40

krisi

преди 15 години

abe tuka pro4etoh nqkolko komentari .. i mislq 4e 4ovek si ima pravo da slusha kakvoto iska .. ne trqbva da gleda kakvo ostanalite slushat i tq da go slusha .... vseki si ima razli4en vkus!

39

mamata

преди 15 години

Соня май си е отраснала с чалгата - тя струи от нея и ме е срам, че е от Пловдив. В моята младост това беше градът на рокаджиите, на станали пословични китаристи, барабанисти и кви ли не още. Не знам къде се спотайват тия майни, та оставиха чалгата да превземе така града.

38

nona

преди 15 години

всичко предварително режисирано - и двете девойки не можеха да пеят - но вики е с протекция и въпреки зловещият й вид и режещият глас, току виж отишла на финалиа онези 2та *** - няма по-отвратителни, пошли и гнусни същества, а който ги лансира е не по-малко пошъл

37

Васев

преди 15 години

Следващото издание предлагам да участват само инвалиди. Тогава Вики ще е при равни условия с останалите.

36

преди 15 години

"Колкото до Виктория напълно подкрепям изказаните по- долу мнения за зловещия й външен вид и неприкритата злоба, която струи от нея."Къде я видяхте тази злоба? Според мен хората, които не я харесват, търсят под вола теле, когато говорят за злобата й. Аз лично не съм видял злоба у нея. Относно Соня - също не приемам глупостите, че била злобна и че се била отдръпнала, когато Вики се опитала да я прегърне и т.н. Хората са изключително дребнави понякога и изобщо не могат да си представят какво е да бъдеш на мястото на участниците. Напрежението е изключително голямо, нервите са опънати докрай, особено когато очакват да кажат резултата от гласуването. *** Иван и Андрей пък точно в този момент се гаврят, като бавят обявяването на резултата, което е отвратително, като помислиш какво изпитват участниците в този момент. Та напълно нормално е човек да реагира емоционално в такъв момент и да си изпусне нервите, вие не сте изпадали в такава ситуация, а си седите кротко пред телевизорите и коментирате. Соня не мисля, че е злобна. Но пее фалшивичко.

35

margo

преди 15 години

Най- много ми харесва Боян. Но иначе по темата Соня- Виктория не мога да се въздържа да изкажа възмущението си от отпадането на Соня. Тя определено не ми беше фаворит, но в сравнение с Виктория я предпочитам.Колкото до Виктория напълно подкрепям изказаните по- долу мнения за зловещия й външен вид и неприкритата злоба, която струи от нея.Огромно самочувствие и неприемане на критиките, отправени й от журито.Мисля че достатъчно я избутаха дотук.Другата седмица е време да си отива и да се лекува, както й бяха обещали.

34

Antoaneta

преди 15 години

Изключително неприятно впечатление ми направи Соня,когато се изхили просташки на тъпата шега от Андрей( той попита, дали Вики може да види,коя от двете е елиминирана....)И понеже Соня беше мн. сигурна,че ще остане,изяде теслата.

33

преди 15 години

Za Viktoria se glasuva samo i edinstveno ot sujalenie!Защо мислиш, че като е сляпа, значи _всички_ са гласували за нея само от съжаление? Не казвам, че е кой знае какво, но и Соня съвсем не е кой знае каква певица.

32

преди 15 години

29 до 30Знам за кого става въпрос. Фактът, че даже не съм споменал една от участничките, говори достатъчно.

31

преди 15 години

Za Viktoria se glasuva samo i edinstveno ot sujalenie! jalko, 4e e slqpa, no vse pak ne se znae i kak e oslepqla! kakvo ni butat ot btv samo neinata gledna to4ka? mom4eto dori i ne moja da se za6titi v efir! i az bqh mnogo efektirana ot na4aloto /za neinata teza/, no po- kusno se zamislih, 4e moje i da ne e to4no taka, kakto se predstavq... A 6to se otnasq do Sonq- tq e strahotna- krasiva, obaqtelna, s neveroqten glas i naistina mi e mu4no, 4e stigna samo dotuk...

30

преди 15 години

29, не става въпрос за Соня и Александра, а за Соня и Виктория

29

преди 15 години

Хайде стига философствахте!Соня има изключително неприятно излъчване, ужасно противна е - нищо нежно няма в нея, само пошлост. Много добре, че я разкараха, че ми идеше да строша телевизора заради нея. А и като глас нищо особено. За разлика от Александра. На коя от двете веднага ще разпознаете гласа?Да ме извинява Соня, но такова впечатление оставя. Нищо лично.

28

Ицо

преди 15 години

Соня пя фантастично,хората гласуват за Вики от съжаление,без да съзнават,че я обиждат и заблуждават по този начин.Вики е добра,но не повече от Соня!

