12

до 10

преди 14 години

На мен пък дюнерите ми миришат на *** и затова не ги ям . интересно е , ти като ядеш толкова много дюнери , на какво миришеш ?

11

до 10

преди 14 години

Благодаря, че сподели тази вълнуваща история с цялото интернет общество... Абе тук админи няма ли?!?!

10

дюнер-маняк

преди 14 години

аз пък много оби4ам дюнери. знам 4е са колкото вкусни, толкова и вредни, но какво да направя - обожавам ги. имах един преиод през които за към седмица или 10 дена, бях изял към 50 дюнера. на ден ядох по 4-5 дюнера. като цяло нямах проблем, с изключение на един ден. коремът ми бе мн раздразнен (но може да е било и защото в същия ден имах изпит) и все бях в ***. единия път след като се изсрах, целия *** засмърдя на дюнер. не се базикам, все едно 4е пред мен имаше дюнер, целия ***.

9

До 7

преди 14 години

Мой познат преди работеше в цех за сладки и разказваше, че старите с изтекъл срок на годност (между, които и мухлясали) ги смилали ситно и .... обратно в тестото за нова продукция.

8

Анонимен

преди 14 години

Така е. Не всеки е възвишен като теб да нагъва яко шоколади по цял ден. Ти си жена с висока култура! И свински фасон.

7

Анонимен

преди 14 години

Кое полезно,кое вредно нз,мисля че полезно не остана но аз работех във фирма-вносител на месо и моге да кажа,че пицарии Верона,сандвички Кими,пица на парче и дюнери работят с преоценени или възможно най-евтини и некачествени продукти.Аз след 1 година работа в бранша съм на ясно,че от където и да купуваш ядеш ***,защото на практика има 2-3 големи вносители и всички от тях препродават.Затова без месо и това е .Така или иначе в България най-прясното рядко е под 3 години.

6

Анонимен

преди 14 години

тя сигурно никога не е набивала дюнери и бургери но да и се признае много е компетентна на тема храна

5

Анонимен

преди 14 години

Тединка, ти като си толкова сложна, какво ядеш, молим? От кой магазин си пазаруваш, в кой ресторант, сподели тук с нас, низшите.Btw, пише се "не знае", отделно. Може от ядене на полезна храна да не си успяла да си напишеш домашното по литература точно на този урок.

4

ТАС кобичамп

преди 14 години

яжте тас кобичамп и поливайте обилно с бира: така микробите нямат шанс :Д

3

Анонимен

преди 14 години

pak li ti be eiii prostotia, na vsiaka manja merudia

2

Тединка

преди 14 години

Ами *** народ. Всеки набива дюнери , а незнае колко са вредни. Ама ето да им за урок друг път.

1

zver4etooo

преди 14 години

да ви е сладко