74

малина

преди 13 години

в нашата страна наказани няма и няма да има просто трябва да ни дойдат управляващи от германия, от англия, от америка, да ни свият сармите казано по български за да се оправим.

73

кики

преди 14 години

след 4 ще си излезе и ще си харчи като царче милиончетата даже и депутат ще стане

72

критика

преди 14 години

Доган си го призна това нещо тази седмица, следователно във всяка полуразкрита далаверка с обществени средства стои "лидерче" като него!

71

критика

преди 14 години

Абре Вальо, защо не ги разубличи лъжците и популистите!? Надяваш се да те измъкнат ли? Или имате друга договорка? Голяма част от образованите българи, особено тези които са се докоснали до държавната администрация, са наясно, че обществени поръчки без политическа протекция, в тази държава не се възлагат!!!

70

Анонимен

преди 14 години

Аз смятам, че тази присъда ще се превърне в поредният фарс, който разиграват пред нас. Дали са му 14 години сега и ще видим как след няколко години ще му ги намалят, а и след като гласуват някое законче тип "Ванко 1" нашият хубавец ще си остане на топло, ама това топло ще е някой остров . А относно конфискуваното имущество - не само неговото да конфискуват, ами и на цялото му семейство, защото тоз до 9 коляно си е осигурил роднините с парите плащани от нас !

69

xph

преди 14 години

Сбогом Вальо, няма да ни липсваш :)

68

mitko

преди 14 години

ДОТУК ДОБРЕ.... САМО ЧЕ АЗ ЩЕ ПОВЯРВАМ ТОГАВА,КОГАТО ВСИЧКИ ПОДОБНИ НА ВАЛЬО ПОСЛЕДВАТ УЧАСТТА МУ.... ИНАЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ САМОТЕН БУШОН,ОПРАЛ ПЕШКИРА... ВПРОЧЕМ,ОЩЕ НЯМА ОБЖАЛВАНЕ... НЕКА ИЗЧАКАМЕ ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА БЪДЕ "....ОПРАВДАН ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ.....",КАКТО ОБИКНОВЕНО СЕ СЛУЧВА И НЕ ПОЛУЧИ НЯКОЯ УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ТОВА,ЧЕ ПРЕЗ 200..... И ЕДИ-КОЯ СИ ГОДИНА НЕ СИ Е ПРОДУПЧИЛ БИЛЕТЧЕТО В ТРАМВАЯ.... ПРИМЕРНО!!....

67

Една Българка

преди 14 години

Ама че висикомерен човек!!!

66

-

преди 14 години

Топлото на топло.Така най-накрая и обикновения българин ще може да си плати сметките, за да има топлина в къщата му

65

мангуста

преди 14 години

Това за мен е човек с психични отклонения - виж го, виж го само на какво прилича , лелееееееее

64

до 63 Kolio

преди 14 години

а преди това заслужава да й се изреди всеки мъжки абонат на ТоплоFUCKация поне по 2 пъти :)

63

kolio

преди 14 години

tazi *** VALIO zaslujava besilo

62

master

преди 14 години

наивно е да се вярва че само един човек може с таква увереност и безочие да управлява такава схема като Вальо. Той е поредното бушонче, не забравяйте че в БГ 1човек=10хил лв, та едва ли може да се противопостави с нещо. За това че крадците обрали народа трябва да са в пандиза спор няма! а че Максим се "размина" да се надяваме е последният случай...надяваме:(

61

Анонимен

преди 14 години

УРА! :-)) Върнахте ми вярата в правосъдната система, благодаря! Сега идва ред на Лупи... да си правят компания с Вальо! И тогава вече ще призная, че за тази държава все пак има някаква надежда.Идват избори, ако искате нещо да се промени, СЕГА Е МОМЕНТА! ГЛАСУВАЙТЕ! Пък токувиж натикаме още някоя мутра в затвора! Ох, дано!

60

читател

преди 14 години

А така! Само в затвора, там му е мястото!!!!Преди 2 часа се опитаха да ми откраднат колата безуспешно. Мразя ги тия крадци. Всичките крадци в затвора! Дай Боже едно ново правителство да дойде и да започнем да живеем спокойно и хубаво.

59

el dorado

преди 14 години

май човекът Топлотого отнесе предизборно :)а сега предимно столичанигласувайте за БСП или другите от 3-катащото вижте как се борим с корупциятаи как вкарваме на топло човекът Вальонай-корумпираният топломерот днес ще се живее по-добре никой няма да краде от Топлофикацияцените на парното стават безценнии ти е едно червено на душата:)))

58

DUBLIN

преди 14 години

Neka da "vleze" s okon4atelna prisada 4e togava pi6ete-ne zabraviaite 4e ima o5te edno objalvane,kadeto stava goliamoto pla6tane-taka 4e rezultata e iasen ot sega.

57

el dorado

преди 14 години

подкрепям!убиецът Стависки си пече мъдите на плажаа хора завлекли пари - все пак понякога не и хартия а само цифрида лежат в панделата е нещо нелогичнов логичната България :))))

56

сссс

преди 14 години

Вие добре ли сте? Как ще е справедлива тая присъда? Други убиват, изнасилват и мачкат с коли и се измъкват условно или с по 2-3 години, а тоз ..... не знам, много са парите, дето е крал, ама 14 ГОДИНИ?!?!?!? Тва е ужасно много! Не е никак честно в сравнение с останалите раздадени присъди.

55

koko

преди 14 години

Това е лъжа !! Вальо и компания няма да полегнат в дрънголника !! Аре да видиме "отбора" зад решетките пък тогава да се ..... радваме. Предизборен комунистически цирк !!