61

Анонимен

преди 14 години

Дори в кухните на реномирани столични заведения и ресторанти с огромна посещаемост мизерията е пълна - насекоми и гризачи до безкрай.

60

Denislava

преди 14 години

58 добавен от: Паолина преди 2 часа ... човек яде това, за което има пари.... пак и не е от сезона, а от служител "Анализът на взетите проби е показал, че заболяването е причинено от заразени със салмонела яйца и микробиологично замърсяване, пренесено от човек от персонала.Въпросният човек е имал стафилококова инфекция."

59

Мери

преди 14 години

Ще се учудиш колко хора ядат дюнери, а това дали са нормални е мнооого различна тема

58

Паолина

преди 14 години

Нормален човек яде ли дюнер в средата на юли???

57

gandoni

преди 14 години

Бърза закуска "Али Баба" няма ли лимит да зарази до четиридесет " разбойника " и ако превиши нормата , тогава да се намеси ХЕИ ?

56

Анонимен

преди 14 години

"Въпросният човек е имал стафилококова инфекция." Добре ами ния човек не е ли заловен от полицията и заведен в болницата за изследване и да му се търси отговорност що работи при положение е че е болен.

55

Мери

преди 14 години

Сега трябва тези хорица да се отганизират и да си наемат адвокат.И да осъдят скапаните търговци които продават некачествена и заразена храна и рискуват здравето и живота ни.Аз никога не съм видяла някой да си яде дюнерите които продава, което е много показателно за качеството им.

54

Ина

преди 14 години

Хора това не е за първи път в Пазарджик.Още 2005 год. докато учех в Пловдив съквартирантката ми от съшите дюнери в Пазарджик получи салмонелоза,много тежко я изкара,лежа в болницата в Пазарджик и тогава знам че бяха мн. заразените,защо мълчат телевизиите и ХЕИ,какво пари ли им бутат ,защо не ги съдят тези долни *** с дюнерите,какво чакат да умре човек ли от тези които ни се пробутват на пазара,сигурно и тогава ще го прикрият.Долна страна,долни управници,докога ще търпим

53

Анонимен

преди 14 години

Тия мизерни шемети от ХЕИ като са го прорявали тоя обект 4 пъти, що не са взели мерки още тогава? Егати некадърните ***, аз съм от Пазарджик и слава богу, че лятно време не ги ям тия ***. А за т.нар. "инспектори" просто нямам думи. Познавам една такава инспекторка - тя не може да накара дъщеря си(на 19 години) да спре цигарите, пък какво остава такива "инспектори" да спрат един обект....

52

Анонимен

преди 14 години

вървете в Турция да хапнете дюнерче с задна прашка хахаха ***

51

Самодива

преди 14 години

Явно са доста вкусни :))

50

varg1

преди 14 години

ще му навра един дюнер в ***

49

Пламен

преди 14 години

Да си кажа и аз. Обожавам дюнери. Ама много. Нещо само във Виена не ме грабнаха. Плюете тук наред, сякаш не знаете как и къде правят другата храна, която се предлага по заведения и магазини. Вие, в кухнята на пицария или цех за хляб или продукти от месо, влизали ли сте? Идеята ми е че не бива да плюете конкретно дюнерите ( там поне виждате, кой и как го приготвя ), а направо контролните органи, защото НИЩО не контролират. Просто е СТРАШНО.

48

фея

преди 14 години

Честно, не знам кой я яде тая храна/освен пияните туристи по Слънчев бряг/? Че то само като видиш как се приготвя, и ти сработва инстинкта за самосъхранение - мръсен полуграмотен н пипа всичко с немити от 1 век ръце - хляб, месо, сосове, пари, ***... и каквото оше се сетите, хаха. Веднъж в живота си съм яла дюнер и после бях дежурна по 00 цяло денонощие. Освен това всички знаем какви са проверките на ХЕИ - практически на касата...

47

Анонимен

преди 14 години

Ako ima6e darjavnost obekta da e zatvoren,a *** sledstveni...ama niama,urodi ***!

46

Razz

преди 14 години

hajde dunerite da gi zabranqwat nawsqkude, hti gadnata hrana ..tuka v Varna imashe edni sluhowe za sifilis predawani po dunerski put .....

45

enna

преди 14 години

бе 5 иляди леа глоба ли е?!?!!!! поне 50 хил!! + затваряне на обекта!

44

Анонимен

преди 14 години

Шефовете на ХЕИ в страната са карабини - заради екологията. Половината персонал са панделки( да видим филтъра как ще го преведе), т.е. заинтересованост + турска неграмотност. За ХЕИ досега , забравете. Дано бат'Бойко да изрита от ведомствата всички Мюмюни, дето не знаят български и нямат средно образование, ама нали са резове...

43

Спец

преди 14 години

А тия *** от ХЕИ които са го проверявали 4 пъти от началото на годината нищо няам да им се случи нали? Като с китайските в София преди две години. Не са виновни собствениците. Виновни са *** които им разрешават да работят в такава свинщина и мръсотия.

42

Анонимен

преди 14 години

БЪЛГАРИ, не яжте тази *** храна - дюнерите. Много просто, там дето им е национална кухня са си ***!