51

morfei

преди 14 години

Аман от "***" промити мозъци що не си пиете хапчетата и да си ядете кебапчетата от фризера получени на предишния митинг на ДРУГАРЯ Костов в *** маала и да си се радвате на това, колко сте заблудени.

50

царя

преди 14 години

тези ,,доказани''политици от синята коалиция надали са се събрали за доброто на българия:)еврофондовете са доста апетитно нещо:)

49

H.di

преди 14 години

ЦИрК имат право да определят кои може да представляват народа и кои не може. Щом като решенията се вземат с гласуване, всеки може да гласува според своето вътрешно убеждение. И ако прецени, че лицето Иван К. не му е симпатично, това е достатъчно основание да откаже да го регистрира.А арменският поп е инстанцията, която приема жалби...

48

Kamizi

преди 14 години

Za izborite za narodno subranie ne ni trqbwat kandidati, koito da mislqt samo za djoba si. Ne mu li stiga na Kostow perioda, kogato beshe ministur predsedatel i okrade durjavata po vuzmojno nai dolniq nachin. A sega za kapak na vsichko iska da povtori tova, no tozi put pod suprovoda na Boiko Borisow i GERB.

47

GB

преди 14 години

Беше ми безкрайно чудно, как така се случва това у нас, откровени престъпници и мафиоти да могат да се регистрират за политически избори, че и това да им осигури имунитет и дори амнистия! До вчера, докато не се случи този пародаксален, невероятен, невъзможен, необясним от гледище на нормалната човешка логика отказ на ЦИК да регистрира Синята коалиция! Забележете отказ на легитимна политическа формация, вече регистрирана за Европеиските избори от същия този ЦИК. Същия ЦИК, който регистрира или ще регистрира мафиотите! Сега не ми е чудно, просто разбрах, уверих се, аз съм поданик на държава-мафия! Аз съм мафиот, не гражданин! Не искам да е така, но поне засега нищо не мога да направя! Вече не ми е чудно, тъжно ми е! Завиждам на другите европейци затова, че те са граждани, а аз съм мафиот! Както е тръгнало на следващите избори ще се кандидатира целият Централен Софийски затвор! И не само ще се кандидатира, но и ще бъде избран и просто ще се премести в парламента! Или по-добре обратно, парламентът да се премести в затвора, а в неговата зграда да се открие музей на несъстоялата се демокрация! Чудя се ако ме напънат желания за влизане в политиката дали да не направя така, че да влеза в затвора, нали и аз съм мафиот! Явно това е най-прекият път за политически успех и кариера в България!

46

НФБ

преди 14 години

БСП+ДС=ГЕРБ..АТАКА..НДСВ..РЗС..ЛИДЕРЗАСТАВАМ ЗАД СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, БЕЗ ДА СЪМ ЧЛЕН НА НЯКОЯ ОТ ТЕЗИ ПАРТИИ!СИМПАТИЗИРАМ НА ПОЛИТИКА ДИМИТРОВ И ИКОНОМИСТА !НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С МУТРАТА ЮРУКОВ, ИЗПЪЛНЯВАЩ ЗАРЪКИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БАРОНИ И КАРДИНАЛИТЕ ОТ ДС!ВСИЧКИ ЗАЕДНО НА ИЗБОРИ!СТОП НА ИЗНОСА НА КАПИТАЛИ!ДА ИНВЕСТИРАМЕ В БЪЛГАРИЯ!

45

Mickey

преди 14 години

до 40! Да приема ли че казваш, че не съм прав в поста си 30? И че се хващаш на бас с мене?Само, че първо се спри на един ник та, да видят хората , как те мачкам тук , ченгьо

44

Mickey

преди 14 години

КАКВИ ГЛАСОВЕ на ГЕРБ да крадат, бе? Та нали "синята коалиция" ще управлява с ГЕРБ, бе наивници?(колко ще управляват с 4/5% е друг въпрос!) Просто искат да активизират гласуващи! ЩОТО НАРОДА Е РАЗБРАЛ ЧИИ СА ВСИЧКИ "партии" и не ще да гласува! Четете Мики 30!Там е казано всичко!

43

преди 14 години

Поредният предизборен трик на БСП-ДПС и .Надъхват народа ,за да откраднат от гласовете на ГЕРБ.Синята коалиция ще изпадне пак в платена летаргия след изборите,същото се отнася и за *** от НДСВ,АТАКА И РЗС.Циркът продължава по пътя си!На всички,които ща гласуват за Яне-някой може ли да ми каже откъде има толкова пари,че пътищата на България са залети със билбордовете му?На всички костовисти-защо Иван не отвори досиетата,когато имаше еднолично цялата власт?А Атака ще бъде първата,която ще се коалира със БСП И ДПС,ако не им стигнат гласовете след изборите-ако им стигнат,пак ще си кюта тихичко с показни протести и простотии.

