22

vetrilo

преди 14 години

niakoi nevrusten ruski haker e probil sistemata i sega si ia polzva li4no za negovi nujdi!!!!

21

Анонимен

преди 14 години

И аз като порасна ще пройзвеждам космически ракети!

20

Промет

преди 14 години

Аз работя в чужбина и колегите ми са индийци и пакистанци. Нямат нощо общо с наште ***. Умни интелигентни и учтиви хора.Заплатата на квалифициран електроинжинер в нашата фирма е около 4000 долара на месец. И не можем да си намерин индийски персонал щото в Индия инжинерите получават повече.Сещате ли се сега кои са ***?

19

69

преди 14 години

На всички, които казват "*** работа", ще кажа така: когато ние изведем със собствена ракета изкуствен спътник на Луната, тогава ще имаме правото да критикуваме индийските неуспехи в космическите работи, а дотогава може просто да спрете да пишете глупости!

18

Чиче

преди 14 години

Цената е нещо доста относително. Преди доста време ми беше попаднала информация за американска космическа техника. Някак си невероятно ми се струваше да има болтове с цена близо 100$. Но като гледам и у нас сега какви сделки се правят, не се учудвам. А поверяването на изработката на космически апарат на частна фирма не смятам за особенно разумно. Още по-вече поддръжка на совалка. Винаги съществува изкушението да пробуташ нещо леко вмирисано тъй да се каже. Мисля, че цената е реална за Индия.

17

Niko

преди 14 години

kitaiska mu rabota - evtino i barzo se 4upi :)

16

Миро

преди 14 години

"*** работа :)"Нашата работа е "***", индийскта работа е професионална.

15

онбашията

преди 14 години

явно като няма кой да ги влачи на гръб *** все пак могат даже и да пращат на луната спътници. като дойде фашизма ще трябва да помислим как можем да се възползваме от това :)

14

Анонимен

преди 14 години

*** работа :)

13

Иво

преди 14 години

Нашата космическа програма е в задънена улица.....! Дори не членуваме в Европейската космическа агенция (ESA), докато Гърция и Румъния вече са там! Това е позорно защото миналото сме имали традиции в космическите технологии и разработки! Но вече не..... сега сме на дъното......!

12

Томов

преди 14 години

А нещо за нашата космическа програма нещо няма ли да кажат, тия дето плюят индийците? Изведнъж от селяни, някои станаха евроселяни и се почувстваха компетентни и по космическите въпроси.

11

зомбайо

преди 14 години

Като резюме на темата и коментарите, мога да добавя:Имдийците са хора, които си бършат задниците с ръка, и летят в космоса :) Много странен народ ??

10

отвратена

преди 14 години

Имах приятелка *** на времето, но не от тия мръсните, а от богатите ***, много умна и ученолюбива. От деца не сме се виждали, но скоро видях майка й. Хвали се че е в Америка с собственна клиника и че те отивали да живеят при нея. Затова че от *** до *** разлика бол.А за индийците - вижте филмите които правят...........................

9

Анонимен

преди 14 години

В допълнение да кажа, че като гледам и слушам новини, стигам до извода, че ***, които са изоставени по домове имат шанса, а и стават много по-умни, работливи, чистоплътни и добри, от тези, израстнали в гетото. Средата, в която човек расте и живее е ключова за неговото развитие.

8

до: номер 7

преди 14 години

Ами това доказва само идиотизма на "расовите" теории. И напротив - задължително е било ако не във Вермахта, то във Вафен СС всички да бъдат истински арийци. Демек - супермени. Обаче, по мое лично впечатление, истинските супермени ги избират за астронавти в НАСА. Сред тях има от всякакви раси - и бели, и черни и жълти. Обаче и най-малкото отклонение от нормата - и си аут. Апропо - всяка нация си има "генетически бъгове".

7

райхсканцлер

преди 14 години

Знам за индийците във Вафен СС, има много интересни снимки :) Били са се срещу своите окупатори :)Мм.... е.... то е имало доста чужденци в СС, явно не е било задължително да са арийци... *** наистина са каста от Индия.... и това знам, и наистина има умни ***, но явно са генетически бъг :)

6

до: номер 3

преди 14 години

Бе недей да обиждаш индийците като им викаш ***!Или не знаеш че индийците са истински арийци?Поне през Втората Световна Война е имало легион на Waffen SS - Azad Hind, или така наречения Indische Legion. Пълна скръб са били между другото, ама явно са ги смятали за арийци. А между другото сега сериозно - доказано е че *** произхождат от Индия. Което значи че има и умни ***.

5

v

преди 14 години

80млн.-само закуските и кафетата на НАСА...

4

Морослав

преди 14 години

За тия пари, (ок. 80 млн. долара) американците само проекта не могат да напрявят. така че nasa направо да си дава поръчките на индииците и ще спестят някой долар.

3

райхсканцлер

преди 14 години

ОуЕмДжи '*** и до луната се докопаха!И там няма спасение вече!Скоро ще я разпродадат за чакъл...