138

Анонимен

преди 15 години

Тръгва с голям размах... направо се чудя от къде има толкова сили, май крачето му мина много бързо... забрави - че го болеше. :)

137

футбол

преди 15 години

... и да е футболист, задължително със счупен десен и опериран ляв крак !

136

Анонимен

преди 15 години

НАПУСКАЙТЕ РАБОТА. БОЙКО ДОЙДЕ ВЕЧЕ НЯМА КОЙ ДА НИ КРАДЕ. СЕГА МОЖЕ И ДА НЕ РАБОТИМ!

135

Анонимен

преди 15 години

УМРИИИИИИИИ КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ!

134

Анонимен

преди 15 години

ДА Е МНОГО РАБОЛИВ И ДА ИГРАЕ МАЧ ПОВРЕМЕ НА РАБОТА С БЪДЕЩИЯ ПРЕМИЕР. НЕЗНАМ СОФИЯНЦИ АМА СЕГА АКО ИЗБЕРЕМ КМЕТ ДЕТО НЕ Е ОТ ГЕРБ ЗНАЧИ СМЕ ПЪЛНИ ТАПАЦИ И СОФИЯ ПАК ЩЕ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ ЗАРАДИ ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗЛИЧИЯ!

133

Анонимен

преди 15 години

Аз мисля, че това е най-голямото безочие и брутална лъжа, която чувам. Софианци, съграждани, наистина ли ви харесва столицата, нашия роден град такъв??? Или аз съм полудял ??? Та Софиански беше по-добър кмет от този...Слепи ли сте, болни ли сте, че вярвате...За мен най-голямата загадка беше този висок вот за ГЕРБ в София!!!

132

патиланка

преди 15 години

Щом Бойко представя днешното състояние на София като безупречно, ясно е какво безупречно бъдеще я чака България . Вече знаем колко е безупречна София.

131

vai

преди 15 години

bravo NA REDAKCIQTA SUPER CENZURA.....NO TAKA E ISTINATA BOLI...........DRAZNI..............PRE4I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA TAZI PROPADNALA DARJAVA

130

el dorado

преди 15 години

абе за теб има ли разлика между крадец-мутра и крадец-костюмар-очилатко?

129

vai

преди 15 години

v momenta sofia e edna ciganiq..............predpo4itam plovdiv za stolica....po priaten grad bez samnewnie

128

sando

преди 15 години

Мутрата ББ- в затвора !!

127

янко

преди 15 години

Стига с тази демагогия, никой не вярва вече , дори бабичките. София в безупречно състояние !? Това е най-мизерната столица в цяла Европа- въздуха е мръсен , улиците са разбити, тротоари въобще няма, да не говорим за проблемите с детските градини с които и аз се сблъсах мин.година. А когато минеш по околовръстното трябва да хвърляш колата, имаш чувството че си на края на света, като радиоактивна зона !! Къде са тези велоалеи !!?? - Две жълти черти на тротоара пред НДК !!!

126

vai....

преди 15 години

MNOGO E KRADLIV!!!!!!!!!!!!!tova zaglavie po itiva!!!!!!!!!!!nai dobre v ludnicata...ili pone pregledi da mu napravqt..................a za sofianci taka zaslujavat!!!!!!!!!!!6tom izbirat kradci...........razbiram 4e sa tapi ama tolkova

125

veneta

преди 15 години

Да, добре, че оправи София, днес втори ден като заваля и наместа имаше реки, дълбоки по 1 м.Носех дъщеря си от детската, ако я бях пуснала да ходи, щеше да се удави в кал или някой камък от локвата щеше да й счупи главата. А тези шахти и канали са само за украса.Хора, осъзнайте се, ако ни споходи някакво бедствие ( недай Боже), ще си измреме като пилци,Това е от мен, та добре, че Бойко ще остави безупречна София, та да има къде да си давим децата на България.

