144

Змей Горянин

преди 14 години

До: Свилен Георгиев Трен Свиленчо, *** противна! Не драскай повече разни хомо-глупости, ами върви да се лекуваш!

143

До 142

преди 14 години

Това, че ти казвам,"Да ти го туря!" не значи , че съм *** бе ... ***!

142

Анонимен

преди 14 години

Истината е, че в България 100% хетеросексуални мъже НЯМА! Тези които не са гейове са бисексуални - в България едва ли има мъж на който друг мъж да НЕ му е правил *** поне. Познавам женени мъже с деца, които редовно си вземат студентчета и им рлащат за ***, а понакоа и за повече. Аз не съм го правил с мъж.

141

до: номер 135

преди 14 години

Няма нужда да каните посланика на Германия. В Германия отдавна нудизмът е нещо обичайно и никой няма нужда да бъде убеждаван дали това е нормално или не.Но за сведение на тези, които смятат че Турция е мюсюлманска и азиатска страна ще кажа, че нудизмът там е организиран по-добре отколкото в България. Колкото и да не ви се вярва.

140

до: номер 134

преди 14 години

Няма да можеш да организираш такъв парад, защото веднага ще те нападнат ловците на вещици с коктейли *** и ще те изгорят като вещица! Кой им дава право на вещиците и сатанистите да парадират? Да си правят магиите в къщи а не на улицата! Поне в България е така, на Запад мисля че са вече в 21-вия век.

139

Анонимен

преди 14 години

В България масово се *** деца на по 12-13 години.А вие родители, знаете ли че вашите 12-13 годишни деца са сексуално активни?

138

Editor

преди 14 години

Novinata i komentarite me hvyrlqt v divo otchaqnie. Kolko myka ima po toq svqt, kolko prostotiq, zloba i ogranichenost. BG e desetiletiq nazad ot koeto i da e razvito zapadno demokratichno obshtestvo... Nqma nadejda.

137

Анонимен

преди 14 години

Българската традиция повелява - бащата да е парвия мъж на момичето, а майката първата жена на момчето!

136

фънки

преди 14 години

Т.н "джемини"ме отвращава с желанието си НЕПРЕМЕННО да бъде ЗАБЕЛЯЗАНО. А за децата ни,ЗА ДЕЦАТА НИ не помислихте ли. Я по двамца си легнете и правете каквото ви душа иска. Интересно ми е как СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ.Може би чрез делене или пъпкуване.....

135

Анонимен

преди 14 години

Аз пък съм нудист и предлагам да се организира нудистки парад от НДК по Витошка до Президентството,с кратка почивка пред ''Св.Неделя' за да ни разгледат добре и да разберат че нудизма е много хубаво нещо и те също трябва да станат нудисти.Може да поканиме посланика на Германия!

134

varg1

преди 14 години

ще може ли аз да организирам сатанински парад на който да горя кръстове понеже съм сатанист и не искам да бъдя дискриминиран на религиозна основа заради моята сатанинска религия

133

до Свилен Георгиев Т

преди 14 години

хахаха,агнешко ти се е приискало,а?май сте останали само дърти ***,даже не сте и гейове )))))) а нашата цел е да ви консервираме в резерват )))))

132

Анонимен

преди 14 години

И аз съм против обратните и всичките им фъчкания и натрапвания! Но пък от друга страна колкото повече гейове толкова повече мацки за мене :)

131

xoxoxo

преди 14 години

ГАЗОВА камера за тея гадни извратеняци долни!

130

Веско

преди 14 години

Не на *** в публичните пространства!

129

Анонимен

преди 14 години

То няма как да е нагъзничав хомофобът, когато има *** вместо мозък.

128

teko

преди 14 години

Koito ne obi4a pederugite dori da e nazadni4av mu pro6tavam,pone ne e nagazni4av

127

Анонимен

преди 14 години

Всичките "аргументи" на хомофобите против хомосексуалното поведение могат да бъдат разбити на пух и прах от всеки малко по-образован и интелигентен човек. Това говори достатъчно добре доколко такова мислене и омраза са назадничави и примитивни.

126

Alex

преди 14 години

Вие не сте нормални не нможете ли да го разберете? А на всичкото отгоре искате да направите и другите обратни. Аз не желая да имам нищо общо с хомосексуалисти. Така че на 100 процента подкрепям шествие което са организирали хората.

125

Анализ

преди 14 години

Май в тоя форум обратните и брамтиите са мнозинство!