67

Анонимен

преди 15 години

Е, ти си рядко тъпо ***....

66

"Хейтър"?

преди 15 години

Големи пък застъпници излязохте в този случай, при положение че сте заобиколени от изродски поколения, 90% от които трябва да бъдат изтрити от лицето на земята! Да е*... т`ва меркантилно и първобитно "бъдеще" на България.....

65

"Хейтър"?

преди 15 години

Нищо не им липсва, но да, на 12 вече знаят, че трябва да се продават възможно най-добре и да правят *** само в скъпи коли. Е, изключвам задължителните *** на местните бандити-прошляци или когато са надрусани, в тоалетната на някоя "детска" дискотека. Това са обгрижените деца! А какво остава за тези, които живеят в пълна мизерия и сред други вълчета?

64

"Хейтър"?

преди 15 години

#63, а ти няма защо да си толкова "гневен". Както и по-долу раздаващия бухалки! Първо, че в тоя смешен сайт модата е предимно жълта. Пишат се доста преувеличени и измислени неща. Надали нещо се е случило на двете малки курвета, без тяхно желание. Второ, защо си мислите, че децата в подобни домове стигат до подобни случки, защото са ощетени откъм умствено развитие, внимание или ласака? Вие изобщо оглеждате ли се около вас? Виждате ли собствените си деца? Май не....

63

Гневен

преди 15 години

До 60Копеле гусно,става въпрос за 12-годишни ДЕЦА !!! И то ощетени от Природата! Ако това престъпление за теб е нормално явление,случващо се с децата на България,то се присъединявам към 61,но ще има и една МНОГО ДЕБЕЛА и НЕРЕНДОСАНА бухалка за онази част на тялото ти,където ти свършва гърба! И "юрук" означава "***",*** Нещастнико!!!

62

Анонимен

преди 15 години

Двете 12-годишни момичета от Дома Рада Киркович", за които полицията съобщи, че са били изнасилени в дома в неделя следобед, са извършвали псевдосексуални дейности с две момчета на същата възраст. Това съобщи заместник-кметът по социална политика *** на нарочна пресконференция по случая, три часа след като от пресцентъра на РДВР-Пловдив информираха за инцидента.Момичетата, за които се потвърди, че са близначки и със средна степен на умствена изостаналост, са били разпитвани във Второ районно управление в понеделник вечерта и вероятно оттам е изтекла погрешната информация за случилото се, коментира Ангелов.По разпореждане на директорката Анелия Кирова близначките са били прегледани от лекар още в понеделник сутринта. Повод за това е станал подаден от възпитател сигнал, че е видял момичетата в стая с две момчета да извършват сексуални действия. Въпреки че прегледът не е установил данни за сексуално насилие, Кирова е поискала и изготвяне на медицинска експертиза от съдебен лекар, която също е отхвърлила версията за изнасилване.По-рано през деня Кирова забрани достъп на журналисти в сградата на дома, а институциите не даваха информация по случая. Според Ангелов тези мерки са били предприети, за да не се допусне травмиране на децата.

61

abe

преди 15 години

60-ти искаш ли да се стопят няколко бухалки в главата ти докато вече хвърчи някъде из игрището ?това е задача с повишена трудност ... не избързвай с отговора винаги имаш време да размислиш

60

Юрук

преди 15 години

Какво пък толкова им се е случило, някой батко им е дал захарна пръчка да я стопят. Днеска на 12 годишна възраст раждат, та тези госпожици ги оплакват и им приписват че са изнасилени. Сус!

59

Анонимен

преди 15 години

57, в другите държави децата в домовете за лишени от родителски грижи са там само докато им се уреди осиновяване в приемни семейства . Тук в тези домове се изнасилват дори едно друго ,но на възпитателите не им пука. Техните служби наистина се грижат за децата дори и след настаняването им в приемни семейства,докато при нас в Мангасария всичко е порнография.

58

Анонимен

преди 15 години

Споделям напълно написаното от 55 и 56 . "Тези домове са разсадници на проституция, хомосексуализъм и всякакви престъпления. Понеже 90% от децата там са *** ,които познават родителите си, естестествено те възприемат техния животински, *** манталитет - резултатите се виждат" и т.н. Живея близо до такъв дом и всеки ,който се е опитал да им помогне,пишман е ставал.

57

do 56

преди 15 години

NE ZNAJA SA6TO DOMOVETE ZA DEZA VAV DRUGITE DARGAVI USPAVJAT DA VAZPITAT I OTGLEDAT NORMALNI GRAGDANI !!

56

do 51 i 54

преди 15 години

Не знам дали изобщо някой си е направил труда да разбере какво имам предвид. Тормозените в повечето домове за сираци са възпитателите, а не децата. Тези сираци имат повече права от вашите собствени деца. Дава им се възможност да направят нещо, да учат. А какво се случва - те бягат от масовите училища, не могат да ги приберат от улиците, бият се и се тормозят помежду си. Така, че всички вие които ми обяснявате за горките деца, що не се пробвате да постоите няколко дена като възпитатели в един дом

55

Анонимен

преди 15 години

Тези домове са разсадници на проституция, хомосексуализъм и всякакви престъпления. Понеже 90% от децата там са *** ,които познават родителите си, естестествено те възприемат техния животински, *** манталитет - резултатите се виждат. Никакви помощи за *** ***! Всички кампании в тяхна полза са безсмислени, просто *** използват поредния начин да паразитират на наш гръб. Да ги дават задължително за осиновяване в чужбина, белким малко пооредеят тия помияти!

54

ТТ

преди 15 години

Под "възпитание"-метода Макаренко ли имаш предвид.Какъв им е примера за подръжание на тези деца?Никой няма нужда от съжаление.

53

do 50

преди 15 години

Ami kato imat nugda ot vazpitanie , kakvo pravjat vazpitatelkite ?? Pletat puloveri !!Zna4i sozialnite i vazpitatelkite sa obu4avani na prinzipa:BEZ OBI4 I GRIGI KAM DEZATA ZA DA NE VI SE KA4AT NA GLAVATA!!Udobno i za opravdanie i e po-evtino--pesti se ot personal !!!

52

joro

преди 15 години

kakav e tozi sait deto ne mojesh da prochetesh komentariite

51

Do 50

преди 15 години

*** , zna4i spored teb tezi dve 13 godi6ni sa iznasileni ot prekomerni grigi i ljubov !!!!!Sbogom !!

50

do 48

преди 15 години

За да се държат така им липсва възпитание. От прекалена любов и грижи всяко едно дете, не визирам само тия в домовете, се разглезват. Мисълта ми е , че само се съжаляват тези деца, а те нямат нужда от това. Трябват им възпитание и образование. Ако само си ги съжалявате, то те ще ви се качат на главата и ще стават все по-нагли! Процесът е двустранен - ако тези деца ви се противопоставят постоянно, много ми е чудно как ще им помогнете.

49

axxax

преди 15 години

kvo se zaqjdate be shmatki hahah

48

ТТ

преди 15 години

Да тези деца имат такова асоциално поведение, защото им липсва ласка, обич, блага дума.За да се държат така има причина.