124

Империята Олимп

преди 15 години

Бизнес-кръгът около СИБанк и бившата силова групировка СИК спечели убедително парламентарните избори в България. Този извод не е случаен, а плод на съвсем реално позоваване на общоизвестни факти, които като че ли остават в сянката на изборната еуфория.Съпругата на бъдещия премиер Бойко Борисов видната банкерка Цветелина Бориславова е собственик на курорта Пампорово. Преди няколко години тя откупи собствеността на бившия банкер на Иван Костов Славчо Христов. Бизнесменът е популярен като инициатор на т.нар. кръг Олимп, станал скандално известен по време на управлението на СДС. Негови фирми ремонтираха софийското летище, изградиха и много хотели в Пампорово, Боровец и Златни пясъци.След падането на Костов, Славчо Христов разпродаде империята хотелите на Пампорово отидоха в ръцете на новата директорка на СИБанк Цветелина Бориславова. Идеята бе Пампорово да се опълчи на проекта за Супер Боровец, където бяха защитени интересите на царя, Станишев и Ахмед Доган. 36 процента от банката, в която Христов бе акционер и член на Управителния съвет, също отидоха в ръцете на нови купувачи. Зад всички сделки неизменно стои гърба на СИБанк.Очертаващата се управляваща коалиция между ГЕРБ и Синята коалиция не е нищо повече от завръщане във властта на онзи приятелски кръг на Иван Костов, който след падането си разпродаде влияние и имоти на изместилите го от властта хора на Симеон Втори.Бойко Борисов до преди време бе най-верният човек на Симеон Сакскобургготски, а съпругата му Бориславова често придружаваше царица Маргарита на светски мероприятия. Бориславова отдавна се познава и със Славчо Христов. Тя бе член на управителния съвет на Бентонит Кърджали и на консултативния съвет на ОЦК Кърджали. Предприятията са дългогодишни партньори и акционери в СИБанк.Бойко Борисов и Славчо Христов се знаят още от времето, когато Христов работеше за СИК. През 1993 г. той бе управител на ресторант Рич на бул. Александър Стамболийски. Когато през ноември 1993 г. в София избухна гангстерска война, хората от СИК я прекараха като баровци в ресторант Рич.По същото време Бойко Борисов и Цветелина Бориславова бяха бизнеспартньори с един от босовете на СИК Румен Николов-Пашата. Борисов и Николов бяха съдружници в Интербулпред. Бориславова и Пашата - в Интерпрайм тобако.Има още една много силна връзка между Славчо Христов и Бойко Борисов. Двамата бяха съдружници с Тодор Толев - бивш служител на МВР в Пловдив. Първоначалния си капитал е натрупал от секстелефони. С бизнес се занимава, откакто дойде демокрацията.Двамата с Борисов имаха обща фирма Ти Би Ай 97″. Славчо Христов също беше съдружник с Толев, но във фирмата Норт, която преди години стана един от собствениците на частната цигарена фабрика в Харманли. В нея работи за кратко време и зетят на Иван Костов Георги Христов. Кариерата му там отиде на кино заради скандала, разкрил отношенията между Славчо Христов и семейството на премиера. Христов напусна Норт, а зетят престана да изкарва хляба си от харманлийската цигарена фабрика.

123

ЕЗА

преди 15 години

Дори и по-*** пожарникар да беше кмет метро пак щеше да има.Добре че направи влоалеи та да има с какво да се похвали.

122

anonimen

преди 15 години

ey prosdt pojarnikar..........badi umen vzemi dogan sas tebe.inas4e sled 6 mesetsa shte se blokira BG

121

атакист

преди 15 години

Цял ден чета тенденциозните заглавия в този турско-червен сайт и някак си ми става болно,като гледам как,иначе родолюбиви българи,се хващат на въдицата му и нищят ли нищят, и оплюват ли оплюват наравно с платените комуноиди всеки един кандидат на Герб !!Аз гласувах за Атака,но смятам,че за нас,които сме гласували за ост.партии(без БСП,НДСВ и ДПС) е най-малкото некоректно да пригласяме на тези продажници !!!За сега-УСПЕХ на ГЕРБ!!

120

готин

преди 15 години

бат Бойко,дано само да не е работлив като теб...че на теб ти се нагледахме...трябва да си изберем вече някой наистина работлив...и най-важното,некрадлив...

119

Анонимен

преди 15 години

Наркотрафиканта Сретен Йосич дали знае че Бойко спечели?