189

Анонимен

преди 13 години

da se gramne nezabavno

188

colomon

преди 13 години

трябват крумови закони,,,никой не заслужава такава смърт...

187

Будител

преди 13 години

Преди демокрацията единмъж на 25 год. бе убит защото убйците минавайки покрай двете семейни двойки казали о бидни думи по адрес на жените.И този мъж който направил забележка на убйците бе намушкан в сънната артерия и умря на място.В съда единят от убйците каза "Че съжалява и повече така няма да прави"И ги осъдиха на смърт.Присъдата бе изпълнена.Малка утеха за близките.

186

ДЕД

преди 14 години

Незнам!Просто се държа за главата.На какво прилича това!Нема и никакво обяснение.Ръгаш с ножа ей така за нищо.*** това са хора бе не е и война да кажеш.Ние не можем да живеем в такъв обществен строй!Той може да е добър за американците но те е за нас,ако под тона се разбира "правата на човека"

185

tomov8.blog.bg

преди 15 години

Мислете повече преди кажете, или направите нещо, за което цял живот ще съжалявате. Насилието ражда насилие, омразата ражда омраза. Не може за едно "наздраве" да се избиват хора, идиотско е. Толкова ли сме оскотели, че да се колим като диваци по улиците?

184

Ros

преди 15 години

Почивайте в мир, момчета! И дано родителите и близките ви намерят сили да продължат напред.За убиеца- оставам без коментар...добър или лош- направил е нещо ужасно и трябва да си понесе последствията- и ако ме питате мен- доживотен затвор му е малко... както и да е- нищо няма да върне двете момчета.А от някои от предишните коментари- направо изтръпвам...много Илияновци...много нещо. "И аз бих постъпил така", "заслужават си го" ... За к'во говорите, бе хора??? От къде тия болни мозъци...изродясали...

183

Гост

преди 15 години

Познавам момчето,което е извикало Бърза помощ в нощта на инцидента.Той няма нищо общо с 2те компании,случайно минавал оттам със своята напът за 'Соло'.Той ми каза,че е пълна измислица твърдението,че едното от момчетата е починало на път за болницата.И 2мата са издъхнали на място.Лека им пръст и искрено се надявам това да е последният подобен нелеп инцидент,а този *** Илиян,който прибягва до 'самозащита' като напада в гръб,да си получи заслуженото..

182

преди 15 години

ПРИЧИНЕНАТА СМЪРТ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ!!!

181

тайна

преди 15 години

аз незнам на каде отиват младите,какво е това клане тея побойща от тях,напоследък стават много лоши неща в Бг,но голяма вина имат и родителите вече,децата не са деца както преди 10-15 години нямат такова детство,сега всичко е бой стрелби,ножове и т.н. незнам на каде отиваме.....

180

-

преди 15 години

"Веднага била извикана и "Бърза помощ", която обаче не дошла повече от 25 минути." - БЕЗОБРАЗИЕ!!!!!!!

179

преди 15 години

И според теб, ако наистина е било така - някой скочил срещу англоговорящите, а друг, защитник и приятел на последните - не издържал на психическата травма от словесната атака и решил да атакува с хладно оръжие, като в умопомрачението си убил двама, а 3-ти ранил тежко! И това за теб са оправдани действия???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 МОГА ЛИ НЕБРЕЖНО ДА ТЕ ЗАПИТАМ?: НИМА ДУМИТЕ РАНЯВАТ СМЪРТОНОСНО - В ПРЕКИЯ СМИСЪЛ? НИМА СЛОВАТА МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯТ С ЕДНО ХЛАДНО ОРЪЖИЕ - В ПРЕКИЯ СМИСЪЛ????????????????????? между другото: ако имаш дете някога, постарай се да го научиш на български и уважение към личността, преди да го учиш на чужди езици! Защото нали знаеш: първите 7 години са важни за морала и възпитанието!

178

ima li zna4enie kato

преди 15 години

Leka im prust na pi4ovete! A perni4anina nqma zna4enie kakuv e dobur ili lo6 izvur6il go e i 6te si ponese posledstviqta. Nai lo6oto e 4e tazi slu4ka nqma da promeni nikoi i ni6to za sujalenie, golqma 4ast ot xorata koito izlizat ve4er sa BRUTAL!!!

