43

hah

преди 14 години

do 7 a zashto balgarite prasnati sa po sveta?shto ne sidqt v bg?

42

erz

преди 14 години

Kato hodat v ziganski darjavi na eskurzii nali y te iskat da sa kato kapitalistite kakvo moje da doide ot ziganska juzna Amerika .

41

не се учудвайте...

преди 14 години

29 юни 2009 Стафилококова инфекция е открита в пробите на 8 души от персонала на ваканционно селища "Мистрал" 2 в Свети Влас, където в събота бе установено натравяне на 127 деца, съобщават от РИОКОЗ-Бургас. Издадено e предписание за отстраняване от работа на тези работници. Родител на дете със стомашно-чревни проблеми е подал сигнал в инспекцията в Бургас. Веднага е сформиран екип и е започнало епидемиологично проучване. В момента на проверката в базата са почивали 250 деца от България, Полша, Украйна и Русия. Установява се, че освен децата, са заболели и 6 ръководители. Те са били с повръщане, разстройство и температура до 38 С.След консултация с инфекционист на място е предприето лечение. Заболяването е отзвучало до пълно оздравяване, като до хоспитализиране не се е стигнало, уточняват от инспекцията. В лагера са почивали и 2 групи от Шумен, които са отпътували веднага, след като е установено неразположение на децата.Извършено е активно издирване на заболелите деца сред всички почиващи. Взети са проби за микробиологично изследване на кухненския персонал и деца със симптоми. Взет е носогърлен секрет на 30 души от персонала за стафилококово носителство. Проверен е кухненският блок и са предприети редица мероприятия, включително и спиране дейността на ресторанта до извършване на почистване и крайна дезинфекция.

40

аз

преди 14 години

Едни и същи хора постоянно пишат глупости - първо децата не се били заразили в България а дошли вече заразени, после някой писа че се били заразили от климатика в самолета ( чиито филтри били американски и оттам идвал свинския грип), а сега пък и конспирация видяха свързана с Путин и енергийните проекти.Според мен децата са се заразили в България със свинския грип а тук много хора имат интерес да се крият ( или да се съобщават само малка част) случаите на заразени със свински грип.

39

Анонимен

преди 14 години

Аман от тоя свински грип.Фармацевтичната мафия вече не знае какви нови болести да измисли, та да печели от лекарства и ваксини за тях :(

38

Анонимен

преди 14 години

хахахахахПоследно китайско предупреждение на Русия към България. Защо ли така съвпадна с путиновото "Решавайте по-бързо!" И ако не решите това, което на нас ни е изгодно, следващата новина ще е за чума и холера по българското черноморие. И тъй като то горкото зависи най-вече от добрата воля на руснаците и украинците, да ви видим какво ще правите, като се откажат те да идват на почивка и да купуват имоти в България :р

37

Иван

преди 14 години

Какво като са деца на полицейски служители- просто такива деца са отишли на почивката в България. И заразените са 12 а не 5! В статията пише също че всички деца са били хоспитализирани - вкарани в болница.Тука някои хора много отчаяно се мъчат да кажат че видите ли децата не са се заразили в България а са дошли вече заразени в България.

36

логика

преди 14 години

А как точно само те са се заразили , че и петте деца на полицейски служители. Да не би само децата на полицейски служители от Русия да могат да се заразяват от грип , другите кво резистентни ли са? Или татковците им са го донесли, или си търсят махна за скандал.

35

Анонимен

преди 14 години

Лъжци! Търсят си повод за скандал!

34

...

преди 14 години

PO VEROQTNO E DA SA PRISTIGNALI V BG SAS GRIPA I DA SA GO DORAZVILI V BG TA SA ZARAZILI I VSICHKI LETUVASHTI.

33

Анонимен

преди 14 години

A tuka u nas mal4at za svinski grip kolklo broiki imahme malko ,pa vi6 kvo stava !

32

Анонимен

преди 14 години

те са се разболяли по летищата бе...

31

Анонимен

преди 14 години

"Инфрачервени камери следят за свински грип на летището Министерството на здравеопазването е разпоредило чрез РИОКОЗ и РЦЗ засилване на граничния здравен контрол на летище София чрез въвеждане на температурен скрининг на пристигащите пътници.За целта на Паспортен контрол - Входящи пътници" на Терминал 2 се монтират инфрачервени термовизионни камери.Служителите на медицинския граничен пункт извършват насочена проверка на пътници, за които има данни, че пристигат от страни с разпространение на щама на свинския грипен вирус или данни за показани признаци на заболяването по време на полета."

30

от доктора

преди 14 години

странджа марш бърэо да пиеш хапчето!

29

Анонимен

преди 14 години

Гледах преди време по новините ( по BTV мисля) че тези камери са предназначени да откриват точно хората със свински грип - като показват тези които са с повишена температура.

28

Анонимен

преди 14 години

показват телесната температура камерите, не грипа :D аман от *** народ!

27

Анонимен

преди 14 години

Нали уж имало специални камери по летищата ( не знам дали са като тази на снимката) които показвали хората болни от свински грип ?

26

Анонимен

преди 14 години

Ot teb po goliam virus niama.Zaraziavaneto stava ot filtrite za pre4istvane na vazduxa v samoletite.A filtrite sa proizvedeni v USA.Tova ne e grip a amerikanska razrabotka.

25

сигнал за корупция

преди 14 години

Видео на което български митничари искат рушвет от турски граждани пътуващи от Германия за Турция.Митничарят настоява за "Чорба парасъ"-пари за чорба

24

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Руснаците са заразени с един по-опасен вирус още от1917 год.,за който все още няма открита ваксина...