8

bb

преди 15 години

Полека полека ще стигнат до най-верният извод, а това е НЯМА НИЩО ПО-ДОБРО ЗА МАХМУРЛУКА ОТЕ ЕДНА ЛЮТИВА ШКЕМБЕ ЧОРБА С ЕДНА ДВЕ СТУДЕНИ БИРИ!!!

7

преди 15 години

и аз съм като номер 3 , никога не ме боли глава , но за сметка на това в един момент записва4ката ми забиваи и се събуждам на другият ден у нас :D . Явно има връзка между това и че нямаме махмурлук.

6

преди 15 години

... не е за хвалба твоето, че и махмурлук нямаш... Май си голямо пиянде. Ха наздраве ;)))))

5

az

преди 15 години

да го махате тоя бекон, "шкембето ми е най-любимото нещо", "шкембенце яж, засища, дава кураж", песента си го казва... пък и който е ял шкембе след як запой ще ме разбере... бекон-мекон, я да се завият през глава "експертите"

4

Bob

преди 15 години

И текила, разбира се... :)

3

Bob

преди 15 години

Много ясно, че като си хапнеш хубаво месце или нещо друго след препиване и се оправяш по-бързо. Нали знаете за "алкохолния глад". Аз понякога така жестоко се напивам, че си изтривам паметта, толкова бели петна имам в живота си... Като се напия просто записвачката ми спира... На сутринта знам само, че по-някое време през нощта автопилотът ме е закарал безотказно вкъщи, намуал съм се яко и явно съм си легнал, щом сега се събуждам... А главоболието??? Никога не ме боли глава! А вярвайте ми, като изляза не пия само един вид алкохол - ракия, вино, вермут, мента, водка, бира...:)

2

СТАРИЯ

преди 15 години

Ами те в Нюкясъл не са чували за зелева чорба и затова ядат бекон:))

1

kukuriak

преди 15 години

Drun, drun, drun. Niakade iavno imat izli6ni pari za "nau4ni razrabotki".