421

назадъка на българия

преди 14 години

Питали Биг Брадър:- Защо България продължава да не мръдва напред?Брадърът отговорил:- Защото Бойко Борисов продължава да гледа само назад.

420

Ь

преди 15 години

Добре казано, но много крадоха комитата.Реформирайте се, скъсайте с *** и тогава пак заповядайте на поправителен.

419

Свети Герги

преди 15 години

ДО ТУРЧИН (402)Мамка ти резак.. Ти мръсен стол.. как смееш да зовеш България своя родина.. сам си написал че си Турчин. Нямаш място в МОЯТА родина - НЕ ТЕ ИСКАМ ТУК. ИЗЧЕЗНИ.И не ми говори простотии, че си бил подтиснат, защото слушаш новините на турски в МОЯТА БЪЛГАРИЯ. *** *** .. СЛАГАЙ ЧАЛМАТА И ВЪН ОТ ЕВРОПА АНАДОЛСКА *** !

418

До 412

преди 15 години

интересът на чия нация би защитавал според теб ГЕРБ??? Щото определено няма да е на България! Отсега още той обяснява, че ще защитава европейските интереси. Т.е. КВОТО НИ КАЖЕ ЕВРОСЪЮЗА - ТОВА!!! То така е наистина много лесно да си премиер. Не вземаш НИКАКВИ РЕШЕНИЯ САМ. Консултираш се с кукловодите и после танцуваш пред избирателите (или играеш мачлета). *** МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМАМЕ!!! Не съм за Русия, не съм за Турция, не съм за Америка. АКО ЕС РЕШИ ДА НИ ПРЕЕБЕ, КОЙ ще ги спре?

417

До 414

преди 15 години

Отново глупашка безотговорност! Явно вие и маса други хора имате безгранична вяра в способността на Българската икономика да излиза извън кризата. Явно имате и странични доходи отнякъде и НЕ ЗАВИСИТЕ от финансовата ситуация в региона. Аз съм 100% съгласен да се осъдят не няколко, а всички виновници. Но това НЕ МОЖЕ ДА Е ПЪРВОТО И ЕДИНСТВЕНО НЕЩО, КОЕТО ДА ПРАВИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!!! Трябва да ни извади от кризата, да създаде условия за бизнеса, куп други неща...Едни присъди нищо не променят!

416

До 409

преди 15 години

Шшшшт! Тихо, че и Бат Бойко е бил член на БКП, и то доскоро!!! Сакън, ще вземем да останем без премиер

415

Реалист

преди 15 години

Абе, турчин (402)! Как така 300 хиляди си тръгнаха към "майка Турция", а 3 милиона ще се върнат?Че вие се множите като зайци бе! А кой ще ви позволи да си върнете гражданството? Или ще си го върнете насила, както сте станали турци преди много време?Я се осъзнай и не се бутай между шамарите.Колкото до "изгонването", имах колега, който преди да замине, казваше "нашите ме карат да заминавам и ме заплашват, че може да се случи лошо на детенцето ми". Сещай се, кой кого е изгонил.

414

Червената помия.

преди 15 години

Бойко има един много печеливш ход,който ще го изстреля направо в нпасесата на народното одобрение-да вкара няколко бивши министри и депутати законно и след процес в затвора.После може да прави каквото си поиска....На негово място сериозно бих се замислил и за спирането на помощите на "Братята роми" като или се заставят да вършат общественополезна работа за тези пари, или зе откажат сами и за дълго от наследствената професия безработен!Не знам защо,но нещо не мога да влизам и коментирам тук !?!

413

one of you

преди 15 години

съжалявам, че ще го кажа, но е жалко някак си да пишат коментари хора, които дори не са научили елементарни правописни правила, пък какво остава да си помислим за разбиранията им за политиката

412

:)

преди 15 години

Kiity ... Аз искам да ти припомня нещо, което се случи съвсем наскоро - как по време на газовата криза Станишев клепаше в Русия и клатеше одобрително глава, вместо да застане като мъж и да провокира разрешаването на проблема. Колко пострада българския гражданин и българския бизнес. Расизма и дискриминацията са проблем - това никой не го отрича, но за всяка страна по-голям проблем е управление, което не защитава националния интерес и то на първо място!

411

ZARSTVO BALGARIA

преди 15 години

Samo vastanovavaneto na ZARSTVO BALGARIA ste izlekuva Balgaria ot republikanskite tezki rani ...Iskame vastanovavane na TARNOVSKATA KONSTITUZIA i Nazionalniat Himn SHUMI MARIZA...Vizdame pri republikata kakvi otrepki kato jane janev vlizat v PARLAMENTA...

410

sweden

преди 15 години

eto sega doyde nay golemiya mafiofff da vi e 4estito

409

Анонимен

преди 15 години

сега е момента да се приемат закони срещу бившите членове на БКП и така да се спасим от агентите на ДС и синчетата на партийни величия

408

до кити

преди 15 години

има един лаф: народ, който забравя историятя си, рискува да я повтори. А ние я потретвяме: 1997г., 2001, 2009 - и навсякъде с почти пулно мнозинство.

407

до кити

преди 15 години

евала ти кити!!!!!!!!!!!!!!!

406

Анонимен

преди 15 години

Време е да се каже че периода 1944-1989 е период на мракобесието и ние се срамуваме от него и не искаме да се повтори.

405

АНОНИМЕН

преди 15 години

KITTY,май забрави да си пиеш лекарствата тази сутрин?Това тук е форум ,а не клиника за душевно болни.

404

Бойко 1989

преди 15 години

Лятото на 1989 година...Голямата екскурзия...Някой знаели с какво се е занимявал Бат ви Бойко ? Може и да се досетите...

403

NB

преди 15 години

Аз няма да забравя че на тези избори гласувах за по-малкото зло.

402

Турчин

преди 15 години

На следващите избори и аз ще гласувам... А и още най-малко 3 милиона турци като мен, изгонени от България. Много скоро, всички ние които бяхме репресирани и изгонени от родината си, ще си възстановим Българското гражданство. Да му мислят и тия хайдути дето разграбиха нашите земи и имоти. Ей за това всички дето се заяждате с нас седнете и си помислете : какво правиме или по-точно казано какво сееме.