380

tiger

преди 14 години

трябва да им раздадат медали на момчетата,браво! само така смърт за мръсните мутри...... дано ги оправдаят!!!

379

анонимен

преди 14 години

полицайте да си признаят кой го е ритал и бил . те са виновни ,а не сега да реват да са мислили какво прават - убийци в униформи това е жестоко не защитавам и 4ората но си има съд за тая работа .

378

възхитена

преди 14 години

Малко в стани от темата - но све пак в целта.Гледах интервюто на вътрешния министър в "Челюсти " по Нова.Много впечатлена съм от ерудицията на този млад човек.Добър избор на Генерала!Поздравления и за Г-н Цветанов и за Премиера!

377

Анонимен

преди 14 години

1-ва истанция "виновни" 2-ра "виновни" , ако третата им свали накаэанието с повече от 5 години ,или ако ги оправдае--------- неэнам

376

Вик

преди 14 години

сега ги оправдаите и цирка ще е пълен :)

375

до батман от пухчо

преди 14 години

Г-н полицай,не се обръщам към теб с батмане, щото по-правилно щеше да запишеш баРман,вместо да кепазиш и този детски кумир.Та баРмане,ти много си светнат бе пич кви заболявания имал убития,да не ги четеш от полицейското му досие, пред теб,а?Като твърдиш какъв бандит бил, я ми отговори бе отворко,кой му е издал на същия този Чората охранителен лиценз?Пък и бандюга да е бил,вие кви сте, палачи ли?Кой издава смъртните присъди?Да не би в някой полицейски кабинет,при закрити врати да го осъдихте?

374

корнелия

преди 14 години

я стига глупости наскоро пак имаше такъв случай.. с младо момче. бият ги разбира се и то със злоба!!сина ми беше на 14 когато го затвориха в 5 рпу и го бяха били за някакви момчешки си лудории!!сина ми имаше астма и като излезе от раионното ми каза че са го удряли в кръста!а го бяха извикали и на мен казаха само за справка някаква........ нещо несериозно. а те бой!! вдигнах луд скандал извиках репортери стаха лудница!!признаха си......... и шефа на отдела ми се извини и наказа един от полицайте!

373

Емо

преди 14 години

Да,така е,дългове към "кьоравият",но не е вярно,ако това беше истина,тези типове щяха много оттавна да са в панделата.

372

да, ама не...

преди 14 години

Пък злите езици говореха и други неща за тези полицай едно време и за някакви парични дългове, тефтери и неслужебни контакти... ненапразно делото се води при закрити врата.

371

Емо

преди 14 години

Полицаите са си виновни,защото нито един от тях,веднага след случаят,,не излезе и не си призна-аз го ритнах в главата и т.н.Във Велинград полицаи,пияни на мотики,по време на работа са си гърмяли хей така,убиха дядото ,който в това време си е брал гъби! Полицайте и до ден днешен са на работа в ОДП-Велинград.

370

Анонимен

преди 14 години

Батмане от къде всички знаят,че полицаите са невинни.На две инстанции съдиите казват друго-ти доказателствата гледал ли си.И някой въобще гледал ли ги е та се пенявите.Заседанията бяха закрити.След като са ги осъдили само може да си представите какви са доказателствата .Ако разсекретят делото ще ви е срам от това което пишете сега

369

Ради

преди 14 години

Полицаите са виновни,не може един"***",като Чората да го преследвад и да му правят някаква си акция респект-3 *** криминалисти,начело с шефа им - м-р Писов,да не могат да сложат белезници.Този *** -Чората,всеки ден си пиеши кафето в Ален Маг.

368

kyky

преди 14 години

некои се о-с-р-а-х-а да защитават недоразумението цецка, дето се прави на мъж.... може ли МИНИСТЪР да каже - защитавам престъпниците? то бива бива герберски простотии, ама това неговото е абсолютно малоумите... и пак се намират ченгенца да му ръкопляскат... майтапи...

367

Анонимен

преди 14 години

някои се оляха и о-с-р-а-х-а да плюят по цц.Той е прав .Тябва да се преразгледа делото и да получат обективни присъди .Тези присъди не са обективни защото имаше натиск.Щом най-обикновените хора видяха това което правеше неговият роднина от дпс може само да се предполага какво е било това пък което не се е виждало.Защо пък да е *** цц.А плюещите тука ако бяха по умни щяха да са на негово място а не без работа хора които само си изливат злобата.

366

Петър

преди 14 години

Полицаите са невинни,Те саработили по залавенето на този гамен,Този *** от удавна е трябвало да бъде в затвора,Той е доказан престъпник,Продава дрога,Още един *** по-малко,Вярмам че ще оправдаят тези полицаите,За в бъдеще полицаите не трябва да се плашат от такива ликета като този безделник Подкрепям Ви момчета-ще бъдете оправдани,,

365

Батман

преди 14 години

Престанете да пишете глупости,всички знаем,че полицаите са невинни и са изкупителна жертва на бившето правителство. Най-нормалното нещо е вече да се разгледа делото от неподкупни съдии, и при това без натиск от партийни структори,за да излезе истината наяве. За всички ,дори и за най-близкото обкръжение на покойника беше ясно,че той беше болен,наркозависим и с много още други заболявания.

364

истина

преди 14 години

ЗА ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА НОВИТЕ ПАЛЯЧОВЦИ/Б.Б , ЦВ.ЦВ. ,ЦЕЦКА И СИЕ/ ЧЕСТИТО.

363

Анонимен

преди 14 години

Прав си - той е за всичко, и има време за всичко - нали си гледа часовника на ББ - където го спечели от бас. Ето след този бас пред камерите - направо утепая рибата, и изплискаха легена

362

Наблюдател

преди 14 години

Ех, Цецко, Цецко! Сега бате Бойко ще ти скъса ушите и ще ти посини дупето от бой, дето говориш такива щуротии

361

рапър

преди 14 години

Тоя бил голем ***.Е те тоа е *** та дрънка.Таа глупост и аз нема да я изръса пък все ми викат че съм бил ***.Имало и по зле от мен.Щастлив съм.