286

Jeremyknido

преди 2 часа

canadianpharmacy <a href="supremesuppliersph/">supreme suppliers in india</a> canadian online pharmacy

285

Човека Долар

преди 15 години

Аз работя на Wall Street и не се занимавам с това кой е министър. Важното е, че съм финансово и материално обезпечен и имам триетажен апартамент в Манхатън. Обичам да се хваля, защото сам съм постигнал всичко благодарение на личностните си качества.

284

гффдгдг

преди 15 години

Б.Б. ако наистина мисли да погне корумпираните трябва да почне с Костов а не да го кани за министър първо Костов след това Надежда, Софиянски и така по ред на номерата Царя, Доган и т.н. до краи

283

Анонимен

преди 15 години

Ama gospodin Mladenov, za da se pokani Kostov otnovo da ni izkara ot blatoto predi vsi4ko trqbva da ima konsensus 4e imame kriza!O4evidno oba4e spored izborniqt rezultat za golqma 4ast ot ob6testvoto kriza nqma.Vsi4ko e cvetq i Rozi i tutun !

282

Един луд

преди 15 години

В дома на Бакърджията има повече пари от банков клон- да речем Алианц банк ...

281

анихилация

преди 15 години

електрон + позитрон = 2 фотона /анихилация/батман + терминатор = ?

280

Самурай

преди 15 години

Първо вижте какви ги е свършил ***. Работническо-ментараджийска приватизация, харизаната Булбанк, "придобивките" по морето и това са само няколко капчици в морето.Бозавия ще ОПОСКА България до кокал! Той си е директно за панделата а тук се говори Борисов да го прави министър. Ако и това се случи, то Бойко за нищо не го бива!

279

Веселин последно,

преди 15 години

гарантирани от държавата при фалит на банките. Това е! Със 100 000 лв. нито можете да започнете някакъв достатъчно успешен или сериозен бизнес, за да можете да участвате в грандиозните проекти на Бойко, нито можете с 1000 лв- на година (при 1 % лихва, примерно, ако решат да я направят толкова, а не по-ниска), да живеете. ЩО ЩЕ ЧИНИТЕ ЗИМЪСКА, ЩОМ СНЕГЪТ ЗАПРЪСКА се чудя аз! Странно нещо е българинът - винаги върви против интересите си!!!!

278

Веселин 3

преди 15 години

т.е. не където вие искате, а където ТЕ искат. По принцип винаги георгафията и профила на бизнеса в една държава зависи от управниците. В конкретния случай се обещават магистрали, грандиозни проекти, едва ли не летища за космически кораби и пр. Това са проекти, чието участие изисква дори от най-дребните подподпод изпълнители доста сериозни капиталовложения, каквито дребните вложители в банките НЯМАТ. Защото какви са влоговете на повечето българи - гравитират около 100 000-те хиляди лева гарантира

277

Анонимен

преди 15 години

Младенов ГЛОПАК си ти ,какъв специалист е Костов ,по ликвидиране на предприятия и разграбване на работещи предприятия ли ?

276

Веселин 2

преди 15 години

Стъпка трета: Пред българина ще останат два варианта: - да чака подаянията от прословутите Еврофондове, които ще се разпределят от Бойко - лично и поименно. Или - да се включи в някой дрн бизнесец. Второто по принцип е и основната идея при намаляването на лихвения процент на спестяванията. Човек не може да се храни от лихвата. Трябва да си вложи парите в нещо. Къде ще ги вложи? В бизнесите одобрени от Бойко пряко и косвено от Пьотеринг, Ес и САЩ. Т.е.

275

пепо

преди 15 години

Като чета биографията на Дянков, в главата ми изплуват образите на царските юпита, които почти затриха България.

274

Младенов

преди 15 години

Какво е направил досега Дянков? Посочете някои друг икономист, които да се е справил с криза, като тая с която се справи Костов. Защо все откриватели искаме да ставаме на топлата вода...И после все въру нашата глава...проста.Няма ли най-после да намалеят глопаците?

273

Анонимен

преди 15 години

UJAS NEISKAM KOSTOV DA E MINISTAR TOI E GOLQM MU6ENNIK ,BULGARIQ MNOGO 6TE POTYNE OT NEGOVOTO UPRAVLENIE

272

Анонимен

преди 15 години

АААААААААХАХАХА *** ВЪПРОСА... ДАЙТЕ КОСТОВ ДА ПОЕМЕ ФИНАНСИТЕ, ЧЕ ДА СЕ ПОДГОТВЯМЕ ЗА РИТУАЛНО САМОУБИЙСТВО...

271

kakavida

преди 15 години

Точно така е - всеки който поиска и може, ще го подхлъзне. Дошъл и спокойно си признава, че не знае нищо за страната - името на Румен петков нищо не му говорело.. Човекът просто пада от нто, ама да не се насими ние покрай него. А и послъгва малце вече, изцепи се - ГЕРБ от 4 години работи над програмата си. Ама, средно-юпи, по това време те още се движеха като Сдружение , начело с Душата и на бате Бойко ме варяха по разни провинциални кухни доматена чорбица, каква ти тук програма, какви 200?!!

270

до 260

преди 15 години

Знаеш ли и аз точно това си мислех, но ти все пак си го написал преди мен. Поздрави!

269

Елица

преди 15 години

НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА. ЗАЩОТО КОСТОВ МОЖЕ И ДА Е КАДЪРЕН, НО Е МОШЕНИК, А ДРУГИЯ КАТО ГО ГЛЕДАМ ОЩЕ ИМА ЖЪЛТО ОКОЛО УСТАТА.

268

Христо

преди 15 години

Абе какво го хвалите толкова тоя Симеон Дянков. Кой е той. Господин Никой. Както и всичките герберски . Не мисля че е по-различен от оня *** дето пее БУМ МАДА ФАКА - само дето ходи с костюм, ама това не променя особено нещата.

267

Да

преди 15 години

Само като шеф на финансите Костов ще си върне партийната касичка заграбена от царя. А послеее....