18

varg1

преди 14 години

ама че дивотия

17

Вал

преди 14 години

От всички коментари, само този на holmes (7) е нормален ;) Аве хора, какво търсите в сексция "Ако щете вярвайте", като сте с нагласата да давате дълбокомислени юридически и т.н. правораздавателни коментари ;) ;) Или вече е трудно просто да се усмихнете на една шантава и (лично за мен) развеселяваща новина ? ;)

16

До 5.

преди 14 години

До 5. Казваш : След като единият е извършител, значи другият е съучастник, защото укрива престъпника. Извод - и двамата в пандиза. А нали всеки като каже не е той побойника ,съда на кой да вярва и как съда да прецени кой е извършителя и кой съучастника,а? Съда много добре е решил да не издава присъда в този случай.

15

До 5

преди 14 години

Дo 5. Kaк може да искаш: "След като единият е извършител, значи другият е съучастник, защото укрива престъпника. Извод - и двамата в пандиза. "Откъде накъде невинният близнак трябва да бъде пребит така,както е пребит и пострадалия? Нали се сещаш,че близнака-побойник ще набие и близнака си,ако го изпорти? И ти като 1. не мислиш какво пишеш.

14

до 1

преди 14 години

До 1 . Как може да искаш : "Да ги тикнат в затвора и двамата ." ?!?!?! Това може да напише само някой,който няма близнак или липса да си представи ситуацията.Откъде накъде невинният близнак трябва да отговаря за действията на близнака си?!?!?!

13

Много правилно

преди 14 години

Много правилно е решил съда. Защо невинният близнак изобщо трябва да "плаща" за греховете на ...клонинга си. В случая единия близнак е побойника,но не иска да си признае.

12

Анонимен

преди 14 години

ако вкарваха в затвора за счупен нос,требе всички боксьори след боксов мач да влизат в затвора хахаха.Монго елементарно невярно холдън.

11

трибластер

преди 14 години

Макар и интересен, коментара на 5 е несъстоятелен. В конкретния случай може да се мисли за лично укривателство или евентуално лъжесвидетелство, но отново задължително ще ни е нужен субект на престъплението. Не се споменава останалите свидетели какво казват. Изобщо нужно е да се прочете делото, преди да се коментира.

10

boswash

преди 14 години

Това че е пребит не значи че е невинен. Може да си е търсил боя

9

онбашията

преди 14 години

добре че производителите на коли не мислят като юристите "по-добре десет дефектни коли на свобода, отколкото една здрава за скрап". няма по-деградирала мисъл от юридическата.

8

Иво

преди 14 години

:D:D:D:D:D Ти разби :D:D:D

7

holmes

преди 14 години

Ето решението: водят го човека при близнаците и двамата един след друг го натупват. По силата и качеството на ударите той ще разбере, кой го е бил предния път. Няма начин и двамата да бият еднакво.

6

Анонимен

преди 14 години

Komentaryt na 5 me razbi. Ima neshto takowa de

5

Анонимен

преди 14 години

След като единият е извършител, значи другият е съучастник, защото укрива престъпника. Извод - и двамата в пандиза.

4

mimi

преди 14 години

uvi, zakonite im sa mnogo labavi....zatova i prestaniciti si praviat kakvoto si iskat i ne im puka...

3

Rumen

преди 14 години

Дедектор на лъжата нямат ли, веднага ще се разбере, кой е виновника..

2

Че Говадя

преди 14 години

Да ги затворят и двамата, докато единия не си признае

1

Аз

преди 14 години

Да ги тикнат в затвора и двамата ...