54

Ку Клус Клан

преди 14 години

ГЕРБ = Гадове за Еврейско Разорение на България

53

Десиматор

преди 15 години

Калояне ела в търговище да видиш колко са добрички Турците ... ще те пребият на втората пресечка и ще те саблекат гол даже. Направо е ункално ... да си ходиш из собствения си град и някво ЕФЕНДИ да те пребие понеже е борец и може.Крайно време е България да се обедини и всички да гласуват. Всички българи да гласуват за Една партия ... чисто българска.

52

88

преди 15 години

Дупедавците от БСП и наглите алчни ефендита от ДПС ни съсипаха. Тотално ни сринаха и без това крехкия имидж пред Европа, на всичкото отгоре им изядоха и праите, а за нас остават глобите. Оглозгаха ни гадовете! Сега са с подвити опашки, а Доган има и наглостта и да заплашва. Гад проклета, с камъни трябва да го убият!

51

сахо

преди 15 години

А тези в Турция , и те ли работят за България а Калояне.?

50

калоян

преди 15 години

Няма да се оправим с тая глупотия, как може да сте толкова късопаметни, ще говорим пак след 4 години. Оставете етническите турци намира, те са българи и работят за България, всички които познавам за трудолюбиви и добри хора. Аз не знам какви хора трябва да сте, за това няма да се оравим, защото на нас все някой ни е виновен. А това че нашта злоба и простотия е стигнала всякакви граници, никой не споменава дори. Така няма да се оправим и елате и пишете пак след 4 години.

49

атакист

преди 15 години

За мен изборите са изгубени,щом в Парламента отново остават като законодатели депутати на БСП и ДПС (и то - не малко) !!! Отново БЪЛГАРИТЕ бяха изманипулирани и то - по доста завоалиран начин !! Да кажем,че в София ББ печели симпатии 50 на 50 !! Обаче,да има такава всенародна любов към Герб в цялата страна,ми е малко съмнително!!

48

глас народен

преди 15 години

Избраният мажоритарен депутат от ДПС регион Шумен е всеизвестния кухар Жоро Шпагата.Жалко, че такива хора представляват голяма извадка от бг обществото. По жалко е ,че изборите в Делиормана се правят насилсвено.Известо е че в поредица от избори "турците" имаха стотници,петдесятници, а сега десятници - отговорници по гласуването- смей да не гласуваш ! Станали са като истински"башибозуци" за своите.

47

fen

преди 15 години

В Шумен ДПС спечели ,но представителя им е ***-българин

46

Шуменец

преди 15 години

Моля не правете заключения без дори да сте идвали в Шумен.Това е много красив ,зелен и спокоен БЪЛГАРСКИ град и така ще си бъде независимо кой печели изборите.Няма етническо напрежение и етникески Българи и Българи от малцинствата си живуркат същия животец както и там където ги няма "лошите БГ турци".Моля не търсете под вола теле.Късмет на всички пожелавам.

45

Жоро

преди 15 години

Като изключим Кърджали и Разград, където положението е неспасяемо, ако българите се бяхме обединили, щяхме да вземем мажоритарните кандидати на всички останали места.

44

мими

преди 15 години

съгласна съм че българите много си разпиляваме гласовете, а не трябваше така, ама всеки се бори да е по-по-най

43

Даниел

преди 15 години

Колко сте жалки всички. Помислете по-сериозно и ще видите, че Доган пак спечели. Нищо, че няма да участва в управлението.

42

контра

преди 15 години

Еми кон ти бърз тогава,в анадола ще ти се зарадват,кухар,вземи си и повечко вазелин и стол с връзка,щото .............

41

Anonimen

преди 15 години

Махай се ***, да те видим в чужбината какви ще ги надробиш - който си е некадърен и *** си остава такъв навсякъде ...

40

Peko

преди 15 години

Марш кухар ***. Нямаме нужда от теб.

39

kuhar

преди 15 години

*** народ-прости управници. Станахме мутрагенска държава. Събирам си багажа и се махам.

38

D

преди 15 години

до 31А ти откъде си толкова сигурен че ще я съсипят? Не казвам че не е възможно.. но по-добре да пробваме с нещо ново отколкото да се оставим пак комунисти и турци на ни крадът и съсипват

37

:))))))))

преди 15 години

СЛАБА ДЪРЖАВА *** НАРОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КОЙТО И ДА ДОИДЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ В ПЪРВИТЕ 100 ГОДИНИ............

36

D

преди 15 години

НЕ разбрахте ли че има разлика между град Шумен и област Шумен (това се отнася и до останалите места където ДПС спечелиха). Аз съм от Шумен и спокойно мога да кажа, че тук в североизточна българия е пълно с турски села които си гласуват за ДПС. И сега за тези които ще кажат "да ама те са малки селца и не могат да обърнат вота", аз ще кажа, че забравяте българската приказка "капка по капка вир става"

35

Xaxo

преди 15 години

Kрайно време е гербовци, сини, атакисти, рзс-та и да се обединят!!!!!Само се отклоняват изкуствено гласове!Ние сме българи, 6 милиона сме а имаме 18 партии на изборите!Мисля, че нямат кой знае какви различия!Ако беше станало така да се обединят, сега в парламента щяхме да имаме не 40% българи, а над 70% и правителството ще е супер стабилно