18

Българин

преди 14 години

Аре да видим дали ще има възмездие за Доганоглу или например за хъхрещите бъндити, които ежедневно нападат влаковете с градушка от камъни... защо ли не вярвам да стане?

17

Закъснял

преди 14 години

Чета реплики към постинг на Карина, а не виждам нейното мнение. Дали е имало повод за бан?

16

DUBLIN

преди 14 години

Ne razbirate li 4e sad i prokurature v Korumpestan igraiat nai golemiat tsirk i sveta-ot kolko godini nasam te VSE SA GOTOVI DA POVEDAT BORBA S PRESTAPNOSTTA- a rezultatite gi vijdame vsi4ki,tselta e edna-da se laje,usukva i pe4eli vreme za da moje da se krade mnogo i da posledno-tejko i na tazi darjava s tezi sad i prokuratura.

15

до карина

преди 14 години

След като стана модерно да се говори за бивши агенти на ДС, искам да попитам дали в семейство Прокопиеви има такива ?Нека карина, която е 'експерт' по много и, да ми отговори на питането !

14

до карина

преди 14 години

А не е ли най-добре да се види кое е вярно чрез детектора на лъжата ?Какво мислиш, карина ? Или ще кажеш, че това не се приема като доказателство в съда ? Ами тогава да се направят промени в НПК в тази насока и перачите на пари ще станат ясни !До преди няколко месеца дори нямахме приет закон срещу прането на пари и това 'явление' не беше записано като престъпление в НПК от един по-предишен министър на правосъдието, който се хвалеше с писането на нов НПК... Не е ли странно всичко това ? Или май парите вече ги изпраха и якичките са бели ?

13

Гамизов и Прокопиев

преди 14 години

А ако Гамизов казва истината ?Аз очаквах от 'дневник' и 'капитал' да видя някаква статия за кражбата в 'диамант' - Разград преди години и последвалите съдебни дела, свързани с тази кражба, но за съжаление не видях никакви 'новини' за това събитие !Някой може ли да каже в кой брой и от коя дата мога да видя в тези вестници нещо, написано за тази кражба ? Това в случай, че съм пропуснал нещо ...Ако се окаже, че наистина няма никакви 'новини' за тази кражба в тези вестници, то ът, който възниква е : Защо нищо не се пише за това ? Не трябва ли медиите обективно и безпристрастно да отразяват 'новините', вкл. и лошите ? Или умишлено нещо се прикрива ? Ако е така, тогава за каква обективност и почтенност може да се говори ?

12

Анонимен

преди 14 години

Екипът на Катани свири сбор. Само да се изясни, кой ще е Катани, тоя май липсва като кадър.

11

ГЕШЕВ

преди 14 години

първо изчистете корумпираните от ваще организацйи !

10

Azrel

преди 14 години

A ve tia ne sa li sashtite deto veche poveche ot 2 GODINI ia boriat taia pusta korupcia :))))))) xaxaxa segichka shte ia sboriat!!!!!!!!!!!!!

9

леля Ема

преди 14 години

Ариел Шарон не е ли вече покойник?

8

дон ошвили

преди 14 години

Вижте ги двама ГОЛЕМИ БОРЦИ !!!!!!!!! Вярвате ли им ?????? Внуче на партиино величие и довереното задниче на серГЕЙчо!!!!! Проатурата и ДАНС , назначени от серГЕЙчо ще го ряазследват,борят и затварят :))))))))))) Майтап бе Уили,голям майтап на наш *** , което си е живо .......е..б..а..н..е..!!!!!!! Да са ни честити борците - гей категория :))))))))))))

7

Ариел Шарон

преди 14 години

Няма да стане тая работа Лельо. ББ използва тез обещания като инструмент да влезе във властта. Нещо като Симеон Втори с 800те дни и Първанов с вдигането на заплатите, помниш ли? Това, което със сигурност е положително, според мен разбира се, е, че Доган и Станишев са в трета глуха :)))

6

Тошо

преди 14 години

Щях да напиша нещо, но видях че 5 вече го е написал. Жалко за балъците, които вярват че мутрата Бойко оплетена и с комунистите и с наркокналите ще бори престъпността.

5

Анонимен

преди 14 години

Гарван гарвану око не вади...не знаете ли?!?!?!

4

леля Ема

преди 14 години

Къде е обещаното възмездие? ББ, искаме да върнеш на държавата царските имоти и парите от тях да ги дадеш на онкоболните, да вкараш в затвора Станишев, Доган, слузестия Софиянски, Костов, Симеон2, Р.Петков, Р.Овчаров, Натка, Бакърджиев, Големия Маргин и всички останали престъпници. Веднага!

3

Мрънчо

преди 14 години

Ако сега вкараме в затвора някои политици от тройната коалиция ЕК ще погледне с друго око на България.

2

Кирил Софииски

преди 14 години

Ало зальохавия! Докога ще ни правите на пияни калинки?!?Кои е този нашенски магистрат които да не е вътре в играта?!?! Ще ми е интересно един да се намери , пък и резултати някакви да има от работата му! Това значи ,че първо трябва да върне ресто на парите които е взел.А нали всички знаят , чене е хубаво да вземеш за нещо пари и след това да се отметнеш! А сега да видиме ,кои ще е този които пръв ще върне ресто на разбоиниците!Трябва и някаква работа да свършат сега ! Интересно ще стане !

1

this time

преди 14 години

Дано стане нещо по-добро този път.