60

mmm

преди 14 години

Много читаво ревю, много ме замисля дали да го гледам изобщо :)

59

kapyccino

преди 14 години

Наставленията да учат, да се образоват, защото невежият човек е най-податлив на манипулиране. Но като цяло филмът за мен беше муден.

58

kapyccino

преди 14 години

Много ме дразните всички! Всеки човек си има право на мнение - на един филмът му харесва, на друг - не. Авторът само е изказал своето мнение, не ви кара да го споделяте. Освен това кога за последно сте виждали Че Гевара, че да знаето колко добре Бенисио Дел Торо се превъплащава в образа му?! Аааа, или това може би сте го прочели в някой чужд коментар?! Не съм чела нищо за Че, признавам не съм запозната подробно с живота и делото му, но от филма ми харесаха много наставленията му към останалалите

57

misho

преди 14 години

ti kakva si iva ot kade si

56

Svilen75

преди 14 години

Хей, 23-ти, теб за нещо друго бива ли те, освен да цитираш и рецитираш в болшевишки делириум фрази на психопато? Някоя своя мисъл може ли да измъдри кухата ти главица???

55

23 септември

преди 14 години

"Колко близко и светло би било бъдещето, ако върху глобуса разцъфтят два, три, много Виетнама с техния всекидневен героизъм, с техните дялове в смъртта, с огромните си трагедии, с техните непрекъснати удари срещу империализма, принуждавайки го да разпръсква силите си под камшика на растящата омраза на народите от целия свят!" (Че)

54

123

преди 14 години

Да направиш филм за убиец, морално разложен и побъркан психар, е абсурд, който за жалост съществува. Както за жалост на цялото човечество, съществува маса от бездарни, злобни и мързеливи хорица, които обичат т.нар. "Че", защото е станал известен без да полага никакъв труд за обществото. Трябва да си последния изгнил ***, за да си издигнеш за идол такава ***.

53

о

преди 14 години

това българина е страшно нещо, само му дай тема за дискутиране и му гледай сеира:)))

52

ppancho

преди 14 години

Филма е безумо ***.Мяза на "Чип и Дейл" на Дисни.пък и ернесто бая здраво го опукаха накрая...каквото търсил-намерил....бандита му с бандит-сега в бг щеше да е мутра: )))*** е умряяяяяяяяяяяяяяяяяллл: )))))

51

недоволен

преди 14 години

надявам се на автора на тази статия да му излезнат камъни в бъбреците, надгробни плочи на децата си да прави с тях.

50

brigante

преди 14 години

бях забравил,че ще излиза този филм:) ще го потърся из торентите хах:) че си е че батьовци:) добре,че едно време са немали нет,че щяха да правят революцийки само по форумите:) и блогчааттъ:)

49

Фидел Кастро Рус

преди 14 години

Човека решил да изнася революция, но вместо това го изнесли с краката напред....П.П. За незапознатите Рус е еврейската фамилия на дедо Фидел.

48

Иванов

преди 14 години

Преди да пишеш каквото и да било за когото и да е било, първо прочети някоя друга книга или документ и ако ти влезе нещо в главата дай мнение

47

Иванов

преди 14 години

Бездарници, като автора на тази статия не трябва да се докосват до такива личности като Че.Обидно е да се четат такива писания.Що се отнася до актьора Бенисио Дел Торо,то това е поредното му великолепно превъплащение в образа на Че.На екрана е ,като чели живия Гевара и не случайно в Кан 2008г. той получи награда за ролята си.Нека автора на тази статия да се пробва в някаква друга област.

46

Svilen75

преди 14 години

Антифа, сори, че те пропуснах, как можах ... няма да си го простя ;) :))) Не, не съм Овчаров, не съм и адвокат. Стойчев, Свилен Стойчев ;), приятно ми е! :) Едно мартини? Или кубинска пура? :)

45

Yavor

преди 14 години

До 42. Злобните коментари няма да променят факта, че главния герой във филма е международен престъпник, прикриващ нечовешките си действия зад удобните идеи на свободата. А що се отнася до САЩ би следвало хора като теб да се радват и да признаят, че този филм е прекалено безпристрастен. Ако не беше би следвало да се покажат всичките гнусни извращения на героя

44

Svilen75

преди 14 години

Хммм, българин се пише, а пък българин не знае как се пише, тцтцтц, ... дори няма да броя правописните грешки. Валерианче, другарю, ако не подейства - диазепамче, че като гледам май сте си пропуснал днес дозичката.

43

Observer

преди 14 години

Брейййй, каква е тази злоба бе другарю!?!?!?Много си агресивен!

42

bulgarin

преди 14 години

Майната ти *** капиталистически, дано умреш ти и твоята статия. Майната и на тая *** дупка америка дето защитаваш, колелото се върти *** и всичко се връща. Мразиш комунистите а ? е естествено ти никога не си и виждал такива в българия, тва в булгарисатан е зган от *** и крадци надявам се турците като ви залят тоя път руснаците да не идват да ви спасяват. Ше чакате братята американци да ви спъсят срещу съответната сума разбира се

41

антифа

преди 14 години

Свилен75 - ти да не би да си небезивестният адвокат Свилен Овчаров?