92

Грешка

преди 14 години

@никой***TeoНезнам какъв фритюрник ползваш,но мога да ти кажа че Лисицата слага в джоба си всичко други...Забивала...странно..това се случваше в една от по-старите версии и то ако компа ти не е много читав..Дърпа ти цялата памет...глупости на търкалета...Защо всички се правите на разбирачи не мога да разбера..

91

IBL

преди 14 години

Пробвай сафари

90

kedi8530

преди 14 години

IE не е як,мзоилата е натоварваща,оперка е много хубава инчае.Сега гугъла ползвам

89

Мечо

преди 14 години

Аз пък ползвам Chrome и мога да кажа че слага в малкия си джоб всички браузъри, а какво им харесвате на Опера и Фаярфокс незнам според мен са много зле

88

scum

преди 14 години

87 не си много прав за операта ... но според мен експлорера си бачка на шест ако говорим за 7-ца да де има си разни вирусчета туй-онуй ама и тая работа ще отмине то не може само лошо трябва и хубаво да има ... така де

87

Teo

преди 14 години

Не че ме еб...интересува особено, обаче само да попитам всичките философи, които са писали по-надолу като за... изоставим ИЕ в какво ще гледаме .... Опера, в която се отварят основно текстови страници коректно или Фаярфокс, който взима всичката ти памет и работи ужасно бъгаво???

86

никой

преди 14 години

И аз ползвах мозили и други глупости ама много забиват тез и никога няма да стигнат IE. А да не говорим че са толкова зле и даже не поддържат ActiveX контроли. На гугъл браузърчето бая хляб иска да яде докато стане стока. Единствено Safari на Apel ми харесва. Яд ги е повечето че държи огромен дял ама няма как.

85

az

преди 14 години

то до тогава не се знае ние дали ще сме живи но за момента прехвалените мозила и опера не ги ползвам поради честото им "забиване".при мен поне хром дава най-малко грешки и е супер лек но пък е орязан откъм функции за тва за сега предпочитам с IE да си карам :)

84

Toto

преди 14 години

*** от половин месец няма нито една новина в тоя раздел, само знаете да плюете и да мажете върху драмите на хората....

83

mitko

преди 14 години

goverment denies KNOWLEDGE !!!

82

преди 14 години

Всички се навъдихте специалисти бре!

81

преди 14 години

само линукс и firefox/iceweasel ;]

80

thebrainless

преди 14 години

72 браво, много добро изказване, може би самия ти си хакер, поне така изглежда. Ползвайте OSX и се кефете на живота, вместо да се занимавате с глупости, a да и интернет експорер няма :)

79

bobo

преди 14 години

72 много съм съгласен с тебе ;)

78

Смърф

преди 14 години

аз си ползвам Netscape Navigator и съм си супер доволна .... Explorer-a ммм з защо но нещо не е къкто тряа .... мн ми е бавен ...

77

bayivanbg

преди 14 години

А за сафари нищо траете кайете нещо добра ли е

76

bayivanbg

преди 14 години

аз пук 2 години нито антивирус нито нищо и немам проблеми с ИЕ

75

Лъчо

преди 14 години

Колега (74), това че пишеш W3C compatible HTML & CSS въобще не значи, че са наистина compatible.. Opera рендва по стандарта, докато останалите браузери си донагиздват нещата.. И не, аз никога не съм имал проблеми с unordered lists, както и ще да съм ги стилвал..Самия факт, че ако CSS-а ти се визуализира на Опера коректно, ще се визуализира и на всичко останали браузери (internet exploder != browser) говори показателно..

74

Amorph

преди 15 години

Каква Опера? Ще ти покажа последните ми 3 сайта които минават всички w3c validations ! И 3-те се хлъзгат на места от Операта. Направи опит с един *** <UL> <LI> и виж в опита си тъпия броузър да го направи по-красив какво става...

73

преди 15 години

Операта е истината, колеги, каквото и да си говорим.