13

Анонимен

преди 15 години

всичко е политика някой гледа да свали берлоскони и нежали никакви финансови средства .....

12

бай Грую

преди 15 години

И какво печели тая ***? Италианците са си *** и за тях това е гордост! Ще му пръднат на к.ра на Берлускони. Той ***, народа аплодира! Това да не е Клинтън и Моника....

11

lek

преди 15 години

както е казал поета "Всички жени са ***,освен майката,но да не забравяме ,че и тя е жена".Жена ли е само *** я оправя,за другото имат само големи като *** ости!

10

кокона маруца

преди 15 години

И тук ли спамиш,бе !?Имай предвид,че все още има живи хора,които помнят историите с имотите на фердинанд и родата му!Как е притискал кметове да му ДАРЯВАТ и после ги е оформял като ПРОДАЖБА!Така че,по-добре си трай и изчакай някое и друго десетилетие и тогава пак заповядай!:))))))))

9

хохохо

преди 15 години

и кво като я е треснал тая ку.ветина, човека вечер може да си боцка каквото си поиска, това си е негова работа, като не го е лапала добре мноо чсно, че няма да и плати пълната сума, баси и мастията!

8

mao_dze_dun

преди 15 години

Ок - бил к*рвар, ходел по млади жени, обичал манекенки. И какво от това? Чакам някой да ми обясни личният живот какво общо има с професионалните качества на един човек. Да беше само Берлускони дето гони чуждото, но статистически над 50% от хората изневеряват, а на повечето от останалите им се иска. Така че спрете да ни занимавате с глупости.

7

Анонимен

преди 15 години

ама то си е така бе тинче или поне в голяма част.

6

!

преди 15 години

Ама нашите манекенки са по-хубави.И са не по-малко дашни!

5

старо куче

преди 15 години

Момчета , ако си поръчвате манекенка , проверяваите ги за касетофончета и записващи устроиства , че после кави бели стават :))) !

4

Анонимен

преди 15 години

винаги незврачните жени завиждат на красивите жении мухльовците на успелите мъже

3

BG

преди 15 години

Тук не е ли същото?

2

Tina

преди 15 години

Трябва ли сега да считаме, че манекенка е равно на прос.ти.тутка?

1

Мариан

преди 15 години

Има вкус, дееби дъртака :)