84

Тя

преди 15 години

Аз гледам и нещо не разбирам... За Хасковска област по данните на ЦИК, КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ - 25069 - 17.49%ДПС "Движение за права и свободи" - 22898 - 15.98%И как така от ДПС влизат с 2 мандата?!

83

pleven dge

преди 15 години

папи аз не помня да съм писал нещо в полза на АЕЦ Белене.Съгласен съм по тоя

82

кара осман

преди 15 години

Тримата депутати на Силистра от ДПС са били щатни служители на ДС, но в момента са супер богати мафиози. Интересно колко депутати има ДС в новия парламент, защото се обединяват като бивши колеги, където са скрит коз на някои управляващи.

81

Анонимен

преди 15 години

Това, което се случи на тези избори, е възцаряването на МИЛИЦИОНЕРСКА ХУНТА. Настоящи и бивши милиционери взеха изпълнителната власт. това е, без емоции. Какво ще ни докара? Не знам. Знам само, че по принцип полицията, армията, ПОЖАРНАТА, са репресивен апарат на всяка държава. ТЕ СЛУЖАТ НА ВЛАСТТА, а не обратното. Но българинът открай време си пада по милицията! Дори на светли, семейни празници, гледа да има МИЛИЦИОНЕР - РОДНИНА - МИЛИЦИОНЕР - РОДНИНА!!!

80

Бо Сап

преди 15 години

Пуснете от БКП две разклонения. На едното напишете БСП (партийна организация).На другото ГЕРБ ( репресивен апарат - ДС, ченгета, военни, агентура) и няма да сте далече от истината.

79

Тя /edit

преди 15 години

Та по по-горната ми логика, хак им е загубата! Време е за равносметка, надявам се да разберат урока, който получиха!

78

Анонимен

преди 15 години

Не мразим всичко и всички, това вие го можете. Но мразя чалгаджиите, които за съжаление ще ни управляват много скоро!

77

Тя

преди 15 години

Що да мразим всичко и всички, свобода на словото има ;)Та по повод ДПС... Не, че ги няма. И не, че няма да ги има. Ясно е само и единствено, че ДПС не получи това, което очакваше.

76

Panaxot

преди 15 години

много бързо забравихте за дпс, приятели... радвайте се, че вече ги няма и ПРЕСТАНЕТЕ ДА МРАЗИТЕ ВСИЧКО И ВСИЧКИ!!!

75

Тя

преди 15 години

Е тия БСП искат стари *урви в нов бардак, как не ги беше срам!

74

Анонимен

преди 15 години

Бе, то при толкова лъскачи, красавици и хора симпатични, но без специални знания, кой ще работи в комисиите.Имам примера на един общински съвет след местните избори. Победиха новите хора, но едно свястно заседание не могат да проведат. Без дневен ред, протоколи, за нещо по - съществено да не говорим. Старите хиени - пас.Чак след няколко месеца тактично информираха обществото за хаоса в общинския съвет.

73

Анонимен

преди 15 години

116 тикви....Срамувам се, че съм българин!!!!!

72

Анонимен

преди 15 години

Къде е Атанасов от ДСБ? А Минчо и Стела ? Добре, че поне бившият МВР шеф Петков е в Парламента. Полицайте превзеха законодателната власт. Няма повече да пушат и пият студена вода.

71

Papi

преди 15 години

ИВАН СОТИРОВ ВЪН ОТ СДС

70

Papi

преди 15 години

Балони, моля те спазвай култура на езика. Тук не е махленка сбирка, поне докато аз съм тук. Както казах аз не съм против АЕЦ изобщо, а против АЕЦ Белено по схемата която Първанов измисли. Аз съм против да се затворят 9 млд евро и да бъдем винаги зависими от Русия. Това няма да стане. Русия и Турция няма да се месят повече в бъдещето на България...

69

Papi

преди 15 години

Ох трудно се спори с неуки хора...АЕЦ БЕЛЕНЕ е един кьор фишек..не се заблуждавайте....Аз съм за Атомната енергетика, но не и такова нещо като АЕЦ Белене. Там са заровени 1.5 млд. и няма как да бъдат реализирани. Просто забравете за АЕЦ Белене и точка. Няма да описвам колко е скъп и колко неефективен този проект колкото и да ми сравняват цената на Атомната енергия в сравнение с другите. Моля ви се, Атомна енергетика винаги, но никога заедно с Русия. Запомнете, че същата тази Русия скри Чернобил.

68

pleven dge

преди 15 години

Ей али- Костов не го е вкарал Бойко ами аз и останалите трезви гласоподаватели !Все още не съм изпаткал че да гласувам за героя на деня

67

Балони Балони

преди 15 години

Аман от ***! Аман от циркаджии!Абе ПАПИ ли си НАПИ ли си, ама при тая задаваща се безработица ще има пак да сънувате АЕЦ Белене и 5000 добре платени работни места!Вие зелените сте много зелени бе!Цена на тока:АЕЦ Козлодуй 1-4 - 1-2 ст. - ако работехаАЕЦ Козлодуй 5,6 - 4 ст.АЕЦ Белене - 8-16 стТЕЦ - 24 стСлънце и Вятър - 89 ст.Чети и не МУЧИ!

66

ali

преди 15 години

най-интересното е , че хората гласужаха за ГЕРБ защото щяла да се бори срещу корупцията , а те вкараха двамата най-корумпирани политици в историята на BG Костов и Софиянски ?????(вчера приятелката ми като го видя ме пита кога е излезнал от затвора :) ) всеки знае какво беше при Софиянски

65

овчедуй

преди 15 години

Не, чува се нещо за затварянето ти в психиатричната болница в Курило...