8

fffffffff

преди 15 години

еееееееее, тия американци прекалиха. Като решат да се правят на праведни и да очернят някои минават всякакви граници. Ще го обвинят във всички грехове, ще издадат 5 книги на всякакви "потърпевши" и накрая и филм ще направят. Тая *** счетоводителка що не писка докато и даваше пари.

7

Анонимен

преди 15 години

евреиската му мутра е хитра кефи ме ;)

6

Анонимен

преди 15 години

Е то като се *** от жената се почва .. що да е прекалил ?

5

Евала старче !

преди 15 години

В България сме свикнали да парадираме с парите ... В цивилизования свят хората не правят така. Ако този дядка беше седнал вчера до теб в кафето щеше ли дори да подозираш, че не си знае парите ? Не ! И друго - защо не пишат за любовниците на нашите власт имащи ? Те сигурно са много вярни и предани на половинките си ! (: (: (: А човечецът е поживял преди да си отиде от този свят. Сега не на 150, а и на 1 500 години да го осъдят все тая ... Той е взел - дал !

4

asd

преди 15 години

Иии... като е със скапано яке какво му пречи да е милиардер? Или трябва всеки, който има пари да го показва явно и нагло на другите?

3

Анонимен

преди 15 години

Верно е, че май не е бил милиардер. На борсата правиш милиарди, без реално да ги имаш в зелено. Затова и ходи с такова смешно якенце и безплатна рекламна шапка.

2

Анонимен

преди 15 години

Пръдна ли?

1

Анонимен

преди 15 години

Miliarder bil ... vijte samo s kakvo qke e....