10

млекце с меламин

преди 15 години

Eдинственият начин поне малко да оцелеем е да не купуваме български продукти. Никой не знае и не проверява още в колко храни е замесено това мляко - сирене, прясно мляко, кремове, кашкавал, сладкиши, ястия, ... Българинът доказа за 20 години, че е най-безскрупулната гад, когато иска да забогатее. Производителят изобщо не мисли, че унищожава здравето на поколението (и на възрастните хора, разбира се) - не,той иска сега,и веднага милиони, огромни имения, "златни кранове" в банята, огромни яхти, несметни удоволствия (повечето извращения, но ... за него те са удоволствия), пиршества, жени, мъже, летящи чинии, подмладяване (не би се спрял и срещу човешки живот), реки от алкохол, всички, всичко, всичко - алчна смрадна паст с продънен търбух. И ние си мислим, че той има морал, съвест, и разчитаме, че Бог ще го накаже! Може би да, но късно - нас няма да ни има.Държавата изобщо не я е еня за нас - ще живеем или ще мрем. Вече четири дни народът се тресе от страх заради продуктите с меламин - НИКОЙ, АМА НИКОЙ ОТ СКЪПО ПЛАЩАНИТЕ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ И Ж Е Н И, ЗЪБ НЕ ОБЕЛВА - ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е?ЗАТОВА ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МОЖЕМ ДА ПРАВИМ Е ДА НЕ КУПУВАМЕ БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ. Нека първо докажат, че производствата им отговарят на здравните изисквания (не че Министерството на "здравето" ще ни ги каже какви са - той министърът е на добив на здравословна храна - лов на диви животни, ние сами трябва да ги намерим) и тогава ние пък ще имаме грижата да им дадем парите си за да живеят и те - по-брагородни сме, не ги тровим.

9

jokera

преди 15 години

"""ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ВСИЧКИ АЛЧНИ ***,КОИТО СИ ВЗЕМАТ ТАКЪВ ТРЯХ НА ДУШАТА ТАКА ДА ТРОВЯТ НЕВИННИ ХОРА !!!""" - dobre kazano no neznam kak shte se poluchi i koi shte im tursi smetka na tezi shebeci : (

8

преди 15 години

Да му мислят такива като мен - за съжаление си нямам село. Няма от къде да си наскубя лапад, а няма и къде да заведа децата си, та да не дишат отровния софийски въздух. Радвайте се, че си имате СЕЛО!

7

преди 15 години

сегашното положение може да се сравни само с Чернобил

6

преди 15 години

- от Крафт Фуудс и е доказано в частна лаборатория,че съдържат 6 мг меламин при норма ????? /осе накъдсе питав аз се допуска изобщо тази синтетична гадост в храните????: 2,5 мг.БОЙКОТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ:- СИРЕНЕ И КАШКАВАЛ,КРАВЕ МАСЛО,МАРГАРИН И СЛАДОЛЕД - пълни са с отровното палвоно масло,което не се усвоява от организма и предизвиква драстично увеличаване на холестерола и триглицеридите и оттам атеросклероза и смърт- КОЛБАСИ - пълни с всякакви отрови и *** плюс стари меса,*** и карантии,просто не искам да изброявам!- СЛЪНЧОГЛЕДОВО ОЛИО - също като млечните!- ВАФЛИ,МОРЕНИ,ШОКОЛАДИ И БОНБОНИ - съдържат синтетичната отровна съставка меламин,която предизвиква необратими увреждания на бъбреците-бъбречна недостатъчност и смърт-- ЛЮТЕНИЦИ,КЕТЧУП - правят ги от отровен китайски концентрат.ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ВСИЧКИ АЛЧНИ ***,КОИТО СИ ВЗЕМАТ ТАКЪВ ТРЯХ НА ДУШАТА ТАКА ДА ТРОВЯТ НЕВИННИ ХОРА !!!

5

преди 15 години

Не яжте вафли.В момент на икономическа криза и свиване на вътрешния пазар един производител си позволява да атакува конкурента си по изключително престъпен и неморален начин.Наглоста е толкова голяма че се стига до фабрикуване на доказателствен материал с който целят зацапване на репутацията и завземане на пазари а самите те вече са санкционирани за същото престъпление в друга държава(замърсяване с меламин в Южна Корея).Изводите си правете сами а до няколко дена ще има и резултати от независими лаборатории в ЕС за вафлите.От действията на фирми ,институции и журналисти си направих няколко извода - 1: компаниите ще прибягват до всякакви методи за реализирането на печалби вкл. заплаха за живота на потребителите 2: институциите свършиха половинчата работа в ситуацията - правилно не казват коя е марката вафли защото имат силно подозрение че е инсценировка но пък излъгаха най-нагло че партидите са изтеглени от пазара(нищо не е изземвано от веригите или пък събирани контролни покупки за проверка на случаен принцип) и куция(липсващ) лабораторен контрол който упражняват.А журналистите едно разследване не можаха да направят и да проучат изтеглят ли се вафли от пазара или не.В заключение ще кажа че както и останалите хранителни продукти то и сладките изделия в най-добрия си ден НЕ са полезни за Вашето здраве в тази държава където печалбата е на първо място а здравето не влиза в сметките на производител и стожерите ни.За здравословно хранене минавайте на лапат и зеленчуци от градината на село а през зимата на буркани ,всичко останало си е бавно тровене.

4

преди 15 години

В Китай заради меламин осъдиха по бързата процедура шефа на фирмата на смърт, а у нас като демократична държава пазят в тайна в кои вафли има меламин за да не накърнят интересите на някой партиен спонсор. Децата нямало да умрат, трябвало да изядат 1000 вафли наведнъж!!! Що за наглост?!

3

преди 15 години

i prodaljavat da malchat za markata na vaflite!bravo prestapnici!!!!

2

kucheto

преди 15 години

inspektorite sa smeshnici za mene chak kogato se sluchi loshoto togava pochvat uj proverkite ... basi neduzite prokajeni ... trqbva vsqka sedmica vseki mesec proverki proverki proverki navsqkade ! strog kontrol ... basi HRANATA koqto qdeme ot neq zavisi dali shte sme jivi i zdravi ili shte se razbolqvame ot razni *** kato RAK ... da RAK dobre me chuhte i ot tova moje organizma se preebe ot skapanite hrani s dobavki podobriteli i dr-te *** kum tqh ! koito vuv vsqka 1 hrana v magazina ima

1

Егати

преди 15 години

Алоо, Иване, ти ли си ? Утре ще идвам на проверка, да знаеш. Там онова сухо мляк, евтиното - премести го в склада отзад. Ее, няма да съм сам, не може да го оставиш отпред. Поне отзад го сложи. И сложи масата, да ! Да не забравиш - мешана скара, пликче - едно за мен, едно за шефа, и един по-голям - за жената. Знам, знам, нахална жена, ама какво да правиш - тя ме уреди на тази работа.Хайде чао, Иване !