29

free

преди 15 години

e, tova e realnostta

28

преди 15 години

когато скат започнат отново да си плащат на кабелджиите,както всички останали тв канали по кабела.

27

Даола

преди 15 години

Това са днес телевизиите - и вчера също.Проблемът е много по-голям от Страх - просто днес човешкият живот не струва нищо. Няма никаква толерантност към другия до теб, няма устои, които да крепят и младия и стария човек. Определението " изгубено поколение " отсега-нататък ще става все по-актуално и точно. Единствената възможност е семействата да дават опора и идеи за бъдещето на децата си - да ги подкрепят не само материално, но и духовно - ако могат да им дават личен пример - това си струва. Тогава може би децата ще търсят и по телевизията и особено в Интернет нещо по-стойностно.Забраната не значи нищо - тя изостря само любопитството.Проблемът е да се събуди интерес към науката, към творчеството, към откривателството. Познавам млади хора от други страни, особено от Индия, които ме изненадват с жаждата за творчество и наука - и много малко българи,които искат да се развиват умствено. Нашите младежи заявяват, че искат добра заплата и нямат големи мечти за друго.

26

Пешо

преди 15 години

Кога ще пуснете ТВ СКАТ? Вероятно след изборите? Колко ви плати Доган и Гоце за това?

25

преди 15 години

Аз пък не разбирам защо изобщо екипа на Страх трябва да има вина за инцидента. И преди 10 ноември имаше подобни нелепи смърти на деца. След предване по новините за колене на прасе за Коледа и пърлене, едно дете беше опърлило в двора на къща братчето си,което умря пред очите на доста деца. Да не говорим за случаи на насилие между деца в резултат на филми и компютърни игри. Та винаги е имало отзвук и криворазбрано разбиране от децата ,липса на родителски контрол и подобни смърти на деца.Ако децата решат да гледат нещо,няма значение нито в кой час е,нито дали е забранено.Даже ако е забранено,повече ще искат да го гледат.

24

преди 15 години

Televiziata e vredna za zdraveto na horata po princip. A slabite predavaniq oste poveche. Ne e zaduljitelno da se gleda, nito da imate televizor.

23

до 20

преди 15 години

първо си изясни какво означава риалити давам ти жокер корена е real, а след това ще усетиш "тънката" разлика между този формат предавания и посочените от теб фирми, новини, спорт и тн.пак казвам за всичко си има час, как порно не дават в 8 часа вечерта? е бас ловя че точно тази телевизия за пари в този час за пари и порно между *** и хипопотами ще пусне. Нова вече са платили за лиценз, снимали са го и искат да покрият разходите и да излязат на печалба, на тях не им пука колко деца не се обесят на катерушките, ще хапват пирони и тн. на тях им пука само печалбата.

22

p.

преди 15 години

Смъртта на момчето наистина ме потресе. Но не мога да си обясня как един тинейджър не може да различи шоу от реалност. А отделно за себе си мога да кажа, че аз на 13 години бях в 7.клас и учех денонощно, от у-ще на курсове, после вкъщи домашни. Имах цели и отговорности, исках да вляза в престижна езикова гимназия. Не мисля, че дори и да имах свободно време, щях да изляза да играя на "жмичка" или "страх" на площадката пред блока. Не мога да проумея как нещо толкова нелепо се е случило. Ако беше на 6 години дете, щеше де по-разбираемо. Тъжно е за смъртта на това момче и не разбирам как никой наоколо не е помогнал.

21

Мартин

преди 15 години

Колко деца трябва да се споминат, че да разберете, че това, което вършите не е нито културно, нито забавно, а напротив е безкрайно извратено и садистично. Защо трябва да ни е "Страх"? Това ли е усещането, което си струва да изпитваме?

20

UK

преди 15 години

e takiva kato tebe mnogo gi obi4am - mi dai da zabranime novinite, sporta, serialite, dai da zabranime cqlata televizia poneje nqkoe malko kreten4e re6ilo da izimitira ne6to. Aide ne stavaite sme6ni, to biva da si *** ama zak pa tolkova...

19

XXX

преди 15 години

По-добре да пускат XXL - поне от порно никой не се е самоубил досега.

18

преди 15 години

ебатиии дебелоочието на тези от Нова Чалгавизия. явно трябва някое от техните деца да се нарани или умре от дебилните им риалита, за да им светне лампичката и да ги преместят в някой по-късен час.

17

Е

преди 15 години

Все едно имаме само една ТВ и несъществуват други канали. Това предаване го дават с години по нашите телевизии.През тези 4-5 години откакто го дават в нашия ефир не е имало подобно нещо.

16

преди 15 години

дайте им да изядат по една пица с ***, свинска кръв, червеи и матки - на всички от нова телевизия, халваджиян. За съжаление има нужда от цензура. Цензура на простотията, вредна за децата и всички хора. Свободата на словото се превърна в свобода и безконтролност на вулгарността, простотията.

15

страхливец

преди 15 години

Мама е заета с много важното нещо да се нагримира, да си обескосми някои интимни части, да си накъдри ситно косата, да си облече впитите дънки и да си развява *** из града и да показва, че още става. А тати е зает да си пуска всеки ден 4-дневна брада и да се прави на мъж в някоя близка кръчма, че току виж го помислили за жена, горкия велик мъжага. С плочки на корема човека (една голяма плоча, ако трябва да съм точен). Че нашия е най-велик - шофьорче на бус се е издигнал и всички трябва да му се възхищават. Много е зает да събира овации.

14

Caleb

преди 15 години

Като не ви харесват риалити програмите - еми НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ БЕ!Някои хора тука реват все едно някой насила ги задължава да гледат. Сменете канала! Или дори угасете телевизора и отидете да се поразходите...А колкото до децата - тези деца нямата ли родители да ги контролират? Или мама и тати са заети с по-важни неща (като например да се натряскат до несвяст)?

13

страхливец

преди 15 години

Тези "риалитита" се гледат от олигофренската част от аудиторията. Лесно смилаема "храна за размисъл" за ниски интелекти. Телевизията си е цялата олигофренска и дори новините й не заслужават гледане. Напълни се с отвратителни предавания.

12

1

преди 15 години

Всички Вие занимаващи се и печелищи от просташките реалита сте духовни и физически убийци на нацията!

11

123

преди 15 години

N 4 ти си супер. Знам, че не е по темата, но ето откъде външния дълг на България от 10 милиарда долара при Бай Тошо, нарастна на 36 милиарда евро.И правнуците ни ще плащат за благинките на управляващите ни през последните 20 г.

10

lola.bunny

преди 15 години

В т.нар. "праймтайм" дават около 4 или повече реалити формата. Защо въпросното дете от Колодуй не е решило да се надпява с някой по примера на Мюзик Айдъл, ами решава да се обеси? Ами защото майка ми си клати краката в някое кафе и е доволна да играе и на погребение стига да не й пречи. Човек ако сам не си помогне няма кой да му помогне.Грубата истина е, че точки или запетайки или зайчета няма да спасят всички *** деца които ще се убиват от днес нататък.