10

един некадърник

преди 15 години

Във фирма ''Киров"АД наистина се удържаха от заплатите пари за Зоопарка , пари за подаръци на Киров без дори някой да попита служителите дали искат.По скоро се казваше ""Аз подарък не искам ,но ще дадем парите на Зоопарка" естествено не от името на служителите.Сега да се твърди ,че всички хора,които пишат лоши неща за фирмата са некадърници,които са уволнени е най-лесното оправдание.Другото оправдание е кризата. Но искам да попитате Иван Киров колко пари затвори в луксозни стоки като рояли аудио и видео техника,които никой няма да купи сега. Точно той няма право да говори за кадърност,защото доведе фирмата на ръба на фалит и бяха уволнени повече от половината служители. Нима всички те са били некадърни и са ги търпели 10 години някой от тях и повече? Това са фактите и мисля ,че има поне 300 човека ,които могат да ги потвърдят. Е може да ги наричат некадърници ,но са хора и имат право на мнение.P.S. Титлата "Мениджър на годината" в България явно се получава както и някои дипломи ... плащаш получаваш.

9

Asen Petrov

преди 15 години

...ina4e Dedito obi4a da brum4i v Sin Sity i Planet i malki merkantilni parcalki..,koito da mu lapat otvesa..

8

istinsko

преди 15 години

На кой му дреме, че изчезнал някой дето върти бизнес за милиони в България. Всеки знае какво и какъв трябва да си за да развиеш такъв бизнес. Сигурно идържа едно малко селце администрация за да печели общ. поръчки. Защо не отвличат средностатистически хора, ами само т.нар. крупни бизнесмени? Ами плаща са данъците явно сега а далие в чужбина дали в бг, син4ето му знае ама не иска да каже.

7

преди 15 години

skapanite slujbi sa go nakarali da lyje ne se zablujdavaite,dali ot dans ne se zanimavat s otvli4aniq????

6

xph

преди 15 години

Ппи падането на комунистите от власт, много пари бяха повлечени от тях и държавата изпразнена. Тези пари започнаха да се разпределят м/у хора, като тези хора трябваше да връщат, по един или друг начин, с голяма или малка лихва, веднъж бил ли си с тези хора и парите им, никога не можеш да излезеш от тези среди, кой знае как е точно?! Явно е че един по-един тези хора започват да не успяват да се справят с връщането на парите (пенсиите на вашите баби и дядовци), и както виждате става забавно :)

5

Ха ха ха

преди 15 години

Реално погледнато той ЛЪЖЕ медии,разследващи ,обществото.Всички се тревожат за живота на баща му а той нагло твърди че се е чул с него от чужбина и всичко е ок.Това не се ли нарича прикриване на похитителите.

4

преди 15 години

голяма радост искам и други ,100 фамилии са

3

Pesho

преди 15 години

Хора тази снимка която сте сложили изобщо не е на К.Киров............

2

преди 15 години

Жокер:Имаше един нелош филм "Откуп"

1

преди 15 години

Тези се объркаха в собствените си лъжи!!!!Влезте в сайта на фирмата и ще прочетете мнения за тях!!!