70

varg1.blog.bg

преди 15 години

се убие кучето

69

преди 15 години

УМУТ майна :) името.. сигурни ли сте че е човешко или майка му е хълцала като го е кръстила :)

68

Пръцко

преди 15 години

Нема страшно, *** се нацвъка ноео

67

преди 15 години

Ако съм на мястото на бащата,директно убивам кучето на място,а,ако собственикът се опита да ме спре или ми налети,убивам и него.

66

zadnik

преди 15 години

С малко повече късмет и кучето можеше да му прегризе гърлото

65

преди 15 години

Аз като ви казах, че не бездомните кучета ви хапят, вие противоречахте, ***:-) Дано се оправи всичко.

64

преди 15 години

Айде сега тези *** от защита на животните дето реваха ония ден защо е отхвурлен закона да кажат нещо! Затова е отхвърлен закона! Щели да го глобят! В нормална държава приспиват кучето а собственика отива на съд! Ама така е станахме *** държава!

63

железар

преди 15 години

Слагай му на муцуната метална скоба с винт и стягай яко преди излизане

62

плюнкьо

преди 15 години

Умут не е човешко име, затова ловното куче се е объркало и го е нападнало, най вероятно му е заприличало на смрадлив пор...

61

онбашията

преди 15 години

тъпа_ко, намордници за крокодили също няма, ако искаш да гледаш крокодил проблема си е твой.

60

преди 15 години

Айде обяснете ми или ми намерете наморник за шар пей?След като няма няма номорници за всички видове кучета,как общината ще ме санкционира?Аз какво мога да направя в случея,че няма наморник за мойто куче?

59

преди 15 години

"Ловджийско куче наръфа дете по врата". Tova zaglavie na stranica koqto trqbva da predstavq novinite li e ili na ske4 na Komicite. ku4e moje da narufa obuvka, ne vrat na dete. Glupav na4in za predavane na takava novina.

58

Онбашията

преди 15 години

вие постоянно изтъквате че кучетата са добри и много рядко хапят, и аз съм съгласен, наистина е рядко. а знаете ли защо е така? защото векове наред куче което хапе се е слагало в чувал с камъни и се хвърляло в реката. да ви пипомня ли че кучетата са вълци? това че кучетата не хапят е плод на многовековна систематична селекция, а не на добрия дядо господ. сега вие с вашата лигава мекушавост искате да направите така че тези кучета са били избити напразно. засрамете се, или сте мега ***, или не обичате кучетата. вероятно е първото, понеже любовта ви изглежда искрена :) та помислете си - който оставя живо зло куче, убива сто добри кучета.

57

преди 15 години

В нормалните държави случаите на нахапани от кучета хора са доста по-малко, може би защото ветеринарните услуги са доста по-скъпи или пък защото има достатъчно строги закони за собствениците.Аз обичам домащни любимци, но мога да си дам сметка колко грижи изискват и да разбера, че нямам достатъчно ресурси да си позволя лукса.Ситуацията в България е малко по-различна от тази в напредналите държави. Струва ми се че тук по-скоро се води война между кучетата и техните жертви и в тази война аз не съм на страната на животните.

56

преди 15 години

Куха лейка си просто. Айде, че имам работа, водят ми куче, нахапано от човек. Сигурно е бил братовчед ти.

55

преди 15 години

Завиждам на образованието ти. Би ми било полезно да ми изпратиш линк към статия, в която педиатрите препоръчват децата да бъдат хапани от кучета. Интересува ме колко често трябва да го правят, защото и аз имам дете и не искам да изпускам нищо от емоционалното му образование, особено що се отнася до животните.

54

преди 15 години

53, аз не съм "животновъд", а ветеринарен лекар. И ако беше мъничко по-образован щеше да знаеш за връзката между децата и домашните любимци вкъщи. Почети малко какво препоръчват педиатрите в нормалните държави, а отскоро и някои по-напреднали в България.

53

преди 15 години

Не ме интересуват кучешките породи, ни най-малко. Интересува ме бъдещето на децата ни, което между другото зависи от цялото общество, а не само от родителите и от учителите. Аман от "образовани" всезнаещи животновъди.

52

преди 15 години

51, вземи да се образоваш малко.

51

преди 15 години

Не, правя разлика между хора с пълнеж между ушите си и такива без.