70

Анонимен

преди 14 години

Тъжно как един млад човек си отиде.

69

2222

преди 14 години

a i da dobavq- ina4e mnogo me kefite kak si merite pi6kite po tez forumi:)

68

2222

преди 14 години

a ve pi4ove ne znam koi e vinoven ama po princip 6tom kara6 v grada s nad 100-150km/h trqa si gotov da umre6 bez da obvinqva6 nikoi za tova.tui 4e tupite vi komentari koi kogo trqa da pazi i koi kolko moi da kara i koi kakuv golqm motorist e si gi pazete za vas.koito iska adrenalin trqa da znae kakuv moje da e rezultata.ina4e nqma lo6o-vseki da kara kakto si iska.

67

GP

преди 14 години

Владимирчо, ти от скоро като имаш книжка, явно много разбираш. Трябва на такива като тебе да забранят да карат като се стъмни! Карай си колата и си трай, защото *** с коли има доста, никога не слагай всички под един знаменател!

66

Анонимен

преди 14 години

Аз съм от Габрово и на същото място преди няколко дена тръгнах да изпреварвам един бус ,онзи нарочно ми сече пътя но не можах да падна ,изпреварих го и като спря му се изплюх в лицето,не го пребих само, защото беше с някаква жена!

65

лабави нерви :)

преди 14 години

я ти по-добре ходи си върни книжката в КАТ и си вземи агнето и тубата с вино.я се обоснови защо да се забранят мотоциклетите бе пеленаче ?

64

Станко

преди 14 години

Да де #63, но не спори, че вие мотористите карате като обезумели. Бутате се на всякъде и повечето ( наблягам на това уточнение ) сами рискуват живота си... А в другата новина пише, че мотористът е карал без каска, което само по себе си говори за това колко отговорен е бил. Да кофти е, че е починал и лека му пръст, но сам си го е търсил и в обратното не виждам как може някой да ме опровергае.

63

corwin

преди 14 години

Да се ***, написах пораСТнал :) ужас...

62

corwin

преди 14 години

До 60:Пич, аз не знам дали съм порастнал, но от погледите и действията на някои *** по софийските светофари заключвам, че има нек'ва вътрешна гордост, дето простаците не могат да преглътнат - сещаш ли се кво говоря? Все едно "ДеВа, тоя с мотора, ще минава, а аз като балък ще чакам...". И така стават проблеми.

61

Анонимен

преди 14 години

до 59: Vladimir Аз мисля, че ако в България се забранят колите, ще оцеляват средно по около 2000 човека на година!!! То и дъжда сигурно ти пречи, но караш ... Ти за колко случая си чул да се сбълскат мотор с мотор и колко кола са кола?Въпроса е не какво да забраним, а да се научим да мислим за останалите и че ние не сме център на вселената ...

60

Анонимен

преди 14 години

Абе приятелю , от къде ти идват на акъла тия глупости , че ме е яд , че си ме изпреварил !?Ти не си пораснал , щом те вълнуват такива неща !Тука става дума , че има правила и правилата са за всички . Харесва ни - не ни харесва , трябва да ги спазваме , че по-малко да се избиваме по улиците .

59

Vladimir

преди 14 години

Мотоциклетите трябва да се забранят в България. Нямат място по улици и магистрали. От скоро имам кола и все се оглеждам за някой шантав на 2 гуми да не е край мене я по цариградско я по изжан градски път.Почитател съм на МотоГП и като гледам на професионалистите колко им е трудно по празна писта да владеят 3-4 пъти по-малки машини от тия къде се карат по улиците ви се чудя на простия акъ на вас "мотористите"

58

corwin

преди 14 години

Много ясно е, че когато се возиш в кола и чакаш 20 минути на светофар, на който ние мотористите минаваме за 5 секунди ще те е яд, че не караш и ти мотор. Ама пък после като се блъснеме умираме ние... Така че, преглъщайте си гордостта и си стойте в лентите и си се возете. Няма нищо срамно в това...

57

Анонимен

преди 14 години

Жалко за момчето ... Всички, който не карат мотори да не приказват ... че тая сутрин щяха да ме отнесат и мен със скутера ... ама нали къде e Ауди 2.5 TDI пред моя скутер 50сс. Само да кажа на големите разбирачи, че това, че съм със скутер значи, че цялата лента в която карам без значени дясна, лява, средна е моя, защото съм участник в движението и това, че им правя път да е защото се съобразявам с тях. Само едно нещо искам да добавя ... Утре и вашето дете може да кара мотор ...

56

postradal

преди 14 години

moy priyatel se hvarli s motor 6tot go zase4e edin 6ofyor s leka kola,priyatelya mi si udari glavata v spryala kola otstrani,a onya vaob6te ne sprya,moya priyatel po4ina sled 20 minuti a onya si kara o6te kolata,koy e vinoven? pitam az?

55

...pak moto

преди 14 години

"Мотористите изпреварвали на една боя разстояние"Ами автомобилистите? Те как изпреварват мотори? Все едно мотора го няма на пътя. И не само когато кола изпреварва мотор, ами и когато кола в насрещното изпреварва друга кола - все едно отсреща не идва мотор.Последно в един дъжд на магистрала Хемус съм с мотора и изпреварвам в най-лява лента с 100 км/ч близо до прекъснатата осева линия. На 20 см отляво на мен профуча един дърт Пасат... После защо по магистралата моторите карали с 200+ км/ч

54

ев

преди 14 години

донори на органи...било мнооо яко-на ти сега!я стига сте се състезавали!

53

pak moto

преди 14 години

Освен това, когато съм с колата винаги оставям поне 2-3 коли място за движещия се пред мен мотор.Когато съм с мотора, винаги се намира някой ***, който ще си навре бронята до задното ми колело. Ами много ясно, че ще дам газ и ще се опитам да се оттърва от такива навлеци.

52

(почти) примерния

преди 14 години

Както казах, не толерирам олигофренски-каращите мотористи, макар че и аз карам пистова машина. Нищо не каза за шофьорите в Гърция, те дали карат като тукашните? Спора може да продължи вечно, защото във всяко стадо си има *** - и от нашите и от вашите (макар че и аз кола карам, но гледам да е рядко). За съжаление аз мога да контролирам само себе си. Ако всеки се сдържа малко, а не си изкарва агресията наяве, нещата може би леекинко ще се подобрят. Мир вам.

51

moto

преди 14 години

"Мотористите не спазвали ограниченията" - естествено, че няма да ги спазвам, нали се опитвам на светофара да избягам от колите. Когато си карам по булевадите в София с 50 км/ч, знаете ли какво става около мене? Канонада от движещи се с 80+ км/ч коли! Е как да спазвам ограниченията?