986

Анонимен

преди 14 години

Дано АЛЛАХ да те накаже, тебе и децата ти !

985

прочела някъде

преди 14 години

"Изказването на Доган - "власта е в моите ръце" - в село Кочан, бастиона на ДПС, не е случайно. Не е недомислен пропуск. Точно обратното. Той е знаел, че го снимат. Искал е тези негови думи да ги чуе цяла България, тази негова нагла физиономия да я види цяла България. И момента не е избран случайно. Точно преди Парламентарните избори-2009. Нима не помните, че в шоуто на Слави, преди 4 години, той пак нагло изръси същата теза? За обръчите от фирми. Че почти всички фирми в България, са създадени с неговата благословия. И пак точно преди Парламентарните избори-2005.Не ... сигането (което се прави на турчин) не ни лъже. Та това го знае цяла България. Член Първи на Конституцията, отдавна е възтановен, но под друга редакция:"Власта в България произлиза от Доган и принадлежи на Доган"В ПАРЛА-мента деПУТатите се шегуват помежду си:"Сега в България и дюкян не можеш да отвориш, без съгласието на Доган" Остава да си отговорим на логично идващия . Какви са ползите на Доган, от това станало му навик, предизборно поведение? Според мен са поне две:1) ТОЙ заявява на своите - "Виждате ли какъв съм герой ?! Натикъл съм Президент, Премиер, Коалиционни партньори в мишите дупки. Изобщо не ги бръсна за слива. Всичко решавам АЗ лично. Особено къде да отидат парите. *** отново са ни РАЯ. Само работят и плащат данъците, които след това попадат в нашите ръце. Защото АЗ съм власта. Доволни ли сте от това? Разбира се - доволни сте. Благодаря за аплодисментите. Затова ПАК гласувайте масово за ДПС - иначе има опасност да изпуснем власта"2) А на нас, българите ТОЙ заявява - "Виждате ли какви жалки плазмодии и предатели са вашите партийни водачи. Вие гласувате за тях, а те след това полагат вашия вот в нозете ми. Чрез тях вашите гласове, стават гласове за ДПС. Има ли полза, да гласувате за такива ***? Няма полза. Дайте си гласа за ДПС срещу нещо, или изобщо няма нужда да ходите до урните"Това е целта. Пълна мобилизация на вота за ДПС и тотално разколебаване избирателите на БСП и НДСВ. От последното пък се възползват сателитите на ДПС като Атака и РЗС, които чрез анти-догановска риторика, обират все повече бивши червени, жълти, сини избиратели. И по този начин измъкват чергата изпод краката на тези могъщи в миналото, общо-национални партии. От които между другото, останаха жалки остатъци.

984

Анонимен

преди 14 години

Доган не е казал нищо нередно, думите му са извадени от контекста. Всички, които много се пенят са обикновени *** и невротици. Успокойте се малко, само ви подръчкват да мразите, не се ли усещате.

983

Анонимен

преди 14 години

1) ТОЙ заявява на своите - "Виждате ли какъв съм герой ?! Натикъл съм Президент, Премиер, Коалиционни партньори в мишите дупки. Изобщо не ги бръсна за слива. Всичко решавам АЗ лично. Особено къде да отидат парите. *** отново са ни РАЯ. АЗ съм власта. Доволни ли сте от това? Разбира се - доволни сте. Благодаря за аплодисментите. Затова ПАК гласувайте масово за ДПС - иначе има опасност да изпуснем власта"------------------------- Той НЕ заявява това.

982

расюга

преди 14 години

Както каза калчо , Аллах да си го взима!

981

Anarchy boy

преди 14 години

awe toq zima narkotici we xD xD

980

az

преди 14 години

ne te znam maj li si jena li si ama kakto vi izgonixme s kamani na 6ipka taka i sega riazani pedali pak 6te gramne 4ere6ovoto top4e i 6te se zaviite s 4eredjeta 4e go niama i bai to6o toi vi be6e pognal, malko vi be6e van ot balgaria otivaite si v tyrcia kato iskate rejete se tam i si eb.... jenite ot zad maloymni dosega niamax ni6to naprotiv no sega ve4e ne6tata se promeniat van ot balgaria ako ne s dobro to s lo6o

979

Spain

преди 14 години

VOTE,Bulgaria!!! Vote!