27

преди 15 години

Stiga s tazi Sonia. Nishto lichno niamam kum momicheto,vsichko nai-hubavo ii jelaia, no tia se izturka oshte predi da e stanala zvezda i da e postignala neshto. Izturka se s tezi neprestanni napyni za Music Idol vsiaka godina.Lichno na men s nishto ne mi e interesna i s4itam,4e sred ostanalite u4astnici ima ne po-malko dostoini ot neq,no i predizvikvashti interesa na publikata,zashtoto sa nepoznati lica! Taka mislia az, smiatam , 4e tazi e edna ot glavnite pri4ini tia da otpadne otnovo.

26

преди 15 години

Моето мнение (хората на един ред са сравними според мен, т.е. не знам в какъв ред трябва да си ходят; интересува ме само как пеят, не ме интересува външен вид, "визия", лични драми, възраст и други такива модификатори, нямащи общо с пеенето) :1. Боян2. Александър, Маги, Александра, Русина3. Димитър, Преслава, Виктория, Дарко, Ели4. Пламен, Соня, СимонаХора, които трябваше да са в 13-цата, но не са: Рут, Драго Драгиев, Васил , които изобщо не са смешни, но сме принудени да гледаме покрай талантите: Марин и Мустафа, Иван и Андрей :)Разбира се, мнението си е лично мое, и не задължавам никого с него :)

25

преди 15 години

Абе тази александра какво я хвалите толкова. Тя горката не може да говори правилно(има говорни дефекти), а и пя ужасно зле. Не може да претендираш , че си над поп-фолк музиката като философия и талант, а да се дъниш като кифладжия. Всеки стил си има достойнствата, но да си айдъл на България трябва поне от малко да можеш да пееш поп-фолк и фолк музика. За мен македонците и Димитър са фаворити без да съм гей

24

123

преди 15 години

TAZI SONQ PQ FALSHIVO - NEVIGDATE LI - KAK INTERPRETIRA PESENTA NA DESISLAVA - NAPRAVO SI Q IZPQ MNOGO ZLE

23

преди 15 години

Соня е най-секси мадама и пее страхотно.Ще е жалко ако наистина има някакъв сценарий от двамата ***,които са продуценти.Дано поне втората ми фаворитка/Джанаварова/да продължи до края.

22

zritel

преди 15 години

уффф, не знам Соня или Виктория,защото и двете не са за там,но,определено Виктория е най-зле от всички и като глас/пее си вярно, но все пак не е някакъв невиждан и нечуван талант/,като излъчване да не говорим-толкова злобно изражение има и никакво сценично присъствие /за което не й е виновно липсата на зрение/-просто дребнавия,завистлив характер извира отгоре, обаче онези двама *** и е крайно време да ги разкарат и да спрат да ни занимават с техните нещастни опити за скечове. или съм много *** или просто не мога да разбера кретенската им роля в този формат-няма по-дразнещо присъствие от тяхното-даже Отварачката ме радва повече,като ми я покажат, понеже е сигурен знак,че няма да видя в този момент .Двамата водещи и продуценти вярват ли наистина в "зрителския интерес" към това недоразумение???

21

преди 15 години

Аз пък мисля, че, изключвайки всякакви лични драми и т.н., Виктория е по-добра певица от Соня. Дразни ме факта, че хората, които са на противоположно мнение, смятат че всички хора са гласували за Вики от съжаление. Сигурно има такива хора, както има и много хора, които гласуват за Соня на базата на външния й вид, а не на таланта й като певица. Не можеш да кажеш, че със сигурност едните са повече от другите. Никой не е перфектен, всички са хора и в едно изпълнение на живо, на абсолютно всеки певец, колкото и да е добър, може да му се случи да има неточности. Но Соня понякога фалшивее достатъчно, че да дразни ухото и освен това дори има моменти, в които е леко неритмична - нещо, което никой друг от участниците няма като проблем (Марин и Мустафа не ги броя за участници - те просто не знаят къде се намират :) ) Иначе нищо против момичето - много е симпатична, нека да продължава да се развива и да пее. Относно Виктория - не ми е любимата, не е най-добрата, но според мен е доказала с пеенето си, че заслужава да е финалист в Music Idol. Изпълнението й на Besame Mucho, например, мен лично ме отвя. Не знам Мара Отварачката какво разбира, но както казах, всеки има право на мнение. И да, смятам, че трябва да я съдим по пеенето, а не по личната й драма. Нямам нищо против хората, които не й харесват пеенето, но просто ме дразни факта, че те смятат, че когато вотът не съвпада с тяхното мнение, значи има нещо нагласено, или че хората били гласували от съжаление или какво ли не още.