29

Кръчмаря

преди 14 години

Много ми е интересно дали някой знае с какво се е занимавал преди политическата си кариера. Ще умрете от смях ако знаете....

28

стамат

преди 15 години

руския *** другарят пичкин спи само с неговата мамаша.та той е комунист от желязо.ха,ха,и ха.

27

елена

преди 15 години

в най-скоро време очаквам заглавие от сорта: Пикаха в тоалетната на английската Кралица и то само защото височайшата дама е използвала тоалетна в някой хотел при поредното си посещение на определено място.

26

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Вярно е - съгласен съм с номер 16...

25

доди

преди 15 години

Странджа радва ми, че си съгласин с мен.

24

v1k3a7a

преди 15 години

Но италиянският народ бива разсейван от реалните проблеми на страната.Берлускони,собственик на фактически всички телевизии цензурира всичко и по телевизията фактически не се говори за неговите скандали.А те и италианците като цяло са като него.Мислят само как да обичамт и да ухажват.Възможност за развитие тука имат тия които могат да овъртват хората,а интелигентните хора биват едва ли не изолирани.В парламента са всички дърти джии,и има тотален културен запад.

23

v1k3a7a

преди 15 години

до salamuraСъжалявам приятелю, но се вижда че не живееш в Италия. Аз съм в тази държава от 10 год. и мога да ти кажа че е всичко изкуствено и Берлускони е напълно некомпетентен,но народа мисли повече дали Ибрахимович ще отиде в Барса.Ръководи добре икономиката казваш, за съжаление Италия има вътрешен дълг който е 110% от БВП... и продължава да задлъжнява.Безработицата расте като невидяло, точно тук в богатия север,да не говорим за някои южни части където ти гарантирам че е по зле и от България.

22

salamura

преди 15 години

Берлускони е велик! Само богат и освободен от комплекси човек може да има такова поведение. На него не му пука от никой. Сам е изградил империята си и знае прекрасно как се ръководи икономика и държава. Всички му завиждат и затова настройват общественото мнение срещу него. Не напразно в момента в Италия почти не се усеща кризата, която Берлускони определи като "американски грип разяждащ здравото тяло на европейската икономика". Кой друг може да се изправи така срещу оня мургавелчо отвъд океана?

21

Анонимен

преди 15 години

Сър-Гейчо е ***.

20

Кузов

преди 15 години

Тоя обича да клеца малки *** на малолетни, разбира ги той нещата.

19

мравка

преди 15 години

Берлускони е пич за разлика от серГЕИЧО

18

зъбатия

преди 15 години

Браво на Берлускони, че кой уважаващ с си мъж не се разтушва с к..ви, браво, евала, пич е!

17

Россониер

преди 15 години

Берлускони е пич!Жалко,че нямаме такъв политик,каквото и да говорят по негов адрес!

16

До доди

преди 15 години

Доди като те чета мисля че ти ще платиш на Путин за да му направиш *** няколко пъти, скапано руско ***.

15

доди

преди 15 години

странджа като те чета мисля че за копеики ще направиш *** на ПУТИН

14

мили дами

преди 15 години

Няма *** ... Има мили и почтени дами ...

13

50 eurocent

преди 15 години

Тази *** се оплаква за това че и дават пари срещу секс. Значи Берлускони е неморален. После се оплаква че не и дават пари срещу секс. Значи Берлускони е измамник. А на човека просто му се е..

12

Karo

преди 15 години

Ами има пари Берлускони - ***! К'ъв е проблема????

11

Наблюдател

преди 15 години

Що за *** отиват на работа с камери и микрофони?

10

Мамантос

преди 15 години

Е, евроатлантици, това са вашите кумири -- все отбор юнаци и един дол дренки: хвани Кольо (Саркози), та `удари Силвио. Баш-шефът Жозе Мануел също не пада по-долу.Ей такива б-о-к-л-у-ц-и управляват прелюбимия ви ЕС. Радвайте им се. И на собствения си акъл -- също!