129

ИЗБИРАТЕЛ НА ГЕРБ

преди 14 години

АКО ТОВА Е ВЯРНО,ТО МИНИСТЪРА СИ Е ЗА ЗАТВОРА.

128

честен човек

преди 14 години

Нали този крадец Пешов се накрадна в Главболгарстрой и го преотстъпи на сина си ,асега отиде като председател на Камарата на строителите ,за да дава големите обекти на своите сихора срещу тлъсти комисионни.Докога ще го търпят този крадец,бивш партиен секретар в градския комитет на партията и протеже на Луканов.

127

запознат

преди 14 години

а защо пак дадоха строителството на спортната зала на Главболгарстрой,които също са участвали в ремонта на министерството .Излиза ,че при всички правителства минават тези номера.На крадците ли трябва да се дават големите обекти,а за честните да остават трохите.

126

Ерик

преди 14 години

Оногондур, благодаря ти за предсмъртното писмо на Апостола. Дойде тъкмо навреме,когато ми трябваше, а нямах време да ровя и да го търся. Здраве и надежда!

125

prasetu

преди 14 години

Този Гагаузов е такъв нагляр!!!!!

124

гагаузо

преди 14 години

най-много ми допадна изказването на гагаузо, който вчера пред бнт, на въпроса дали се страхува от проверката отговори "не се страхувам. ние сме правили всичко с мисълта, че може да бъде проверено". как да не го цунеш, мамин златен ***

123

Пламен

преди 14 години

Съгласен съм с коментарите до тук. Ясно е, че са крали, и то много, 5 000 лв на квадрат за ремонт. Иде ми да го убия. Ясно е че има дефицит и ще се чудят от какво да съкратят разходите. НО НЕКА ОСЪДЯТ ПОНЕ 2-3 бивши министри, да ги вкарат в затвора, да видим че действат. Иначе приемам че и те са като досегашните крадци. Искрено се моля да има наказани вече в тая държава.

122

НФБ

преди 14 години

червените велможи и кардиналите от Дс са достойни ученици на червените кхмери!батко и братко, износ на капитали..добре нека са дадени тези пари но нещо свършено както трябва, а какво става с парите получени за тази работа..ИЗНАСЯТ СЕ ЗАД ГРАНИЦА! Това е проблема иначе ако се въртяха в България нямаше да има толкова голямо значение...т.к.щяха да се инвестират и реинвестират в други проекти...Така че да СПРЕ ИЗНОСА НА КАПИТАЛ!Да се привлекат инвеститори с пари!Това го прави цяла Европа и САЩ!

121

Анонимен

преди 14 години

Ще направя задно салто ако стана свидетел как някой крадец като тоя Гагаузов влезе в затвора.

120

крали марко

преди 14 години

Добре де - това се досещахме всички.....не е ли сега времето наистина да бъдат осъдени ЕФЕКТИВНО "висши" ръководители - поне следващите ще се замислят дали ще правят такива разходи.............или пак само ще си говорим за пред избирателите....

119

Анонимен

преди 14 години

вси4ки , които са" работили" ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ.... ДО СТЕНАТА / КАТО 4АУШЕСКО И СЕМЕЙСТВОТО МУ / !!!!

118

KukoUzov

преди 14 години

Besene -da , ama za tashulkite, ako izobsto Gagauzov gi drusa ako ne si e napravil ploska operacia na torbata s pikaloto, ta i w gastite da e *** vkisnata.ritaj go w 4erypa dorde izpliue istinata. Naprao nemoem da povervyyym, kopee. wah ti cenata 5 bona remont na kwa-met.

117

Анонимен

преди 14 години

Всички,които ограбват народа,работят за интересите на юдео-масоните,които ще ни доведат до просешка тояга.Иначе идвало "великото бъдеще" за човечеството!Бих казал великото робство!

116

След 9.IX.1944

преди 14 години

Комунистите избиха толкова честни българи,които милееха за България и не искаха да преклонят глава пред безродствените комунисти.Сега,ако имаше народен съд,как щяха да бъдат назовани крадците от БСП и ДПС,а - не ли ВРАГОВЕ НА НАРОДА?

115

alankulu

преди 14 години

ne che sum lo6 chovek ama gagauze bql den da ne vidi6 ti i cqlata ti roda kakto i cqlata 4ervena pasmina koito dokarahte naroda do prose6ka toqga

114

Анонимен

преди 14 години

Спокойно. Няма да вкарат нито един в затвора. НЕщастна държава

113

Анонимен

преди 14 години

Смърта е леко наказание!Затвор ! Строг режим ,без топлина и светлина! Оклад -хляб и вода-от чешмата.ЦЯЛ НАРОД докараха до просешка тояга тяхната мамка крадлива.Всички БАРАБАР С ПРЕЗИДЕНТА дето се прави на шушумига ,той е главния диригент на кражбите в БГ.Техните хотели да се национализират и да се напълнят с тази ***.ЗАД РЕШЕТКИТЕ ДА ГЛЕДАТ ЯХТИТЕ СИ.

112

Pora

преди 14 години

От тези клетви които ще последват нищо добро не го чака Гагаузов - ще има да му се случват лоши работи до 9-то коляно! Все пак сам си го е направил - заслужава го....

111

Анонимен

преди 14 години

nali sin4eto mu pavlin4o trqbva da xar4i po bar4eta i da u4i v swiss,puk i po leki jeni da xodi i skupi dre6ki da im kopuva,aa ima i oxranaa ;)

110

СССРейчо

преди 14 години

ГБС и Симеон ПЕШОВ са мафия !!!! Лапат, крадат, прикриват и най-вече работят НЕкачествено. А "благия" характер на ПЕШОВ се дължи само на задръстеното му от пари гърло. Лакомия до шия....