65

Men

преди 14 години

Ama ti seriozno li go misli6 tova za Iran da u4i 6tatite na durjavno upravlenie. ti vijdal li si kadri ot US? Q sega gi sravni s Iran?!?!? Ti znae6 li kakvi sa pravata na jenite v Iran???? Vidq li kolko e cenata na jivota na dete v Iran?!?!? TI si poredniq bolen komunisti4eski mozuk!!!

64

Iso

преди 14 години

Анонимен ***,за моето образование не се притеснявай,погледни си своето.Искаш да кажеш,че обама не е *** и не е черен ли,нещо лъжа ли казвам,или какво

63

Gaskoing

преди 14 години

Хората знаят какво искат и как да го постигнат а ние тука какво ще направим ако преизберем Дуган и Станишев?

62

Ръбъ

преди 14 години

Дали капачката запушва всичко, Чичо ?Виното как е сухо, щом тече - Чичо ?Кажи ми що е авангардаИ цензурата може ли да се яде ?Отговарай ве царвул, нали всичко знаеш. *** червения ти *** ..........

61

Анонимен

преди 14 години

Да,перси са.

60

Pilat

преди 14 години

Абсолютно вярно tako. Иранците са перси и по-произход са ни първи братовчеди. Произхода и на българите и персите е в Памир. И като се базираш на това си направи сметката колко им е стара държавата и цивилизацията (има няма 3000 - 4000 години) и от там и кой кого трябва да учи на държавно управление САЩ да учи Персия или Персия да учи САЩ.

59

Pilat

преди 14 години

Чичка, явно ти червен психопатясал *** (комунист=изменник на родината). Я малко да ти поразясня нещата. Демокрацията (виж корена на думата) е с гръцки произход. ВИЖ КОМУНИЗМА И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА Е ВЕЧЕ ЧИФ...КА ИЗМИСЛИЦА - ФОРМУЛИРОВКАТА НА ЕДНОТО ИДВА ОТ К. МАРКС, А НА ДРУГОТО ОТ А.РОЗЕНБЕРГ, ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО И НА ДВЕТЕ НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМЕ И ТАМ СА СИ ВСЕ ЧИФ...ТЕ. А империя с танкове не се пази - за доказателство виж първото и второто Българско царство.

58

tako

преди 14 години

всъщност иранците не са ли перси?

57

tako

преди 14 години

всъщност иранците не са ли перси?

56

онбашията

преди 14 години

изтървана работа, и тия ще се набодат на демокрацията... ама то така е, една държава която разчита на привидна демокрация, рано или късно е принудена да гради истинска. днеска само протести, утре ще нахлуят пълчища правозащитни и екологични организации, и докато се усетят уредената държава с най-добро правосъдие в света ще бъде жалка сянка на самата себе си.

55

Анонимен

преди 14 години

da e stra6no, kolko da e stra6no, ne moje da stane po-stra6no, otkolkoto e pri nas v momenta !!

54

П

преди 14 години

САЩ са много вредни за света

53

Анонимен

преди 14 години

С удоволствие ще посетя Иран и ще взема с мен жена си и децата, защото имам приятели иранци и други приятели, които вече са били там С ЖЕНИТЕ си и са им останали само добри впечатления, а относно твоята жена съм сигурен, че и в С. Корея би избягала, за да се махне от теб.

52

!

преди 14 години

Горките хора.Тоя ислямски фанатизъм никъде не е довел до нещо добро.И в една държава щом младите протестират, нещата хич не са розови,Няма да я бъде дълго време.

51

rah

преди 14 години

сомо сащ

50

Анонимен

преди 14 години

Той, Ицо си е *** по природа, затова не му забелязвайте умозаключенията!

49

Анонимен

преди 14 години

Какво значение има че Обама е черен (той е наполовина черен). Но 47 - ти какво образование имаш? Може би незавършено основно по популизъм? В кое селско школо си се мъчил и защо не си копаеш нивата като не разбираш от политика, икономика и демокрация? ***.

48

Свободен човек

преди 14 години

Убеден съм, че тази гражданска война в Иран, която се задава е запалена отново от САЩ ! ....

47

Iso

преди 14 години

Нещастниците от ЦРУ пак мятат *** и лъжат по новинарските емисии.Но с Иранците работата не става.Негърчето и той се опитва акъл да дава.Абе ***,виж си на америката оакания гъс.Гледам с удоволствие поредния провал на великите сили в опита си да поробят поредната страна,дръзнала да не им играе по свирката

46

Русофил

преди 14 години

Както и да я въртят, аятоласите рано или късно ще си ходят! Иран ще си заеме полагащото и се място в цивилизования свят, а русия ще остане с един съюзник по-малко. Те нейните съюзници са : хвани единия, че удари другия - С. Корея, Куба , Венецуела, ама и там народът като се събуди и прозре, че управляващите са престъпници, ще им тегли шут отзад. Русия- просякинята ще си седне накрая на полагащото и се място!