13

Анонимен

преди 14 години

Красьо не е Вальо Жълтия, и не му викат Жълт,щото носи злато-не носи никво злато той...

12

Zoisa

преди 14 години

до хан крумголем си селяниндали си от плевен не те знам , само да ти кажа че и в двата ти поста нема нищо верно. ..........а и вальо жълтия никога не е носил дори един златен ланец. или се събуди , или си заври нещо отзад и непиши коментари за които си и нямаш хабер виждане

11

хан крум

преди 15 години

Вальо Жълтия е известен измамник от 90-те, *** е и му викат "жълтия" точно щото носи много златни ланци.

10

хан крум

преди 15 години

Красьо сигурно е Вальо Жълтия, който лежа в пандиза, след което се ожени за една съдийка от Плевенския съд.

9

Tемида Голата истина

преди 15 години

И доклада на ЕК за правосъдието в България не трябвало да е критичен....Глупостти!А колко ли ще изкара магистрата за мандата си,че е готов да плати толкова кинти?Истината е, че у нас в панделата са бедните кокошкари!

8

хйй

преди 15 години

ако,пък знаеш кой и от какво ти приготвя вечерята в ресторанта и дали си е мил ръцете след като е бил в клозета?или пък какви лекари те обслужват в бърза помощ?пък сигурно знаеш какви вампири са доган и симеон ама не повръщаш...ами миглена кунева дето извоюва равни права за кривите краставици на европейският пазар?една крива краставица вече струва толкова колкото и една права краставица,което преди беше голяма дискриминация.

7

ЙК

преди 15 години

ТАЧЕВА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ СИ Е ЗАКУПИЛА ПОСТА ОТ СИМЕОН,НДСВ.ТЯ ДЪРЖИ ДЪРЖАВНИЯТ ПЕЧАТ И ИМА НАЙ ГОЛЕМИ ПРАВПМОЩИЯ.ВМЕСТО ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ,ТЯ ГЛЕДА КАК ДА СИ ВЪЗСТАНОВИ ДАДЕНАТА СУМА ИЛИ КАК ДА СИ ИЗПЛАТИ ВНОСКИТЕ.СЛЕДОВАТЕЛНО ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕ ОТ ДРУГИ ПАРИ И ЗАТОВА НИКОЙ ПРЕСТЪПНИК НЕ Е ОСЪДЕН.ФАМИЛИЯТА ПЪК КОЯТО ВЛАДЕЕ ЗАТВОРИТЕ СЪЩО ПОЛУЧАВА РУШВЕТИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ГИ ПУСКА НА СВОБОДА.КРАЙ НЯМА ТУРСКОТО ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ОРИЕНТАЛСКИТЕ НРАВИ СЕ ШИРЯТ БЕЗГРАНИЧНО.

6

PENE

преди 15 години

Като си помисля,че такива хора раздават правосъдие направо ми се повръща!!!Само се замислете тези продажни ***.а биват назначавани по квотен принцип от партиите,които са на власт в мамента.Главен прокурор се назначава от ГОЦЕ?! И всичките тея имат ИМУНИТЕТ!!?? Долни *** ! Представете си сега някой като тези да Ви отнеме бащиният имот защото някой друг му е платил!!? Накъде отива тази "държава"?!!!

5

Знаещ

преди 15 години

Този на снимката , в дясно, с дългата коса.Той е човека. Наш агент от днес.бг още преди 6 месеца го засече , като получаваше подкуп от оная дето даде българско дете на полска алкохоличка!

4

Иван хафти

преди 15 години

Така и така ги разпитват, следващата стъпка нали я знаят! Мутри гадни в тоги !

3

DUBLIN

преди 15 години

Ve4e i dotam stigna gnilata,kradliva,podkupna i nenasitna sadebna sistema v Korumpestan-da ia upravliavat tsigani i mutri-ot tova po dolu i ne moje da padne,prosto ne znam kakvo oste 4aka Europe.

2

Анонимен

преди 15 години

Докато Гл.Прокурор е назначаван от президента осъдени няма да има.ПРАХ ,прах в очите на слепите.Няма осъден спонсор на президента,даже депут ще става от Лидер-всички лидери наБКП са за разстрел.Кой ще ги осъди като делят плячката.Генезиса на нашата мафия е БКП и челния опит се пренесе в другите партий.ЧЕНГЕТА-ДЕПУТАТИ - МАФИОТИ всички излизат от една утроба.БЕЗ БОЙ НЯМА ДА СТАНЕ.Дапо не спечелят властта.Жълтите павето ще потънат в кръвта на народа-тези нагълци няма да се дадът.

1

магистар

преди 15 години

брей, па те хванали баш престъпника който ни доведо до положението да сме НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА С НАЙ БОЛНОТО НАСАЛЕНИЕ БЕЗ МАГИСТРАЛИ И НИКВО ПРОИЗВОДСТВО!!!Хвала на таквиз МИНЖИТУРКИ