286

от дявола

преди 12 години

краино време е да се разбере че такива хора които са престъпници като СТАВИНСКИ.ГЪЛАБИНОВ и там подобни екс шампиони и спортисти да се пише за тях само с имената им а не да се подчертава какви били световни,олимпииски те са вече престъпници не ме интересува какви заслуги имат напил се като *** ,другия напълнил чантите с дрога да трови и ще ми ги защитавате .долни драскачи ,подлизури

285

mecho

преди 15 години

Е нямам думи поредната гавра с народа коята си направиха наите шибеци управляващите. Според мен Ставийски заслужава най-бавната и мъчителна смърт на света даже и това му е малко заслужава да е инвалид за цял живот!!!

284

pepi

преди 15 години

възможно ли е да те осъдят да платиш хиляди левове за драскотини на пътя.

283

анонимен

преди 15 години

Един обикновен човек ,който е никой го осъждат а този шампион не могат.Един убит и един инвалид за цял живот.Ето това е България.ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ.

282

преди 15 години

не само, че нямаме закони, а още по-лошото е, че хората не искат да ги спазват и да се направят такива, повечето хора нарочно пак няма да ги спазват такава ни е културата

281

преди 15 години

Добре дошли в България.........................Господ си знае работата всеки си го получава рано или късно!

280

asia

преди 15 години

Нямаме закони ,разберете Българи скапана държава

279

анонимен

преди 15 години

Мръсни долни гадове

278

klarita

преди 15 години

Освен това, какво прави в Русия?! Поправете ме, ако греша, но аз си мисля, че, докато трае процесът, той е с някаква мярка за неотклонение и не би трябвало да напуска страната.

277

klarita

преди 15 години

Никой не се досеща, че прокурорът заяви, че Максим бил с изключително примерно поведение и затова присъдата му трябва да бъде намалена. Някой да си спомня за друго подобно малоумно поведение?! Моля, коментирайте!

276

ТРЪНдафил

преди 15 години

Ами ти била ли си от ДВЕТЕ СТРАНИ ЕДНОВРЕМЕННО,бе гъско лоясала,та дрънкаш врели-некипели,а!?А човека си е много точен,разбра ли!?*** малоумието!!!

275

BG

преди 15 години

Съучастници на хиляди престъпления! Това са магистратите! Дано Господ гледа безобразията им!

274

Невена

преди 15 години

От днес ще се наливам като *** с алкохол и ще се качвам на колата, а като блъсна един, двама, трима, че какво .... голяма работа ... нали няма да ме накажат, другото няма значение ... ПОТРЕСЕНА СЪМ (за пореден път)!

273

Невена

преди 15 години

Ако това се беше случило с мои близък (чукам на дърво) и тая гадна, долна *** Ставийски се отърве, защото е бутнал лев и вдигнал 5-6 пъти телефона си, щях да посветя живота си на това, да му отмъстя лично, щях да го отрепя аз, да го гледам как мре бавно, бавно, бавно!

272

Потресен

преди 15 години

Нямам физическото време да прочета всички коментари, обаче единственото заключение което мога да направя е че, от тук нататак мисля да карам пиян и да убивам хора и няма да лежа в затвора. Бих усъдил нашата държава в Хага за това че прилага двоен стандарт.

271

преди 15 години

Няма правосъдие!!!Дано родителите и приятелите на Петър и Мануела,да му дадат заслуженото!Трябва да е като в джунглата-око за око,зъб за зъб!!!!

270

Анонимен

преди 15 години

Умен, ако си толкова "умен", щеше да си затвориш плювалника, а не да го отваряш като всички от осанна до разпни го. Най-тежката присъда е съдбата и за едните и за другите. Сигурна съм, че никой от тук присъстващите форумни коментатори не е бил от едната и от другата страна едновременно и затова сте толкова "начетени".НЕ ВИЖДА ГРЕДАТА В СВОИТЕ ОЧИ, А ТРЕСКАТА В ЧУЖДИТЕ!

269

преди 15 години

Проклети да са всички власт имащи, мръсни крадци и убийци и защитници на себеподобните си. Дано техните деца да згинат по пътищата от такива като Стависки и техноподобните самозабравили се ***.

268

Умен

преди 15 години

Българското правосъдие спекулира с условието за непредумишленост на деянието ! С други думи в България дори и деянията с най-тежки и жестоки последствия се наказват леко заради това,че били "непредумишлени" !!! Непредумишлеността е удобен параван,зад който се крият съдиите,когато трябва да оправдаят или да осъдят символично някой "наш човек" ...Какво значение има,че е било неумишлено след като последствията са ужасни ? Не само това - при случая САДИЙСКИ (вече това е правилното име на Ставийски) има утежняващи вината обстоятелства като употреба на алкохол и несъобразяване с полицейски напътствия ...Какво значи - ама той без да иска ?!? Добре,аз питам кое е по-голямо престъпление - да откраднеш 10 000 лева УМИШЛЕНО или да убиеш едно младо момче и да осакатиш завинаги едно младо момиче НЕУМИШЛЕНО ????? И който ми каже,че първото е по-страшно и тежко престъпление от второто има тотално объркана ценностна система,каквато всъщност вече има и цялото ни общество ! Слушам една лелка сутринта по телевизията как се загрижила за "горкото момче Ставийски",че замалко щяли да го вкарат при едни страшни крадци в затвора ... Абееей аланкооолу,колко страшен може да е един крадец в сравнение с един двоен убиец !?!?!? Това е извратеното в съвременния ни свят !!!!

267

ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ

преди 15 години

ЕВАЛА за мненията на 262 и 263. Хора ние сме НАСЕЛЕНИЕТО, което МОЖЕ и ТРЯБВА да промени това! :) Ние сме ПОВЕЧЕТО, които имаме мозък в главите и не сме обременени от Life-style начина на живот. Моля Ви се пазете се от всякакви такива ***!!!