18

преди 14 години

Мне! Не е пиян! Дрогиран е!

17

Мамантос

преди 14 години

Проявих сарказъм към нискочелите евроатлантически ибрикчийски настроени задничета, и резултатът и наличе -- декократурните нет-заптийета скриха цялата тема.Четете, ченгенца, и уважавайте по` знаещите!

16

преди 14 години

И после се чудят учените що за по малко от денонощие в Македония е имало 350 труса .А то ко жълтурковците си играели под земята с 20 килотонна ядрена бомба .От години някои страни се мъчат изкуствено да предизвикат унищожителни заметресения и цунамита.

15

преди 14 години

Наздраве

14

bo

преди 14 години

Номер 13, нищо не ти разбрах, пич, но е похвално, че си успял така да се нафиркаш до 17:30 ч. в работен ден. Браво!

13

преди 14 години

Умния измислил молива, глупеца гумата.Всички като пишат еднакво, останалите са излишни.Да са живи и здрави майките ви *** продажна, плачеща за прът.

12

злетаци

преди 14 години

Колеги, доста зле сте осведомени! Нямат какво да ядат около 4 милиона българи, а не два милиарда "жълти човечета". А ядрен опит можем да направим само един - край Козлодуй, първи и последен.

11

преди 14 години

Kostov, prestani da se mesi6 v svetovnite politi4eski dela, a poemi politi4eskata i moralna otgovornost !!! VEDNAGA !!!

10

ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН

преди 14 години

Е това вече не мога да го разбера... Нямат какво да сложат в устата си, ядат водорасли, а си правят ядрени бомби....До къде може да доведе лудостта на шепа хора.....

9

phfire

преди 14 години

ако няма драма за никаде не сме

8

преди 14 години

Това за мен е лоша новина... Мислех че тия глупости престанаха.. Кой ще те нападне до такава степен че да правиш атомни бомби?!!!!!!! Простотии.. вместо да ставаме по-обединен и по-мирен свят, защото не ни остава много и на нас и на земята... ние се мразим и се разединяваме.

7

Някой

преди 14 години

Расизмът е лошо нещо.

6

преди 14 години

Е, като САЩ и Франция са провели по 1000 опита дай сега всяка страна от третия свят да направи същото! Казвал съм го и преди и пак ще го кажа. Не мога да ги понасям тия дребни жълти човечета - китайци, коррейци и сие. Пожелавам им в едно птичи и свински грип, а ако не е достатъчно едно земетресение 10 степан и няколко цунамита. Дано всичките да измрат, че докато станат и те хора кой знае какви поразии ще натворят.

5

преди 14 години

ако КНДР е провела един, то Франция, Русия и САЩ са провели всеки минимум по 1000

4

Oror

преди 14 години

Чета и настръхвам от самоубииството което си подготвяме! Все едно да глътнем мини бомбичка и да жидим ще оцелеем ли. Това правим с майката Земя! И се чудим защо има цунами, земтресения и какво ли не. Ние сме като ***, от които Тя иска да се отарве! И си го заслужаваме!!!

3

преди 14 години

Samo se nadyawam da ne tresdne nyakyde atomcheto, che si zaminawame wsichki.

2

KRUM ot Burgas

преди 14 години

to zatova razliulq zapadna Balgariq.......ama ni6to ne kazvat.Mal4at si.

1

палячо

преди 14 години

Бе то и аз мисля да спретна един ядрен опит в мазето, ама ме мързи да си преместя бурканите, че в тази криза...Обаче трупам ядрен материал. В себе си. Оттам не могат да ми го вземат, за това съм планирал екскурзия до Чернобил и до Нагасаки. Трупам си Уран, Стронций, Плутоний - все хубави неща. И някой ден ще направя ядрен опит да сплаша съседката, че все си излива манджата през терасата по тъмно...