272

Анонимен

преди 15 години

Волен Сидеров става министър на външните работи а сина му на проститутките в Ихтиман да са ти честити Бойкооо,Бойкооо

271

Анонимен

преди 15 години

Драги ми драскачо значи Бойко е по почтен,искрен,откровен,и е за народа от Мартин ли не е той е бандит и манипулатур инструктиран от Европата

270

Анонимен

преди 15 години

Абе......аланкоолууууу.....като имахте толкова много подготвени експерти защо не можахте да ги реализирате на изборите?

269

Лидер

преди 15 години

Тия па некадърници къде са тръгнали? Особенно този главурник на снимката, не знае ли че ГЕРБ, ДСеБе и Изпълнителното бюро на БСП са едни и същи хора от един дол дренки????????????

268

Никола

преди 15 години

Този наистина се е взел много насериозно . Поредния господин Никой за съжаление .

267

anonimen 2

преди 15 години

abe tapanar mi tezi koito nqmat pravo da glasuvat ne sa li hora ,decata ne gi li ima6 za hora

266

Да е ясно

преди 15 години

Командира пак прави ляв завой !!Ха-ха-хавинаге едното рамо на Комунистите другото на верните на синята идея.Голям балансъор, голям акробат!!Задмина Ммакиавели!

265

toni

преди 15 години

"Мартин Димитров има бъдеще, защото знае какво говори и най-вече е почтен човек.Надявам се, коментиращите, които говорят със злоба, да го правят от неразбиране и най-вече дано не са млади хора, защото иначе лошо..........лошо за България."Не вярвам че знае какво говори ,а ако знае толкова по лошо за него , но моето мнение е че той е проосто един сноб.

264

Анонимен

преди 15 години

Уважаеми форумци- гербери, леви, сини, турци и др. бадещият ни премиер е лъжец. Доказателства:1. Повече от година ненп рестанно повтаря, че София е двумилионен град. Тази лъжа лъсна на изборите, където за София и големия брой села около нея имаше малко над 1 милион души с право на глас.2. Днес гръмогласно и самодоволно ПАК излъга, че "Европа ни пуска парите по Сапард, в знак на благодарност към българския народ, за това че избрал ГЕРБ на изборите". Току що от Брюксел официално го отрекоха!

263

агата

преди 15 години

Обръчи от фирми -> НОВИТЕ олигарси -> Кръгът КАПИТАЛ -> ЩО е то? -> ГЕРБ -> В-к Капитал -> Б.Б. -> ЦИРК (съгл. БТВ)

262

Анонимен

преди 15 години

Гнусен и много неприятен тип.....

261

Анонимен

преди 15 години

Гаргамел какво каза!

260

бил казал

преди 15 години

Това че Костов е казал,че подкрепят Герб без всякакви условия ИЗОБЩО не означава,че утре няма да поставят такива и да го предаде в най-неподходящия момент!!!

259

kilian

преди 15 години

МАРТИНЧО ПО СПОКО,БЕЗ ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯШ КАТО ШАРАН НА БРЕГА

258

Анонимен

преди 15 години

ДО 243- ПРОБЛЕМЪТ Е ДРУГ, ЧЕ ПРИВАТИЗАЦИЯТА Е БИЛА ПРОВЕДЕНА ПО ЕДНА СХЕМА, НАРЕЧЕНА ПРИХВАТИЗАЦИЯ, ОТ АЛЧНИТЕ КОСТОВ И Г-Н 10% . А ИНАЧЕ НИКОЙ ЛОШО НЯМА ПРОТИВ ПРИВАТИЗАЦИЯ.ДРУГОТО КАТО ПОРАСНЕШ ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ

257

Анонимен

преди 15 години

до Гичо- не се притеснявай,незаменими хора няма.Бойко си е намерил експерти.Сините "експерти" вече ги познаваме.Стойте си там и кротувайте. А на Мартинчо му се искаше, явно, някой кабинет, ама няма, знаеш защо? Защото е глуповат...

256

Гичо

преди 15 години

Как може да се пишат такива нелепости! Отвращавате ме! Очаквам по-бързо съставянето на ново Правителство в тандем със сините,което да предприеме незабавни антикризисни мерки. Не виждате ли, че честните и работещи фирми започват да фалират, безработицата ще премине 50 процента. Ще останат само държавни служители, ама откъде заплати за тях, като затрият бизнеса?

255

Анонимен

преди 15 години

Мартинчо,Мартинчо!!***!Ако не беше се съюзил с И.К.преди изборите щеше да гледаш Народното събрание през крив макарон.И щеше да е по-добре и за т и за България.Трябваше да поработиш малко върху сси,не да ни ръсиш мозък от всека медия.

254

до 243

преди 15 години

Що ли се абиш да обяснявяш..... *** си знае и риве, и да им говориш и да не им говориш, тъпунгера не осъзнава как функционира икономиката. За болшинството НАРОДНИТЕ предприята трябва да са едва ли не неприкосновени. Нищо, че са яма бездънна.....

253

Пазителя

преди 15 години

Що за хора сте вие? Как може да говорите така за добрият чичко Костов?Я вижте как му се смени цвета на лицето ,то вече има и леко червен цвят - цветът на надеждата ,че пак ще се докопа до властта Вижте ги само колко са смешни и жалки Те се надяват,че пак ще има ам-ам .С техните 6% -много яко са го закъсали.Марш на Костов от властта !