30

Анонимен

преди 14 години

И при случая във влака София - Кардам бяха само българи - както и при този случай.......

29

Dany

преди 14 години

Лека пръст на всички починали

28

Симо

преди 14 години

Мисля, че вече корабът не се продава!!!!

27

Анонимен

преди 14 години

А содом и гомор кой ги разгроми а жената на лот кой направи на сол? Кой уби безумеца който дръзна да пипне ковчега на завета след като БОГ беше казал излишно никой да не го пипа?

26

Анонимен

преди 14 години

До 23А кой решава кой кога да умре, не изтреби ли съвременниците на ной заради греховете им. Самозабравилите се мухльовци кой ще ги постави на мястото им? Сатанаил?

25

периклиев

преди 14 години

Кви терористични актове те гонят бре,я намали малко опиатите-ама че загубено поколение се налюпи...тц,тц,тц.То бива простотия,ама чак толкова...ужасТ!

24

Васил

преди 14 години

Като се почне от случая с изгорелите българи във влака София- Кардам, мине се през загиналите българи при катастрофата на автобуса на Бакаджика ( край Ямбол ) и се стигне до трагедията в охридското взеро - всичко трябва да се разследва за възможни атентати и терористични актове! Не мога да разбера обаче защо българските власти веднага отписват тази версия.....

23

Анонимен

преди 14 години

Bog ne ubiva toi e lubov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 14 години

И така кораба докат си седи на дъното някои може да се гмурне и да отстрани повредата която го е потопила и която уличава фирмата която притежава кораба.Изглежда и в Македония има много наши умове по прикриване на доказателства щото наще политици и полицай са специалисти по това и да натопяват невинни хора за тежки престъпления.

21

Анонимен

преди 14 години

Точно така е, малко си живял и не си видял лицемерието в хорските усти. Само в семейството това не се случва може би.

20

do 18

преди 14 години

Е тва не е точно така. Даже се чудя как можа да го кажеш, *** ***

19

Анонимен

преди 14 години

В тази държава, за да видиш добро от хорската уста трябва да си умрял, затова БОГ я убива бавно. Населението си заминава по 3 начина:1 Катастрофи2 Инциденти/Трагедии3 Емиграция

18

Анонимен

преди 14 години

Много ми е интересен лицемерния манталитет на *** българско ***, защо когато този човек го срещнеш на улицата, да речем, ще го гледаш злобно, неадекватно, ще му се иззвериш ако се е забавил на шосето с автомобил и т.н., но щом е починал трябва да се изказвате по негов адрес, да го съжалявате, мир на прахтта му и прочее. Този човек докато е жив в бг, посмъртно с такова отношение няма да въде обгрижван, но почине ли, се сещате да отприщите една добра дума за някой. Лицемери

17

Минков

преди 14 години

Стига с тоя кораб вече,20г слушам,чета и гледам само лоши работи-оръзна ми вече.Аман!Тия от медиите са като лалета дето се хранят от нещастието на други.С какво ще помогнат още 50 теми в тоя сайт за едно и също нещо-а кажете де,може би ще върнете загиналите???

16

korc

преди 14 години

Македония няма излаз на море, съответно им лисват такива органи като морска администрация и портови надзор или ако имат те са фиктивни. Разрешителното за плаване е издадено от некомпетентен чиновник.

15

Madamata

преди 14 години

Съболезнования към близките на загиналите наши сънародници.Много тежко...А от снимковия материал ми се струва,че корабчето е туристическо за кратки воаяжи,но морално остаряло.Ако е от 1924-та година-защо е още в експлоатация? И кой сега ще замени майките в семействата на останалите деца сирачета? Кой поема ангажимент да се каже истината и повече да не стават такива трагедии винаги пред някой наш светъл празник? Чии грехове вечно изкупуваме?

14

Анонимен

преди 14 години

Айде, айде и у нас 20-годишни бизнесмени купуват летища. Д ане говорим 18-годишни мутреси какъв бизнес въртят!

13

баща ти

преди 14 години

не можах да разбера тази новина какво точно показва и доказва или на каква следа води....човек може да си продава, отдава под наем каквото си иска, ако трябва да има виновни за състоянието на кораба то това трябва да са хората които са оглеждали кораба на технически преглед и са дали удостоверение че всичко е изправен....т.е. държавните власти, всеки ден можете да видите във маршрутките в които има само 20 седалки да влизат 40 души, но когато се утрепе някой чак тогава ще обърнат внимание

12

Жоро

преди 14 години

За какви пропорции говориш, та той прилича на корабче от филм на ужасите!!! Жалко за хорицата!!!

11

kkkl

преди 14 години

ne razbiram nisto ot korabi no toq izglejda s nqkakuv mnogo mijav korpus i sus stranni proportzii