33

Klara

преди 15 години

Кога ли тоя народ ще спре да гласува и сам да реши проблемите си ?!?Не случайно на запад казват България е фабрика за илюзии.

32

до агата

преди 15 години

Прав си. По-манипулирани избори здраве му кажи. До изборите бъдещия крадец викаше "дръжте крадеца", а сега се хили на измамения народ.

31

до Bankata

преди 15 години

А Цецка какво е работила?

30

агата

преди 15 години

Който съжалява за избора си и ще съжалява в близките 800 дни да го ..........Явно има много *** народ:Според соцАгенции 77% не са знаели за кой гласуват!ЦИРК!

29

Балони Балони

преди 15 години

Баба Цецка1- БКП2- СДС3 - ГЕРБ4 - ?????? (ЦИРК)

28

АААААА

преди 15 години

След 800 дни ще видим! ЦИРК! 4 години ЦИРК!

27

korleone

преди 15 години

Кой се извряка с тки пубертетски глас,че комунизма си бил отишъл,та още на първото гласуване имаме шампионско комунистическо постижение от 94,5%,браво, а сега си правете изводи и за нататък!Бай Тошо ряпа да яде !

26

me

преди 15 години

Много коментирате бе :) Почна се българската работа :) А на тези които още ги гони умрелия дух на комунизма, ще им кажа само жалко за вас :) Въпреки че сте "анти" - вие държите комунизма жив.

25

Анонимен

преди 15 години

Ами как червените ще гласуват против "бивша" комунистка... Аман от к*у*р*в*и!

24

Bankata

преди 15 години

Вие искате да изберат председател на НС който е на 40 години, който до момента не е работил нито в държавния, нито в частния сектор, да не е политическа личност, да няма кариера, да не е била лидер в областта в която е работила.. .. и т.н. е как да стане това?

23

Заинтересован

преди 15 години

Айде, бе, кажете 'що са присъствали само 233 дупетата. Къде се губят 7 бройки. В 10ч. уж всички са се заклали, пардон - заклели. Кога успяха да си намерят работа да отсъстват още първия ден :)))

22

до 20

преди 15 години

Защо ?! Какво лошо има в това някой, който познава ната другарка Цецка да разкаже коя е тя всъщност ?! Ей, ***, които гласувахте за ГЕРБ, сега започвате ли да разбирате кого избрахте ? Другарката Цецка партиен секретар в Окръжен съвет - Плевен !

21

Коя е Цецка

преди 15 години

До Анонимен в 13.00чРазбира се! Като стана председател на НС ще ти обясня цялата си биография и ще съм на разположение за допълнителни и ;-)А на т да не би да не ти харесва че на Цеца толкова бързо и лъсна комунистичското перверзно и корумпирано минало???

20

Анонимен

преди 15 години

До Коя наистина е ЦЕЦКА Я сега ни разкажи точно толкова подробно и за с си и за твоята кариера.

19

Мнителен

преди 15 години

Абе гледах откриването на новото Народно събрание ... Много единни нещо бе .... Като изключим Волен Сидеров другите едни любезни помежду си, едно разбирателство, едно единство ги е обхванало ... Пълна хармония ! Да не излезе, че като изключим 2-3 по-луди глави всъщност сме избрали една единствена партия в Парламента, но с различни разцветки ???

18

Коя наистина е ЦЕЦКА

преди 15 години

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много и. И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка пошъл кариеризъм.I az glasuvah za Gerb no sega sym razo4arovana ot izbora na BB! SORRY!!!

17

Заинтересован

преди 15 години

Абе, тия не бяха ли 240, къде се губят 7 дупетата. Баси, тия още първия ден не могат да се съберат всичките :)))Лек ден на всички

16

плановик

преди 15 години

Абе то може да няма фес като зам. председател,но ще има мастит фес като Министър на културата.Така е като няма в БГ по-добри.

15

до номер 10

преди 15 години

това означава, че 227 "за, 0 "против" и 6 "въздържали се"

14

Bankata

преди 15 години

Номер 4, я отиди да научиш първо какво се прави в Парламента и как и тогава ела да говориш...