15

ЖК Тракия

преди 14 години

Дано така да стане - да останете без забележителности!

14

миш

преди 14 години

Ще дойде времето, когато ще ги взривяват!!! Кой ще им спи в тия хотели? Всички така са построени, че цялата мърсотия и отпадни води са в морето! Лошото е, че останахме без забележителност и ако продължават в този дух, тук вече няма да има какво да се види....освен гадните им хотели!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 14 години

Ех мечти мечти... всеки казва, че неговия град е най-стар. За мен пък Пловдив е най-стар *** блатска! И дано да разрушат абсолютно всички архитектурни паметници в Созопол искрено ти го пожелавам!

12

Sgt.Hale

преди 14 години

Публична тайна е .че в Созопол от години строят върху археологически обекти...Копаят и леят бетона нощем....Ама сега се сетиха май предизборно да шумят около тези факти..

11

гого

преди 14 години

Уважаеми "plovdiv"Известно ли Ви е че Аполония-днешен Созопол е най- големият старогръцки полис и най -стария град у нас?И че нещата които се рушат са много по-ценни от бетона ,който се лее на тяхно място. Така е,след като с един подпис на корумпиран чиновник може да построите хотел и на Царевец.Така е по новия закон ,приет за да може мадридския картоиграч да вземе ордените на дядо си.По същия закон в България нумизматите-колекционери са престъпници.

10

plovdiv

преди 14 години

Голама работа, много "важна" новина няма що!

9

смешко

преди 14 години

В държавите с образовано и интелигентно население всички старини са под закрила на държавата, а тези селски хитреци и майките си ще закопаят за пари. ***, ***, много ***.

8

Заинтересован

преди 14 години

Абе, софийска градска прокуратура не трябва ли да разследва само в област София-град. Баси, съвсем се обърках...

7

съвсем случаен

преди 14 години

"Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител." - Неизвестен? - сигурно са марсианци. В малка Българийка - Неизвестен!!!!! "Материалите са пратени в Софийската градска прокуратура, която също работи по случая." - редовните глупави приказки за отбиване на номера. Правилно казват по-предишните - затвори трябваааааааат , затвори, тогава всичко ще си дойде на мястото и ние ще сме в Европа както трябва!!!!

6

коко

преди 14 години

Кога ще проверят кой и за колко пари позволи да се строи МОЛ върху крепостните стени на Дръстър в Силистра?

5

nekromanga

преди 14 години

Добре е да се строят ..... затвори, но предлагам там да заселим целият ни политически "елит", защото точно те прецакаха черноморието ни, или пък онзи наш псевдо цар дето си реституира толкова много гори от националния ни парк.И така за да бъде полезен поне веднъж българския политик нека сам да започва да си строи бъдещия дом на самотата.

4

xoxoxo

преди 14 години

и какво като се работи по случая, ефекта ще бъде НУЛЕВ!!!

3

kratun4o

преди 14 години

Chapkunova kazala tova,Chapkunova kazala onova,no ne kazva che stroezha e sprjan ,znachi novina njama,ostanaloto go znaem.

2

Ми'

преди 14 години

То да е само там. Цялото Черномореи унищожиха. Минете проверете разрешителните за строеж и разрешителните за ползване на всички хотели по Черноморието да видите какви чудеса ще откриете. Хотел на Арапя със разрешение за наблюдателна кула за птици. Хотел на Веселие (това е залива Каваци) със разрешително за строеж в София, само минете да проверите и после вижте кой ги е издавал всичките тия разрешителни. Строителството на затвори ще стане проспериращ бизнес.

1

Гларус

преди 14 години

Я наспахте се всички .Ами то от 4 години всичко се руши там .... и се застроява поголовно ... Добро утро ! Някой *** репортер вече е отишъл на море и си е рекъл ...'Е хайде да напиша и аз една статийка , та да убия малко време докато си чопля носа на плажа " ..........