247

gogi26

преди 15 години

Гладна кокошка просо сънува

246

доростол

преди 15 години

И със сините и без тях все същото ще е !!! Гмеж...

245

Анонимен

преди 15 години

ьбе драскачо какво има да сравнявам Иван Костов и Бойко тиквата Иван му бяга с 10 обиколки

244

жоко

преди 15 години

ей тоя ваньо поумнял бе!?!

243

MANGO ZE

преди 15 години

GEPAL STULBATA NA SUSEDE I SA RADVA KATO *** NA FAFLA :)

242

дуче Михо

преди 15 години

Драгалевският крадец заслужава единствено еди волски бич!

241

Анонимен

преди 15 години

до 225ме, по твоите сметки излиза, че София е колкото Брюксел, Букурещ или Будапеща, по-голяма от Виена, Прага,Мюнхен, както и два пъти по-голяма от Амстердам.... не знам кой в случая е ***...и едва ли всички провинциалисти, добрали се до *столица не са си сменили адресната регистрация, нали това е най-голямата им гордост, да стана софиянци.

240

изумен

преди 15 години

До те - сноще на това място имаше много изказвания.Не успях да ги прочета и сега???????кво скатахте????????

239

ха -ха-ха

преди 15 години

Командира дава ляв мигач!!!" Можело и без тях"" Нощта на презконференциите с патос обеща безусловна подкрепа за дясно центриско управление.После можело и правителство на молцинството..Ей Голям акробат ,голям хамелеон.Това си е талант.Ако се отметне от първото си тържествено изявление да го разследват първи.

238

anonimna

преди 15 години

Abe mrasen CIGNIN !! Ne se li nakrade? Po edno vreeme be6e zaneml pak progovori----osladiha ti se PARICHKIT narodni -----sega kakvo iska6 otnovo vlast li ? Da otia6 drandulnika am ti e mqstoto..RZBRA LI ,MANGLIN DOLEN !!!!!!!!!!!!!!

237

веднъж да кажат исти

преди 15 години

До 228 Ренета Инджво и Стефан Софиянски !!!Завистливите ги сринаха. Но и Димитър Попов беше по -добър!

236

Анонимен

преди 15 години

Много е секси на тая снимка, Бойко ме губи като фенка - В Иванчо има харизма... :-D

235

dragko

преди 15 години

Маааааааазен,мааааааазен.Защо ли?

234

varg1

преди 15 години

Иване и шапката ти ми харесва и нея ще ти открадна

233

kamenskiiiii

преди 15 години

ostavete yugoambargoto.sarbite shtqxa qko d ani potupat.dobre 4e podpisaxme dogovor sas turtsişte za vzaimna voeenna pomosht.4e gi uplashixme sarbite......

232

mnenie

преди 15 години

Този човек ни показа посоката, съвзе страната и я изправи на крака.....управлява след жестока криза и в условията на югоембарго и успя да възстанови доверието в институциите, да стабилизира финансовата система, да достигне постоянен икономически растеж и да създаде добър облик на България пред света.....следващите отново ни сгромолясаха! Не е толкова задължително да му се даде министерство или висок пост.....просто опита и капацитетът му трябва да се използват, необходими са ни!

231

плажуващ

преди 15 години

Скрии се бе,***! Несебърският плаж-що си харизал по твое време на *** от твоят град (сигурно е съвпадение ;),а??)-туристите лежат на фасове и си плащат като попове,а за "Балкан"-жив трябва да те одерат!!!

230

Гаргамун

преди 15 години

Девет пъти той избори прави!!!Девет пъти не спечели!!!От 80%, всеки път спада, спадаа, спадаа та до 1,5% и ако не се беше пришил нямаше и да влезне в парламента и тогава щеше да спаси България от присъствието си.Дай Боже по-скоро да стане,поне!!

229

out

преди 15 години

Костов няма да ми липсва, каза президентът Аз ще работя с всяко ръководство на парламента, коментира Георги ПървановКостов няма да ми липсва, независимо каква роля ще изпълнява. Това каза президентът Георги Първанов в коментара си на изборните резултати. Той е човек, който ще намери механизми и ще се опита да влияе върху политиката и управлението, допълни държавният глава. Аз ще работя с всяко ръководство на парламента, коментира Първанов хипотезата, че синият лидер може да се окаже и новият председател на Народното събрание. Той отбеляза, че е много важно Бойко Борисов сам да избере министрите в новия кабинет.Ще има елемент на конфронтация и търсене на мъст, изрази опасенията си президентът, но и добави, че всичко зависи от реакцията на основната партия.

228

костов

преди 15 години

г-н Костов се е променил с времето ...поне малко .... Едно време наистина си действаше като командир и се чувстваше недосегаем! Сега е доста по премерен в изказа си и някак много по коалиционно настроен :). Не знам дали е откраднал нещо или е раздавал на роднини и приятели (и кого е рекетирал ....) но той си остава най-УСПЕШНИЯТ министър председател на България за последните 19 години, засега ....!!!! ако не сте съгласни с последното изречение то кой ще посочите? Станишев, Царя,..... Виденов ?