269

Тит

преди 14 години

до Миро:А щяхте ли да правите всичко това, ако не бяха жените?По-симпатична ми е репликата на един приятел:"Като изнамерихме и сушилня към пералнята - решихте, че сме излишни!?Ще ви питам, като ви свършат батериите за вибратора!

268

:)

преди 14 години

Анатол Франс,дължа ви благодарност:)

267

"универсалната

преди 14 години

Имате и уважението и признанието ни.Айде сега действайте:)

266

миро

преди 14 години

липсва физическата сила за това. Така че айде, ако не уважение, то поне малко признание

265

миро

преди 14 години

целия технически прогрес който сме постигнали до момента. Всичко това благодарение и на желанието за власт и доминация което ние притежаваме(тук включвам и войните породени от него) Така че без вас ще ни е доста неудобно, признавам. Но ще се справим и живота няма да е кой знае колко различен, без нас целия прогрес, който е постигнат до момента ще се разпадне, защото вие нито ще отидете в мините нито ще вадите нефт, нито ще строите машини и ще ги поддържате, и това пак казвам намалкото защото ви

264

миро

преди 14 години

Хайде да помислим малко извън ежедневието, битовизма и конкретиката. Ако ни нямаше мъжете вие щяхте да живеете в сламени колиби, да ядете зеленчуци и да умрете от скука. Целия технически прогрес и всички удобства и лукс е създаден от нас мъжете, най-малкото защото природата ни е дала физическата сила да обработваме и създаваме всички блага, които и вие ползвате. Миньорите копаещи под земята и извличащи полезните изкопаеми и руди, нефтодобива, тежката промишленост, електричеството, и изопщо

263

"Сема"

преди 14 години

Съвременният Казанова би допаднал повече на умната жена.А за Анатол Франс: ужасно е прав.

262

tit

преди 14 години

А цензура на руски имате ли?"Путь от женщины к стреве лежит через мужчину!"Понякога нещата трябва да се наричат с точните имена, щото се губи смисъла!А и по страшен е цинизма в душата!

261

Анонимен

преди 14 години

Мъжът е главата, а жената е шията.

260

G

преди 14 години

На жената се пада честа и да работи, да гледа и възпитава децата, да си поддържа къщата, да обръща внимание на мъжа си. За мъжете какво остана. Истината е, че те не могат да живеят без жените, докато жените отлично се справят и сами. Независимо дали мъжът е европейски тип или някой с патриархални разбирания, щом уважава и почита жена си, то той ще получи всичко онова, за което си мечтае всеки един мъж.

259

G

преди 14 години

Чесно казано повечето неща казани за жената важат и за мъжете. Споровете от типа на : кой повече изневерява, кой са по- умни и т.н са напълно безсмислени. Винаги ще има разногласия и никога единодушно мнение. Колкото до правата на съвременната жена, ще кажа че така е редно. Ако преди години единственото задължение на жената е било да слугува първо на родното си семейство, после на това на мъжа си, то сега не е така. В повечето случаи мъжете не могат да се справят сами със семейния бюджет.

258

Анатол Франс

преди 14 години

"Жената трябва да избира между следните две неща; със мъж,когото женитеобичат,тя не е спокойна;със мъж,когото жените не обичат,не е щастлива." "Влюбената жена не се бои от ада,и т не я блазни" "Жените желаят да бъдат обичани,но онова,което желаят повече от всичко,то е да бъдат предпочитани!"

257

istina

преди 14 години

Za svirki,za kakvo moje da slyjat?

256

Анонимен

преди 14 години

Изобщо беше грешка че ви дадохме право на глас и че ви приехме за равни нам...

255

до 248

преди 14 години

Такава мисъл не се нуждае от коментар. Човек надарен с интелект никога няма да си позволи подобни квалификации за каквато и да било група от обществото. Глупоста е строго индивидуална черта и е несъизмерима с половата принадлежност... Аз лично гледам отвисоко на подобни твърдения. Смятам с си за умна жена. Справила със се със ситуации, при които много други(в това число и не малко мъже)се провалиха. Така че самочувствието ми не е без покритие ! :)

254

kaloiqn

преди 14 години

ne e tuk mestoto za reklama,sofianeco.a segs otdavna ne e vode6ta linia za men ...ako me razb. pravilno,ne si 4uval za filtar mai

253

Казанова

преди 14 години

"Сема",Казанова е казал това,преди 200 и кусур години!Всичко се развива и вървинапред,дори и интелекта на жените!Той е казал и още нещо,което с пълна силаважи и в наши дни: "Честната жена е скрито съкровище;онзи,който го намери,нека не се хвали." "Малко са честните жени,които не са уморени от честноста си." "Жените - богини,които ходят по кръчмите."

252

Софиянец

преди 14 години

"...vsi4ko svarzvate sas segsa..."-----------Е, всичко бях виждал, ама segs... К'ва фирма въртиш, бе, пич?

251

Анонимен

преди 14 години

фантазьор:)

250

hristohatov

преди 14 години

ima i druga prikazka:Косъм от женска п у т ка цял кораб тегли след с си!!!:))))