)))

11

Пери

преди 14 години

Странно защо Бойко който толкова добре познава от близо организираната престъпност още лови гарги а големите рибоци никой не ги закача!

10

Дъртанян

преди 14 години

:))) Мдааа, много правилно си разбрал какво точно искат да ни кажат от Европа.

9

До "А сега де&q

преди 14 години

А случайно да знаете колко пари сме внесли като членове на ЕС и колко сме получили?Като извадите и загубите от предсрочното спиране на блоковете в АЕЦ?Полученото число сигурно е голямо и е с отрицателен знак.

8

От партийната органи

преди 14 години

Честит 9-ти септември, другарю Борисов, с пожелание да се сбъднат всички твои комунистически идеи!

7

1

преди 14 години

Накратко: удряйте здраво комунистите с дебелата тояга!

6

!!!

преди 14 години

"възстановяването на взаимното доверие между България и европейските институции ще е трудно, но постижимо с решителни действия от страна на кабинета."Много точно е казано с действия, а не с приказки. Дано скоро видим/усетим решителни действия.

5

Обективен

преди 14 години

Ако виждам полза от ЕС - това е, че ни натискат и си казват `Оправете си къщичката аборигени`. Ако и бойковците не успеят да се справят е кошмарната корупция и престъпност във власта ... просто виждам как народа ще изперка и ще се стигне до метежи.Шегата настрани - иначе нормални хора ще разбиват магазини за хляб. Не за друго. Не за бентлита, а защото семействата им са на ръба на оцеляването.

4

Българин

преди 14 години

Искат борба со организираната престъпност, а защитават бандитите от хъхрещото племе? Как да тълкуваме това?