42

ra4ko

преди 14 години

най -доказалите се престъпници и некомпетентни политици се обединяват в тази ''партия'' а още по-лошо е обединението им с другия престъпник БОРИСОВ

41

desa

преди 14 години

ami to tova partiq li e ili sbir6tina ot nai nekadarnite i to dokazali se kato takiva

40

преди 14 години

Тия Мики и Социолог са *** всички форуми. Едният с поста за 500 костовисти и 40 с компютър, другият с "има ли желаещи за бас". Копират едно към едно. И после нямало щатни на п"Позитано":)))

39

преди 14 години

ще им позволят да участват в изборите. Това си е чиста проба предизборен трик за увеличаване на рейтинга. Лошото е, че така ще откъснат част от Електората на ГЕРБ и ще принудят партията с най-много депутати да се коалира, за да формира правителство.А думите на Станишев, че няма невъзможни коалиции са верни не само за БСП, а за всички партии.

38

преди 14 години

синя ***! Що е то?

37

порасналият

преди 14 години

Привет 7, Нямаме нищо общо със "сините"от 1989 год. Не, твърдо .не. Нямо го Ч.Кюранов,нама го и Ст. Продев, П.Симеонов, Воденичаров, Желев,няма ги и страшно много комунисти,служители и сътрудници на ДС. Виж има го М.Димитров и младите около него,които нямат нищо общо с номенклатурата и щатната милиция. Прав си да се дразниш. Разбирам те,но просто времето наистина е НАШЕ, на младите. А ти стискай палци да останеме в България, да плащаме осигуровките си и да получаваш пенсията си. Защото ЕС не дава пари за ПЕНСИИ. И Др. Масларова също не ги дава.

36

иво

преди 14 години

до 34, нещо не разбрах, защо и кой го е страх от около 500 КОСТОВИСТИ, та се правят дори *** опити,застрашаващи дори признаването на изборите от ЕС, за да се спре тази коалиция да участва в изборите. Освен това доколкото ми е известно за да се регистрира една партия за избори са необходимо да представи подписка на подкрепящи я, доста повече от 500 гласа. Започвам да подозирам ,че освен БСП,БСП и другите й сателитни партии,май и ГЕРБ участвува в тази далавера. Очевидно петата колона на Симеон, би предпочела да възпроиведе настоящият модел под името ГЕРБ , а не НДСВ или ГЕРБ,БСП и ДПС. Между другото защо толкова те е яд на ,а? Твърдо ще гласувам за него. Станхме 501.

35

Fars

преди 14 години

ПАК КОСМОСЪТ ИМ КРИВ!!!! Как веднъж пък не намерихте вина в себе си? Вие се самоизяждате един-друг, съсипахте си и малкото имидж, който имахте, изключихте си половината партийна маса и накрая пак друг е виновен. Ами оправете се с оня кафеен бос... там, нали ви беше водач. Решете, - с Командира или не - и вървете на избори. Другите защо нямат никакви проблеми. Точно пък от вашата ли ЕЛЕМЕНТАРНА, вече партийка, комунистите ще ги е страх. Отрязахте си всички пътища и мостове към другите десни партии, сега просто берете плодовете на далновидността си. Вървете целувайте кунките на КОМАНДИРА, той е АРХИТЕКТА на целия ви ЦИРК!

34

социолог

преди 14 години

Интернет социологическите резултати се коват от Костовистите, които са има-нема 300 човека в София, от които 50 имат компютри. 40 от тях могат да пишат и цвъкат във всички форуми.Това е технологията на социологията, на гаргамун.....

33

преди 14 години

Права е една *** по-долу, която твърди, че АТАКА е резултат от безобразията сътворени от върхушката на БСП и депесарската банда.Също и от съсъпията на сини и царски управления.АТАКА е гневния вик на народа и ще ви разпилее.Вижте какви фалшификации ще правите, че отзаде ви се върти големия хммм.... прът!

32

Избирател

преди 14 години

Мики е прав!! Това е тактиката на Гаргамун!!!Съдът като цяло се доминира от кадри на , а целта му е СДС да участва на изборите с избирателите си, но без партията си.Партията ще бъде приютена на думи от ДСБ, а на дело ще й бъде бит шута - точно поради факта, че НЯМА СЪДЕБНА РЕГИСТРАЦИЯ, ще последва ново преподреждане на листите и хранените хора на ще изместят избраниците на СДС в девета глухаДоколкото познавам вероломството на и наивната глупост на Мартин, версията звучи много достоверно.