41

Анонимен

преди 14 години

ne se nerviraite! ako zaloviat keleshite v pernik, kafetata v moshino, daskalovo i iztok shte se oprazniat! v logoto skoro ne sa pravili popivki klientite ;) kakto predi vreme.

40

Полицията=Мишки

преди 15 години

Мошинци,отгледахте си *** а сега им гледайте извращенията.Отворете си очите бе *** и най-вече устите и си изпейте всичко.абсолютно всеки знае къде-кой стой.Къде се продават 'Нещата' всички познаваме смешните дилърчета на който им личи от километри че се занимавата с това.само не ми казвайте че не познавате Камилата,Батата и т.н да не изброявам.Смешни сте,затова ще ви гърмят като зайци.А за куките ще коментирам другия път

39

no name

преди 15 години

Радвам се ,че са хванали тоя ***!Мястото му е в кауша!Познавам го и него,познавах и Киро.Съжалявам за него,защото беше свестно момче,а тоя тряаше да е в пандиза мнгоо отдавна,преди да убие още други 4 човека и да свърши още камара глупости!

38

преди 15 години

Родителите на тая п..а в.ш.а трябва да са много горди, дано е изял някой здрав 'районен' кютек...

37

преди 15 години

Не вярвах, че ще го задържат, но явно са се задействали сериозно.Поздрав за оперативните.

36

преди 15 години

Килъра Сиси килнал френда си и бернал корпса му. Файнднали го с хедни унди.

35

{sup4hl33tk1lla}Cap-

преди 15 години

SPOKO SISI MAN MOITE HORA 6TI OREDAT SVOBODATA DO 10 4ASA

34

преди 15 години

А килъра Муси кога се очаква да бъде заловен? Настоявам МВР да прояви политическа воля и да продължи със залавянаето на знакови фигури като Цуци, Муци, Буци и седемте козлета

33

преди 15 години

Палачите и убийците заловили убиец голяма новина!

32

преди 15 години

Бихте ли ме насочили към български речник, в който присъства думата "килър". Предполага се, че хората които пишат тези статии имат достатъчни знания по езика ни.

31

преди 15 години

Добре де,23 трудно ли е на полицията да разбие мошинската група ?няма ли информатори ?

30

преди 15 години

Да , ама не са дъщери на полицеиски началник ...

29

преди 15 години

да бяха заловили и убиеца на сестри белнейски,а?

28

преди 15 години

Абе, журналята,Как ги съчинявате тези малоумия. Такива заглавия вървяха 1990-95, заедно с малоумието 24 часа и простотията Ку-Ку. Стегнете се, живеете в 2009 година и българите гледат филма вече 20 години, да не говорим, че сте Интернет медия, МАЙ :)

27

lola.bunny

преди 15 години

Ами може би вече е бил в затвора и оттам му е останало женското име Сиси хаха

26

Caleb

преди 15 години

Остави чуждиците... как може един килър да се казва СИСИ?

25

Георги Петров

преди 15 години

Аз искам да попитам автора на статията - Какво, по дяволите, означава "килър"? Сещам се за една такава дума, но тя се използва в един друг език, докато в нашия е прието дасе използва думата "убиец" (има и други, но тази е най-използвана). Да помисли по въпроса и престанете (не само вие, но и останалите журналисти) да ни налагате безвкусни чуждици!!!

24

.

преди 15 години

Zashto roditelia na ubitia ne podade ostavka ot miliciata,kato sina mu se e dvizil i kontaktuval s banditi....

23

По-запознат

преди 15 години

*** глупав,не пиши глупости по форумите!Лично бях на погребението на Кирчо,никой не е спирал движението в "целия"град,а само крастовището на отбивката за гробищата!И бяхме 200 връстници,приятели и познати на Багерчето,лека му пръст!А колкото до *** Сиси-да го разчекнат в ОДП Перник,само да разкаже Мошинската група по каква схема работи преди това!

22

преди 15 години

Бъдете сигурни ,че в монента на влизане в пернишка територия , с килърът е свершено . Ще го намерят самообесил в килията .