77

Осъзнат факт

преди 4 години

Този замък е близо до гр.Варна и е достоен да бъде изоставен и дарен на "някой варненец", който е работил точно - никога ! За да започне да работи каквото иска и трябва, значи този замък е нещо, което намеква за факта че България не е била кралство през нито един период на съществуването си ! В територията на Европа има кралство Ниделандия ! Фактическата реалност е човек, който не е работил, значи най-добре късно от колкото никога ! Една страна стане ли кралство, това не е приказка или филм!

76

Незабравка

преди 14 години

Каква грозотия е този дворец! Като открадна толкова много пари, не можа ли поне да плати на някой добър архитект и дизайнер, за да му направят наистина хубав дворец! А това е отврат.И като си помисля, че тези пари са откраднати от нас, направо нямам думи! Да го съборят! Грози родината!

75

от Дръндар

преди 14 години

Какъв е този *** дворец направен с много пари по вкус на някакъв *** доган, сега пък го дарил като не знае нито как да го направи нито за какво да го използва. Пълна я и простотия хвърлени пари на вятъра.Уж сме европейци,а ккаква е тази *** ориенталщина? На простия н му дай власт и му гледай сеира. Те парите поне да бяха негови, ама не са, а са крадени от държавата. Да си понесе наказателната отговорност за всички кражби и убийства догончо!

74

G

преди 14 години

Аз пък съм чувала, че това било предназначено за детска градина. На първия етаж имало стаи с чинове, а в двора - няколко игрища. Чудя се изобщо имали деца в това се4ло, което и на картата може да го няма??? А ние в големите градове се чудим как да се измолим да ни вземат децата на градина и училище. Браво на Доганчо, няма декларирани имоти, няма нищо горкия. Представете си значи покрай всички тея министерства колко пари е извлачил за да го вдигне това чудо.

73

чукча-читатель

преди 14 години

Ха-ха, избърсва си ръцете. Да му бере гайлето онзи, на чието са го прехвърлили!

72

MAXIM

преди 14 години

Под падтронажа на президента Георги Първанов започна кампания под надслов Да възродим едно хранилище на българската памет. Както е известно в началото на 2006 г. бе създаден Инициативен комитет за реставриране на източния сектор (Банско крило) на манастира Св.вмч Георги Зограф в Света гора. Съпредседатели на комитета са кметът на Банско Александър Краваров и Негово Високопреосвещенство Неврокопския митрополит Натанаил . Кмета на Банско Ал.Краваров, като член на ВМРО е поискал митр.Натанаил да бъде заменен с о.Камен Бараков от Синода на разколниците.

71

pichaga

преди 14 години

BRIAH,TOVA KRALO TA SE ZABRAILO..I DA GI ZAPALITE TEIA SINITE MINARETA,CHE E GOLIAMA CIGANIA

70

LAJITE NA DOGAN

преди 14 години

Доган вдигна дворец в Дръндар POSTROEN S KRADENI PARIDARI GO NA TURZITE ZA PROPOVIADVANE NA ISLIAMAA MOGE BI UG GO PODARIL ,DA PRIKRIE KRAGBITE....DA SE KONFISKUVA BALGARIA DA RESHI NA ZA KAKVO DA BADE POLZVAN.

69

.....

преди 14 години

heh vinagi turcute imat sarai..vinagi turcite kradat...6to ne kazvate hotelite na Bg politici po 4ernomorieto...

68

Nick

преди 14 години

BATE BOIKO DA GO OPANDIZI DOGANQ SEGA! ZATOVA TI POVQRVAHME BATE DAVAI S TEBE SME!

67

yoyo

преди 14 години

Tova e zabluda,toi e bil podgotven za zaguba i sega nali zapochvat proverkite kakvo pritejava,tova e edin goliam stsenari.

66

Анонимен

преди 14 години

Не се заблуждавайте...измиват си ръцете с Меди и ако им повярвате много лошо

65

Анонимен

преди 14 години

ВИЖЕ децата на партизаните какво имат.....той и тошо строеше а кои го откраднаха....

64

БЪЛГАРИН

преди 14 години

VSE SE KANQ DA IDA NA 25 KM OT TUK

63

feeezy

преди 14 години

Номер 61: ти наистина ли вярваш, че двореца е за децата, а няма да се използва от Доган и дружината му и цялото документално прехвърляне е чисто и просто театър!? Боже, Боже, че *** народ бе!!!

62

el dorado

преди 14 години

ще има деца!да заселим Дръндар с кюрдии техните деца имат нужда от защита на правата и свободите им! :)

61

Анонимен

преди 14 години

Какво го плювате ве някой друг мафиот да е построил и дарил

60

feeezy

преди 14 години

Като данъкоплатец и гражданин на републиката ИЗИСКВАМ от управляващите да бъдат отнети всички сараи, дворци и покои на мафията ДПС и да бъдат ефективно наказани съдебно за всички злоупотреби и извършени криминални деяния от същите! Затова гласувах за ГЕРБ и това изисквам от ГЕРБ като техен гласоподавател!

59

Анонимен

преди 14 години

ХХАХАХ ВИЖТЕ СНИМКАТАДВОРЕЦА Е С ЦИГЪНСКА АРХИТЕКТУРАРАЗНИ МИНАРЕНТА,РАЗНИ КУЛИЧКИ ХАХАХАХАХДАЙ НА *** ПАРИ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА

58

фенчето

преди 14 години

И НА КОИ ДЕЦА ЩЕ ГО "ДАРИ" ТОЯ ДВОРЕЦ БЕ , ГАДНИЯ *** , НА МАЛКИТЕ РОМЧЕТА И ТУРЧЕТА ЩОТО СА "МАЛЦИНСТВО" ЛИ , 20398021839012 години краде пари , и понеже сега започнаха да ги хващат 1 по 1 , той почва да дарява щото е света вода ненапита мама му стара