13

jenifer

преди 14 години

Страшен пич, дано се оправи бързо.И престанете да пишете глупости, че е от старостта, защото на всеки се случва да падне, независимо дали е на 2, 20 или 50 години.

12

Ispanika

преди 14 години

Тука и в news-a са известни с най-безумнтие заглавия, най-смешно (не в добрия смисъл) написани статии и какво ли още не :)

11

РРР

преди 14 години

Вечно си говорим за небивало тъпите заглавия, обаче на ДНЕС.БГ въобще не им пука!!! Не може да си "счупи рамото" - или си е счупил ключицата или раменната кост... Освен това, както е написано заглавието, излиза, че най-напред си е счупил там нещо...и след това е паднал от сцената. Хайде проявете малко познания и усет за езика! Крайно време е след толкова забележки, да се направите изводи!

10

Xella

преди 14 години

аххахаха как се люсна :D

9

Анонимен

преди 14 години

Стивън е един от най- големите в рока! Забавлявам се на глупавите коментари които чета - продължавайте злобари - злобата и простотията вреди само на вас!

8

АЕРОСМИТ

преди 14 години

Колкото и глупости да дрънкате,той е голям певец!

7

13

преди 14 години

"Не е лесно да си рок звезда, особено застаряваща" Не му е възрастта толкова проблема, колкото това, че от тия наркотици е станал торба с кокали.И как няма да се изпотроши като няма грам месце да омекоти. Дано се оправи човека, защото независимо на колко години е, независимо колко дози взима дневно, си е велик и пее невероятно

6

Жорко Сф

преди 14 години

Айде почавйте с опелото !!! :) :) :)

5

Жорко Сф

преди 14 години

Ох милия да му съберем помощи и да му пратим? Милиони хора падат всеки ден и се контузват тежко, не малка част от тях опитвайки се да спасят други. А ние сега ще ревем за този ексцентричен ***!

4

елс

преди 14 години

що не млъкнете бе?!бабите и дядовците са допринесли много за музиката!ще си пеят до когато искат-вие ли ще давате мнения.?? айде бягайте да видите по планетата дават нов порно клип,невежи такивааа!

3

Мариан

преди 14 години

Октомври баба Лили готви огромен концерт, да внимава с чупките :)

2

Анонимен

преди 14 години

Единствено Шер се отказа докато и беше време, другите ще ги погледаме още малко как се излагат. Но Лили Иванова е перлата в короната - още поне 10 години сигурно ще алчнее за пари.

1

Spiro

преди 14 години

Ами крайно време е тези дядовци и баби да започнат да се съобразяват с възрастта си, и да се откажат когато му дойде времето. Няма нищо интересно да ги гледаме как падат по сцената. За справки - баба ви Лили.