177

преди 15 години

Аз не знам каква е очевадната истина, но ФАКТИТЕ СА СЛЕДНИТЕ:1. двама убити - в гръб!2. 1 ранен - в гръб!3. свидетели много, включително и такива, които говорят за самозащита! Сега е момента да бъде изфабрикуван някой фантом, който витаейки из ефира устремно се спуска, оставя на паважа ножове - изправени, въру които падат нищо неподозиращите жертви!не знам ти какво разбираш от НПК, но нашият НПК е модел-56 година и оттогава е кърпен безброй пъти, вместо да се напише наново! И именно тези несъвършенства отварят вратички за опитни адвокати, които срещу много пари измъкват клиентите си! Мога да те УВЕРЯ: ИЩШЕЦА ПО ТОЗИ НПК МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ОБВИНЯЕМ! Ако ти е любопитно какво ще стане: ЗАПОДОЗРЕНИЯТ ЩЕ ИСКА НА ОСНОАНИЕ ЧИСТОТО СИ ДОСИЕ - ПУСКАНЕ СРЕЩУ ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ! ЩЕ МУ БЪДЕ ОТКАЗАНА ОТ СЪДА! ПОСЛЕ ЗАПОЧВА СЪБИРАНЕТО НА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ПРОЦЕСЪТ ЩЕ ТРАЕ ПОНЕ ГОДИНА НА ПЪРВА И ВТОРА ИНСТАНЦИЯ, ПОСЛЕ СЛЕДВА АПЛАТИВЕН СЪД, ВКС - ОЩЕ ПОНЕ 18 МЕСЕЦА! А ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ МОГАТ ДА СЕ СЛУЧАТ МНОГО НЕЩА! НО ФАКТИТЕ ОСТАВАТ:1. 2 ПРЕКЪСНАТИ ЖИВОТА, ДРУГИ - ЗАГУБИЛИ СМИСЪЛ2. 1 ЗАСТРАШЕН ЖИВОТ - А ВЕРОЯТНО И ДЪЛБОКА ПСИХИЧЕСКА ТРАВМА3. ТОВА НЕ Е РЕЖИСИРАНО РЕАЛИТИ В КОЕТО ДА ГЛЕДАШ СЕИР, А РЕАЛНОСТ ОТ УЛИЦАТА!!!!!!!

176

преди 15 години

Аз , когато имам дете , то ще е образовано , ще разбира английски или дори и да не го разбира , няма да се противи на англоговорящите , само защото е необразован!!!!!!А на теб ти пожелавам , да видиш приятел как умира под ударите на пияна компания , която явно ви превъзхожда и да не направиш нищо , та дано цял живот да съжаляваш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

175

преди 15 години

A TI PITAI KAK SE 4USTVAT RODITELITE NA studenta BALTOV RITAN DO SMART OT TAKIVA KATO TVOITE NEJNI I BEZOBIDNI PRIATELI ,,,PISNA MI OT NEVINNI V BG vseki e nevinen piani goveda se praviat na veliki e UDARILI SA GREDATA leka im prast

174

преди 15 години

Смърт за убиеца на двете момчета!Лично аз бих му сложил примката на празноглавата кратуна!

173

Ed

преди 15 години

http://dnes.dir.bg/2009/04/21/news4334450.html

172

-

преди 15 години

ponezhe niakoi e na drugo mnenie ot teb pozhelawash smurt na decata mu!!!! sega napishi neshto za moralnite cennost, kak triabva da se obichame i tn.niamam dumi! i

171

Ed

преди 15 години

не пожелавай такива неща човече!!! това че някой иска да се разбере наистина за това какво е станало преди да се сложи примката на очевадния виновник не е защита. ясно е че има бели петна в историята които явно не са тривиални. щом пожелаваш подобни неща може и да си на една бутилка водка разстояние от това да хванеш ножа и да го направиш. мисли преди да говориш!!!

170

преди 15 години

Всяко наказание различно от смърт би било неспрведливо.За съжаление обаче в скпаната ни държава няма смъртно наказание.Не било хуманно...А тука хора ли живеят!!???Разходете се вечер по заведенията и улиците,през деня в трафика...Тука не живеят хора,тука живеят зверове....ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ПЕРНИШКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ!!!