55

преди 15 години

Пълно с комплексари,правещи се на мъже по форумите...Тука сте много отворени,ама като ви спре полицая и почвате да му се мазните и ако може и *** ще му направите,само и само да се отървете.Мухльовци!

54

преди 15 години

Те да не мислят, че са отишли на почивка в София. Ако беше военно положение надали щяха и на хотел да бъдат.

53

преди 15 години

При тези условия, в тези казарми са служили наборни войници, по година и повече..... Тези фуражкаджии да не са някакви принцеси, другия път и гаджета може да поискат да им заведем!

52

преди 15 години

Абе ти си толкова ограничен,че просто нямам думи.Това че работят за МВР не ги прави по-малко хора от теб.А тебе като те гледам с удоволствие бих те вързал на една каишка и цял живот да стоиш в някой двор като куче.Аман от малумници и бавноразвиващи .... Затова няма да се оправи България,докато има такива некадърници и сред народа ще сме на този хал.България трябва да се изчисти от всичката *** в парламента и всички като тебе включително.Вие сте срам и позор за страната и само я дърпате назад.

51

преди 15 години

Не само че си бяха нормални условията във Враня, а си бяха и супер лукс според тогавашните разбирания и заплатата на месец беше 1,50 (ако изобщо я взимаше). Тогава беше хубава 2000 *** си имаше държавата за 1,50 на месец. А сега си има 2000 *** за 600лв. на месец с претенции и синдикати. КАжете ми как да не си кажеш че миналото е било по хубаво от настоящето. На мене данеби някои да ми плаща за неудобството че бъхтя и цяла София като магаре в мръсотията. Моят синдикат на гражданин на държавата къдее. Нарушени са ми човешките права да се придвижвам свободноо...така че да не мрънкат а да се стегнат за 2 дена няма да им стане нищо.

50

преди 15 години

плюят полицията - добре бе, а като ви ограбят, набият или нае.бът, що търчите да точите сополи В ПОЛИЦИЯТА? ми идете се оплачете в на майка си п., нали не искате полиция?

49

police fan

преди 15 години

абе 38 , кой е прасе за теб , ако изнасилят сестра ти къде ще отидеш? не храчете върху полицията, а се замислете вие какво допринасяте за тази държава

48

преди 15 години

А *** ТАПАЦИ ОТ ДНИЕС БГ ТРИЯТ ЛИ ТРИЯТ МНЕНИЯ. И НА ВАС ЛИ ВИ ПЛАЩА ДПС ?!

47

преди 15 години

МВР - това е политическата милиция на ДПС кога ли ще доживеем да видим полиция в БГ??!

46

az

преди 15 години

Брадър, ти къде живееш, в рая ли? Кажи ми в коя държава няма престъпност, в коя държава не крадат коли, в коя държава разкриват всички престъпления? Хора, разберете, че престъпност има и ще има. В какви мащаби е тя - това зависи не само от полицията, а от цялото общество. 49, пък и всички останали, като плюете срещу полицията с ръка на сърцето кажете колко пъти сте подали сигнал за престъпление? Колко от вас за оказали съдействие на полицай? Най-лесно е да хулим. Кажете какво сте направили, за да живееете в по-добро общество с по-малко престъпност!!!

45

преди 15 години

нещо не схващам:заплатите им били ниски,работното време-гадно,престътпността-голяма,условията-мизерн и.а полицаи много.ми като не е хубаво,защо не напускат,а се блъскат да бъдат полицаи.една кола си купуваш и първо и правиш каско бе.иначе оставаш без колата си завинаги.за какво са ми на мене полицаи като още сега някой/всеки може да ме утрепе и да изчезне завинаги.какво правят толкова много полицаи,какво охраняват?пазят въздуха.

44

преди 15 години

Ааа кат бехте с палки и щитове пред парламента не се оплаквахте,а?Айде апнете си го големичък

43

God

преди 15 години

И аз не съм от най-големите фенове на БГ полицията, но в интерес на истината за тези пари могат да бъдат настанени във всеки приличен тризвезден хотел в София. Имайки предвид, че ще му осигурят почти пълна заетост за около седмица, не вярвам да има хотел от по-ниска категория, който да откаже настаняването им. Бюджетът за този енергиен форум е 2 млн. лв. и явно някой е искал да се обалжи на гърба на полицаите. В края на краищата те са хора на работа и след като са ги командировали някъде, трябва да им се осигурят нормални условия (не луксозни). Ако е вярно това, което пише за "хотела" им в Горна Баня, напълно ги подкрепям. Да не бъдем сиромахили!

42

Капитан Петко Войвод

преди 15 години

За БСП драги сънародници са важни пенсионерите, не полицаите! Затова за пенсионерите се намериха милиони за да ги пратят в луксозните частни хотели на спонсорите на БСП. Другата идея е да си гарантира БСП бройката гласове с нещастните пенсионери, които хем гладуват, хем пак ще гласуват за БСП.А полицаите - кучета ги яли, нищо че пазят дупетата на същите тези мърльовци - политиците ни!

41

Kopo

преди 15 години

В казармите на НС "Жандармерия" във Враня това си бяха нормалните условия за живот, стотици наборници живеехме в тях по време на цялата служба и оцеляхме без големи проблеми. Сега щатните сержанти ореваха орталъка за една командировка по-кратка от седмица.

40

Noq^

преди 15 години

:) Супер, надявам се на следващия протест полицайчетата просто да направят кръгом и да застанат заедно с нас, а не срещу нас!

39

преди 15 години

Браво, само така ПОЛИЦАИ, напълно ви подкрепям, но трябва и на изборите да направите това което сте замислили - не ходете на работа, пък да ги видим тогава управляващите как ще се справят.

38

vase

преди 15 години

прасетата принципно не се държът в хотел а в ***... такаче и това им е много на тея смръдливци, който и без това нищо не правят.

37

Мики Маус

преди 15 години

Недейте така дугауи поуицаи, недейте с уошо. Туауетна ще има за всички, защото ние в палтията майка сме специауисти по тоауетни, оттам сме се плъкнауи дет се вика. За вас може да няма тоуетни, но за златното ако на пуемиела и туиглавата ламуя ще има много еуропауички за тоауетни. Наздлауе!

36

Mamavi

преди 15 години

в Хилтън. Поръчайте ортопедични и анатомични матраци, защото са чувствителни аристократичните им гърбове. Мамини плаши-сливундери, навремето в казармата бяхме благодарни, ако има дюшек! Девоенизирани мишки, хвърляйте униформите, че сте срам за тях!!!!