16

Анонимен

преди 15 години

Да, понякога е учудващо колко изобретателни са руските аборигени в краденето на технологии...

15

иван

преди 15 години

НЯКОИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ В ИРАН ЖИВЕЯТ АБУРИГЕНИ. НИЩО ПОДОБНО. ДРЕВНА ПЕРСИЯ ИМА ГЕНЕТИЧНИЯ ПОТЕНЦИАЛ ДА РАЗВИВА НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ. ПРИМЕР ЗА ТОВА Е ИЗСТРЕЛВАНЕТО ОТ ИРАН НА ДВУСТЕПЕННА РАКЕТА - ФАКТ КОЙТО НЯМАШЕ КАК ДА НЕ ПРИТЕСНИ АМЕРИКАНСКИТЕ ПОЗНАВАЧИ НА ТЕЗИ ТЕХНОЛОГИИ. ЗА НАЙ-ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В САЩ, АХМАДИНЕЖАТ НЕ ИНВЕСТИРА ПАРИТЕ НА ИРАН В АМЕРИКАНСКИ ЦЕННИ КНИГИ КАКТО ПРАВЯТ ТОВА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ, А В НОВИ ТЕХНОЛОГИИ ВОДЕЩИ ДО БЪРЗОТО РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА.

14

...

преди 15 години

"В повечето държави, включително ЕС" :D :D :D

13

анонимен

преди 15 години

И понеже стана въпрос за Оруел, в книгата му "1984" има следната мисъл: Който владее миналото, той владее и бъдещето.

12

ZMM

преди 15 години

Ъъъъ,ми не...руснаците направиха първи "ръчичка" със 7(седем)степени на свобода. На изложението в Хановер преди десетина години японците гледаха с очи,колкото CD-та,руската трикоординатна фреза. Винт направиха,ама малък.После от "Fanuc" си удряха главите в пода от теманета. Японците са пичове,уважават противниците си.

11

brigante

преди 15 години

иранците са се набутали:)))))))))))))0

10

Анонимен

преди 15 години

Прочетете пак Оруел за да не откривате топлата вода.ГОЛЕМИЯТ БРАТ ГЛЕДА !

9

topor

преди 15 години

Ъ, голям праз.Преди 20-30г. янките заобиколиха забраната за продажба на химическо оръжие и продадоха на Ирак документацията за изграждане и работа на 2 химически завода. И след това се правеха на хуманисти.Преди това британците решаващо помогнаха на евреите да си направят реактор и бомби.Японците продадоха на альохите свръхточно оборудване (май някакви фрези) за стъргане на витлата на подводници.Сега - ала-бала, нещо си за мрежата.Ми някой да каже нещо за "Ешелон"?

8

Анонимен

преди 15 години

миришат парите ако човек си ги държи в чорапите

7

doni

преди 15 години

нищо ново, и IBM са продавали технологии на нацистите.

6

Очевидец

преди 15 години

Плановете за американската инвазия в Иран са на бюрото на Барак.

5

Анонимен

преди 15 години

Я стига бе всички "велики демокрации"(на чело с САЩ) подслушват и цензурират гражданите си, както и ДС не може да си мечтае! Значи едните могат да вкарват в затвора за свалена mp3 (скорошен пример в САЩ), а другите не могат! Не че подкрепям режима в Иран, ама в сучая става горе долу "пък ние докато ви подслушвахме разбрахме, че и вие подлушвате, а това е недемократично от ваша страна". Като върнат free-тата тогава да говорят за свобода на комуникацията *** проклети!

4

!

преди 15 години

От сименс нищо хубаво.Скапана техника, корупционни скандали, сега въртят далавера с иранските ***.Не съм учуден.

3

Анонимен

преди 15 години

вече не можеш да разбереш, кой е по голям *** :)

2

Ачо

преди 15 години

Как докъде? Бизнес интересите стигат до войни и инвазия на държави от типа на Ирак и Авганистан (и не само).Гледайте CNN (CNBC, BTV или произволна телевизия - еспешали новините) и ще видите. Всички го виждаме всеки ден.

1

нн

преди 15 години

Нещо не се разбира какво е искал да каже автора....За технологии ли? за ембарго ли? за бизнес ли? за религии ли?Или аявтора е папагал, дето безмозъчно преписва от "демократичните" (дез)информационни агенции....