978

pich

преди 14 години

tochno tai na 5 uli mai cqla BG nad 18 godini 6e glasuva.Az i moite averi za pyrvi pyt 6e idem da glasuvame.Trqbva 4e toq 4ovek ne ni misli dobroto.cqlata mi maxala za politika govori ve4e,predi samo prostotiq rysixme.promenixa sa vremeta be.ko stana kak stana?

977

Да Гласуваме Българи

преди 14 години

На 05 юли 2009г.(неделя) ако искаме спокойствие и щастлив живот да гласуваме против "бацила"("обръчът от фирми") и неговият създател БСП(БКП).Нека да покажем,че ние Българското общества сме нащрек за това какво правят нашите избраници!

976

Българин

преди 14 години

в момента докато ние обсъждаме наглоста и безочието на *** и турците ДПС им прави банкет на аквапарк "Овощник" има поне 20 автобуса и не спират да прииждат на орди. харчат най нагло вашите и моите пари. а някой български семейства които си плащат данъците вечерят хляб и фасул. Събудете се хора !!!!

975

Анонимен

преди 14 години

Една птичка пролет не прави, но идва лято...ДОЛУ дпс ВЪН мръсни турСиИскаме си Родопите!!!!!

974

Bacila

преди 14 години

Niama li snaiperisti v tazi darjava

973

Българина

преди 14 години

Аз призовавам всичко, що е чисто българско, всичко честно и любяще своята родина, да присъствува с нас заедно на това българско гласуване.

972

ТОЙ

преди 14 години

Еми ще се делиме много ясно щом сте безочливи и имате наглоста в наща страна да ни викате ***, усещате ли как българя се надига, надига се срещу вас с пълна сила, усещам че пак ще ревете на път за турция а там знаете кво ви очаква и знаете че туците не ви обичат мразят помаците като вас.

971

До кога!?

преди 14 години

2) А на нас, българите ТОЙ заявява - "Виждате ли какви жалки плазмодии и предатели са вашите партийни водачи. Вие гласувате за тях, а те след това полагат вашия вот в нозете ми. Чрез тях вашите гласове, стават гласове за ДПС. Има ли полза, да гласувате за такива ***? Няма полза. Дайте си гласа за ДПС срещу нещо, или изобщо няма нужда да ходите до урните"Това е целта. Пълна мобилизация на вота за ДПС и тотално разколебаване избирателите на БСП и НДСВ. От последното пък се възползват сателитите на ДПС като Атака и РЗС, които чрез анти-догановска риторика, обират все повече бивши червени, жълти, сини избиратели. И по този начин измъкват чергата изпод краката на тези бивши могъщи общо-национални партии. От които между другото, останаха жалки остатъци.

970

До кога!?

преди 14 години

1) ТОЙ заявява на своите - "Виждате ли какъв съм герой ?! Натикъл съм Президент, Премиер, Коалиционни партньори в мишите дупки. Изобщо не ги бръсна за слива. Всичко решавам АЗ лично. Особено къде да отидат парите. *** отново са ни РАЯ. Само работят и плащат данъците, които след това попадат в нашите ръце. Защото АЗ съм власта. Доволни ли сте от това? Разбира се - доволни сте. Благодаря за аплодисментите. Затова ПАК гласувайте масово за ДПС - иначе има опасност да изпуснем власта"

969

До кога!?

преди 14 години

Не ... сигането (което се прави на турчин) не ни лъже. Та това го знае цяла България. Член Първи на Конституцията, отдавна е възтановен, но под друга редакция:"Власта в България произлиза от Доган и принадлежи на Доган"В ПАРЛА-мента деПУТатите се шегуват помежду си:"Сега в България и дюкян не можеш да отвориш, без съгласието на Доган"

968

До кога!?

преди 14 години

Изказването на Доган - "власта е в моите ръце" - в село Кочан, бастиона на ДПС, не е случайно. Не е недомислен пропуск. Точно обратното. Той е знаел, че го снимат. Искал е тези негови думи да ги чуе цяла България, тази негова нагла физиономия да я види цяла България. И момента не е избран случайно. Точно преди Парламентарните избори-2009. .

967

до luba

преди 14 години

Ей, я малко по-кротко! Заради такива като теб имаше възродителен процес преди години и много свестни турски семейства също пострадаха покрай наглите ***, които лаят като твоя милост. Като ти е толкова мила Турция, марш от България и *** там да дрънкаш простотии, пък да видим кой ще те търпи. Нахалници! И акъл смеят да дават на всичкото отгоре.