418

НФБ

преди 15 години

а при тези мизерни заплати на лекари...асистенти...професори..всеки се гърчи да изкара някой законен лев от хонорари, които се облагат за разлика от доходите на част от работническо селският елит...Уважавам всеки един честен труд!Но нека има реално заплащане на труда на интелектуалеца!тогава ще видим дали ще се купуват изпити ше има корупция..Днес действа принципа на преразпределението и част от парите изкарани без да се плащат данъци от работническият елит се връщат при доктори,преподавател

417

НФБ

преди 15 години

ако има сега некачествени доктори..учители..преподаватели във факултетите..ми те са плод на политиката на БКП!Имаше рабфаковци..имаше прием с предимство за синове и дъщери на активни борци....Та затуй явно днес нашата интелигенция копа домати и картофи..водата кръв не става!Селянията го влече...не иска да повишава квалификацията си, а и нема далавера от много учене!а при тези мизерни заплати на лекари...асистенти...професори..всеки се гърчи да изкара някой законен лев от хонорари, които се о

416

НФБ

преди 15 години

Жшвота който живеем е резултат от колективната посредственост...на стадото народ или по-точно УФСИ..но ти, едва ли ще осъзнаеш колко си елементарен!Принадлежиш към стадото!

415

НФБ

преди 15 години

дано да не пипнат борда , защото ако стане ще се повтори жан виденовата епоха...дано да бъркам, но мисля че червените кредитни милионери готват на овчия български народ този номер..Така че подкрепям Синята коалиция да не бъде заложник на герб !В противен случай ще отнесат всичките негативи от това управление!Вярвам на Мартин Димитров и Костов!Добри икономисти и отлични политици !Синята коалиция, това е бъдещето на България!Вижте вече няма млади хора в България...! Младите се изнасят ..

414

Анонимен

преди 15 години

Добре е, че Мартин Димитров отиде в Бургас да му набият обръчите.Но трябваше по-рано, че стана за смях.Хората му няма да забравят *** му напъни да се прави на интересен.

413

TQ

преди 15 години

а кой е Мартин Димитров,а? Кой е .....

412

Бай Костов

преди 15 години

оооо почваме и да се плашим като едно време леко ,леко баце

411

Анонимен

преди 15 години

Ot DNES ne dopuskat drugomislesti,razkrivasti istinata za Oligofrennata republika na Zloto na teritoriata na ZARSTVO BALGARIA.Vsichki medii,vlasti i biznes sa nasiteni do maksimum s agenti na KGB s unistozeni dosieta i pak sa zarobili Balgarite v Lainanata KGB-republika na Zloto...Sled kato se vida che ZARAT e nai-obichania ot Balgarite darzavnik i chovek zapochna organizirana Ataka ot KGB-AGENTURATA- MOSKVA s/u Balgarskia ZAR,koiato ia imashe prez zelite 60 godini na Robskata republika na ZLOTO

410

RAZSLEDVA6T 4

преди 15 години

Името на софийския депутат от ГЕРБ Емил Димитров нашумя покрай далаверата с 14-те дка общинска земя в столичния квартал Стрелбище. Според събраните от проатурата доказателства, с фалшив подпис Димитров се е опитал да присвои парцела, оценяван за близо 14 млн. евро.

409

RAZSLEDVA6T 3

преди 15 години

И за да направят приятелството си по-силно и крeпко, още един представител на семейство Кирови вече е в законодателната власттова е Йонна Кирова. Тя е съпруга на сина на Киро Киров Иван, който бе основно действащо лице по време преговорите с похитителите на баща си.

408

RAZSLEDVA6T2

преди 15 години

Цецка Цачева за председател на Народното събрание, като се проследят роднинските й връзки с крупния бизнесмен Киро Киров. Собственикът на компанията за строителна техника, който бе отвлечен и след това пуснат от похитителите си, и Цачева са роднини и са родом от едно и също село-Драгана, община Угърчин. Киров никога не е крил близките си отношения с Бойко Борисов, както и че е един от основните спонсори на партията му.

407

RAZSLEDVA6T

преди 15 години

Обявеният от бъдещия премиер нов финансов министър Симеон Дянков е братовчед на бившия изпълнителен директор на Икономедия Бисер Боев. Последният е част от бизнес кръга на Иво Прокопиев и името му упорито се спряга за икономически министър. Още по-силни са връзките на Дянков с вицепрезидента на Световната банка Кристалина Георгиева, която е готвена за първи вицепремиер в правителството на ГЕРБ. Бъдещият финансист номер 1 е племенник на Георгиева, което от своя страна най-малкото обяснява и блестящата му кариера в световната финансова институция.

406

Анонимен

преди 15 години

Недоносчета като вас не могат да разберат такова нещо като отстояване на мнение и изпъняване на обещания.Сини = червени фурнаджийски лопати.Няма такива гадни лицемери като дебилното момченце с перчемче и джунестия мавър.

405

26g

преди 15 години

Сега всички дебнат Б. Борисов да згафи! Сините, хем го потктепят, ама имат едно на ум, че Борисов, ако се провали, на следващите избори може да влезнат в управлението и потъркват ръчички. Б. Димитров не го познавам, но съм останал с добри впечатления от него (патриот). Затова тоя зубарчо, М. Димитров, да се успокой малко и да не се занимава с интриги, ами да работи в полза на България!

404

huki

преди 15 години

Bojidar D! e rabotil v edna poro4na sistema!! horata , koito slujiha v tezi slujbi, re6iha sudbata na hilyadi dostoyni bulgari!! Po4erniha mnogo semeystva!! Bojidar e znael za tova!! no ne e napravil ni6to!! mogul e da napusne, da izbyaga!! no ne go e napravil, za6toto tova mu e haresval!! eto za6to, toy nyama moralnoto pravo da se polzva s doverie v na-eto ob6testvo!!

403

ГЕРБЕР

преди 15 години

Аз не съм толерантен към Г-Е-Я ЖЖ. Тук се коментира всичко друго но не и неговата ориентация ама той от де да знае.

402

ЖЖ

преди 15 години

Винаги съм бил на мнение, че единствената истинска любов може да съществува само между двама мъже. Например между ББ и Божидар Димитров. Когато първия плаща на втория.

401

Емо

преди 15 години

Абе,хора,защо не започнете да пишете на латиница,след това,защо не си намерите вашеят-гей сайт и там си пишете,това е сайт за политика.

400

ilteko

преди 15 години

Плаши гаргите.

399

TANKIST

преди 15 години

BULGARINA E PROST 4OVEK TOI E SVIKNAL DA ROBYVA I VSE NQKOI DA GO UPRAVQ , STIGA MU DA MU SE DIGNE ZAPLATATA S 10 LEVA I PENSIQTA S 20 LEVA I STAVA ROB ZA CQL JIVOT NA KRADLIVI POLITICI .. TE I NA TOVA RAZ4ITAT PARLAMENTARNITE PLUXOVE